Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Astro&Marta']Paco?? a to nie znam:P kurde ile?!

Paco - Never Never Land Out of Control (czy jakoś tak :lol:)

[quote name='Astro&Marta']no moja... rosnie :P i demoluje chatę.

A robisz z nią coś poza chatą? :lol: I masz gdzieś zdjęęęęcia?? :razz:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Extreme Dog Wrocław i Artefakt Poznań :razz:

Buuuu
a ja nie bede chyba mogla byc w tym terminie :placz: a tak chcialam Bluesika poznac :lol:

Posted

[quote name='Astro&Marta']Chwilowo jesteśmy na wstrzymaniu i robimy badania bo mamy gospodarke mineralną rozwaloną. Ale w środe jedziemy do wrocka i się wszystko wyjaśni :D
a Pako ma juz ok 18 miesiecy czemu go nigdy na zawodach, chociaż jako towarzysza nie widzialam, co?
No a foty mam na fotosiku- proszę bardzo: http://MartaPe.fotosik.pl/albumy/465812.html

Oj, co się stało małej? Mam nadzieję, że wszystko będzie oki!
Dzięki za link do zdjęć!! :loveu::loveu::loveu:

Paco jest dorosły, ale bardzo młody stażem :)

Posted

O! fajnie.... zawody w Poznaniu, i to jeszcze podczas wystawy....(dobrze, ze nie ja wystawiam mego Borderowego :razz:) napewno bede z Vigo(moze wreszcie jakies wpis wapdnie :roll:), tylko, nie wiem, jak,to zrobić, zeby w pociągu zabrać dwa psy :oops: :evil_lol:, jednym słowem SUPER bo jak tak dalej pojdzie, to w końcu, bede na zawodach wiecej, niz 3 razy do roku ! :multi: jak sie domyslam, to bedzie na hali???? :cool3:

Posted

Narazie nic nie wiem. Dowiem się jutro. Kciuki bardzo się przydadzą. A w galerii takie pożniejsze zdjecia( przed tymi sepia) dorwalam sie do taty aparatu chyba musze z Toba pogadac czy da sie z tego cos wykrzesic...bo zdjecia w ruchu...blech no ale ja nic ustawic nie umiem.
No to jedyne wytłumacznie dla Paca :P
yy ja tez kiedys widzialam jak Marysia rzuca. Chetnie zamienie się talentem ;)

Posted

Jeszcze nie wrócilam. Wciaz odliczam dni do powrotu i nie moge sie doczekac, az sie znowu spotkamy i poskaczemy!

(cale szczescie w tej Holandii maja kafejki internetowe, z ktorych od czasu do czasu (ktorego tu nie mam w nadmiarze) mozna skorzystac)

Marysiu - przeslalam dzis. Mam nadzieje, ze ujda :p

Posted

Dzieki za kolejny superowy trening :D I owoce - pyszne :cool3:

P.S. Dotarłyśmy szczęśliwie, dzieki Marysiu, że o nas pomyślałaś ;)

Posted

Wiem, że Julia cos próbowała robić, ale marudziła, że jest za ciemno i chyba nie jest do konca zadowolona z tej sesji...Wiecej filmików;)