Astro&Marta Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no pewnie, że przyjedziemy! Czy ja u Was naliczyłam 4ry bordery? ;O swoją droga śliczne papisie:) Shaggy szególnie... z wiadomych względów :p Quote
Marysia_i_gończy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wena, Paco, Shaggy, Ema, Alda... czyli tak jakby pięć :lol: A jak Twoja czekoladowa smoczyca? :cool3: Quote
Astro&Marta Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Paco?? a to nie znam:P kurde ile?! no moja... rosnie :P i demoluje chatę. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Astro&Marta']Paco?? a to nie znam:P kurde ile?! Paco - Never Never Land Out of Control (czy jakoś tak :lol:) [quote name='Astro&Marta']no moja... rosnie :P i demoluje chatę. A robisz z nią coś poza chatą? :lol: I masz gdzieś zdjęęęęcia?? :razz: Quote
Astro&Marta Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Chwilowo jesteśmy na wstrzymaniu i robimy badania bo mamy gospodarke mineralną rozwaloną. Ale w środe jedziemy do wrocka i się wszystko wyjaśni :D a Pako ma juz ok 18 miesiecy czemu go nigdy na zawodach, chociaż jako towarzysza nie widzialam, co? No a foty mam na fotosiku- proszę bardzo: http://MartaPe.fotosik.pl/albumy/465812.html Quote
wendka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Extreme Dog Wrocław i Artefakt Poznań :razz: Buuuu a ja nie bede chyba mogla byc w tym terminie :placz: a tak chcialam Bluesika poznac :lol: Quote
shangri_la Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Extreme Dog Wrocław i Artefakt Poznań :razz: Marysiu, a frisbee jakies tez byscie kiedys gdzies w poznaniu organizowali ? :cool3: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 shangri_la napisał(a):Marysiu, a frisbee jakies tez byscie kiedys gdzies w poznaniu organizowali ? :cool3: pozdrawiam Hm. Ale ja jestem frisbowe antytalencie :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Astro&Marta']Chwilowo jesteśmy na wstrzymaniu i robimy badania bo mamy gospodarke mineralną rozwaloną. Ale w środe jedziemy do wrocka i się wszystko wyjaśni :D a Pako ma juz ok 18 miesiecy czemu go nigdy na zawodach, chociaż jako towarzysza nie widzialam, co? No a foty mam na fotosiku- proszę bardzo: http://MartaPe.fotosik.pl/albumy/465812.html Oj, co się stało małej? Mam nadzieję, że wszystko będzie oki! Dzięki za link do zdjęć!! :loveu::loveu::loveu: Paco jest dorosły, ale bardzo młody stażem :) Quote
sonia123 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 O! fajnie.... zawody w Poznaniu, i to jeszcze podczas wystawy....(dobrze, ze nie ja wystawiam mego Borderowego :razz:) napewno bede z Vigo(moze wreszcie jakies wpis wapdnie :roll:), tylko, nie wiem, jak,to zrobić, zeby w pociągu zabrać dwa psy :oops: :evil_lol:, jednym słowem SUPER bo jak tak dalej pojdzie, to w końcu, bede na zawodach wiecej, niz 3 razy do roku ! :multi: jak sie domyslam, to bedzie na hali???? :cool3: Quote
sonia123 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Hm. Ale ja jestem frisbowe antytalencie :evil_lol: Za dużo osob zapewne widziało dowody, iz jest całkiem inaczej :diabloti: Quote
shangri_la Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 sonia123 napisał(a):Za dużo osob zapewne widziało dowody, iz jest całkiem inaczej :diabloti: bardzo dobrze powiedziane yy znaczy sie napisane :diabloti: hehe pozdrawiam Quote
Astro&Marta Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Narazie nic nie wiem. Dowiem się jutro. Kciuki bardzo się przydadzą. A w galerii takie pożniejsze zdjecia( przed tymi sepia) dorwalam sie do taty aparatu chyba musze z Toba pogadac czy da sie z tego cos wykrzesic...bo zdjecia w ruchu...blech no ale ja nic ustawic nie umiem. No to jedyne wytłumacznie dla Paca :P yy ja tez kiedys widzialam jak Marysia rzuca. Chetnie zamienie się talentem ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Marto kciuki trzymam :) Daj znać potem co i jak!! Drużyno - zaopatrzcie się w jakieś pojemniki: gruszki nam się walają po terenie ;) Quote
asia_i_bora Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Gruszki? Mniaaaaam:loveu: Ale mnie nie będzie:placz: I to przez najbliższe trzy treningi:shake: Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:razz: Quote
Tośka_m Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jeszcze nie wrócilam. Wciaz odliczam dni do powrotu i nie moge sie doczekac, az sie znowu spotkamy i poskaczemy! (cale szczescie w tej Holandii maja kafejki internetowe, z ktorych od czasu do czasu (ktorego tu nie mam w nadmiarze) mozna skorzystac) Marysiu - przeslalam dzis. Mam nadzieje, ze ujda :p Quote
Astro&Marta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dzięki za trzymanie kciukow bo pies mi ozdrowial :D wyniki w przeciagu 5dni zmienily sie diametlalnie :D Czesia-smok juz niedługo wyłoni się z domu i będzie szaleć ;P Quote
ewka i haker Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 my juz po wakacjach i dzis sie pojawimy wkoncu na treningu Quote
Marysia_i_gończy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marto cieszę się, że jest już ok! :multi: Dziękuję grupie średnio zaawansowanej (i gościom) za kolejny świetny trening :loveu: dzięki też za pozbieranie jakiejś niewielkiej ilości gruszek i jabłek :multi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dziękujemy za trening, jestem wykończona!!! :loveu: Quote
JIM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dzieki za kolejny superowy trening :D I owoce - pyszne :cool3: P.S. Dotarłyśmy szczęśliwie, dzieki Marysiu, że o nas pomyślałaś ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :) A macie zdjęęęęciaaaa? :razz: Quote
JIM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Wiem, że Julia cos próbowała robić, ale marudziła, że jest za ciemno i chyba nie jest do konca zadowolona z tej sesji...Wiecej filmików;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zalgłe lipcowe, autorstwa Maćka :cool3: Pani Trener 'w pracy' ;) Gościnie Jot Jot Dais Wena Ema i tu jeszcze troche poznańskich burków sportowych :cool3: http://s245.photobucket.com/albums/gg59/BCphoto12/spotkanie%20w%20Poznaniu/ Quote
Recommended Posts