Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Alda ponownie :loveu: Doda zaczyna naukę slalomu :p I biega :p Wysokie loty Nory :eviltong: To by było na tyle - DOBRANOC :p Quote
Anza&Hacker Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 oo... macie i goldeniaste już na treningach :cool3: Alda jest przesłodka! :loveu: Fotki oczywiście prześwietne! :multi: Quote
Mudik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Paula foty superanckie DZIĘKI!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Chłopaki - DZIĘKUJĘ za skoszenie terenu! :Rose: :buzi: :Rose: Jesteście niezawodni :loveu: I dziękuję mojej fantastycznej grupie już-nie-tak-początkującej za świetny trening :loveu: Quote
Tomo 2 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pozdrowionka dla pani trener za fajny trening i niech pinluje zdrówka . Fotki super ,pięknie wyłszy nasze pieski i ten ich dynamizm - dzięki. Pozdrowionka:lol: Quote
DODA&ALDA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Bardzo dziekujemy za wspaniały TRENING!!! Szybkiego powrotu do zdrówka dla naszej Pani Trener:) Prześliczne zdjęcia!!! Dody sa poprostu mistrzowskie:multi::loveu: Alda jest z hodowli ze Słowacji oto jej strona http://www.borderky.sk :lol: Quote
Ewa i Paco Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dziękujmy za dzisiejszy trening. Paula, dzięki za fotki :loveu:, kolejne piękne do kolekcji. Quote
ewka i haker Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Piekne fotki:D:D wkoncu wiem tko jest w tej drugiej grupie:d Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dziękuję Grupie Twardzieli za dzisiejszy trening :multi::multi::multi: Ponieważ dziś trening w sporej części był prowadzony przez Młodszego Trenera :cool3: zrobiłam kilka zdjęc. Tylko pogoda jakaś taka... niesprzyjająca była... więc generalnie wyszła sieczko-masakra :lol: Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 czekam na zdjecia Nas znowu byc nie moglo:( Quote
shangri_la Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Ponieważ dziś trening w sporej części był prowadzony przez Młodszego Trenera :cool3: zrobiłam kilka zdjęc. no i czekamy na te zdjecia i czeeeekaaaaamyyy...... :diabloti: Paula- milo mi bylo was poznac w sopocie :lol: pozdrawiam Quote
taura1 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 koszulki sa czadowe! już paraduje w swoich po domu. :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 shangi no spooookoooojnie, toż trzeba obiadek zjeść, herbatkę wypic, obrobić, to wszystko zajmu trochę czasu :eviltong: taura mi też się podobają :loveu: No dobra, wklejam, ale proszę wybaczyć jakość - część na ISO 1600 :oops: Bora czeka spokojnie no, może nie całkiem :evil_lol: Juczne konie Wena CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Wena Bora :evil_lol: Shaggy Kusza CDN Quote
asia_i_bora Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Śliczne zdjęcia! :loveu: Przeklejam na zielone po dzisiejszym "upomnieniu":eviltong: A koszulki pierwsza klasa, nawet Borze się podobały:evil_lol: A Młodszej Pani Kapitan (MPK w skrócie:eviltong:) dziękujemy za fajny trening:razz: Quote
aangelaa95 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://img375.imageshack.us/img375/838/imgp8387qw6.jpg - sraczek w akcji śliczny ! :) Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 swietne zdjecia:D ja sie nie moge doczekac koszulki Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Paula- milo mi bylo was poznac w sopocie :lol: Mi też było miło, szkoda, ze tak mało pogadałyśmy, ale ja usypiałam na siedząco :evil_lol: Dziękuję za dzisiejszy trening :loveu: Rola Młodszego Trenera calkiem spoko i jeszcze Wena całkiem ładnie dziś biegała więc jestem usatysfakcjonowana :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że Wam też się podobało :eviltong: Marysiu, dziękuję za zdjęcia :multi: P.S. Koszulki czadowe :loveu:, dobrze, ze wzięłam te większe rozmiary :cool3: Quote
Tomo 2 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Super fotaski a przedewszystkim te dwie zamyśłone gończarki/nie wiem, czy popawnie :lol:/ pierwsza klasa . Pozdro od Norci dla kumpeli Bory .:eviltong: Pani starsza trener co z kolankiem , mam nadzieje że nie do wymiany ;) Pozdrowionka :lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 My również dziękujemy Pani Trener młodszej i starszej za trening :lol:, fajne foty i nawet mój odrzutowiec się załapał :evil_lol:, a co do pogody no to cóż chyba nadchodzi jesień i trzeba się przyzwyczajać, straszne to jest...:santagri:..nie cierpię zimna Quote
JIM Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Meldujemy sie! :) Jeny, jak my tesknilysmy za Wami i wspolnymi treningami :) Koszulki widze, że super! Takze do zobaczenia na kolejnym treningu :cool3: Quote
sonia123 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wy to macie super... co trening to fotorelacja....:roll: :razz: chociaz to dobre, ze fajnie sie ogląda ;) i mozna śledzic bordery :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Przypominam średnio zaawansowanym, że skaczemy w czwartek o 18 :razz: Quote
Recommended Posts