frruzia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 rozmawialam z corka pana Grzechowiaka tego co ma ten tor moze uda sie go wskrzesic, do tej pory nie bylo chetnych ale jak sie skrzykniemy to moze cos zdzialamy Quote
AniaP Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 frruzia napisał(a):Podobno na Piastowskim jest tor tylko troche zdewastowany chce sie tam wybrac i zobaczyc jak wyglada Słyszałam o nim, ale nigdy się dokładnie nie dowiedziałam, gdzie on jest. :niewiem: frruzia napisał(a): rozmawialam z corka pana Grzechowiaka tego co ma ten tor Pana Grzechowiaka nie znam, słyszałam tylko o nim. A Kubas kiedyś ćwiczył u niego agility. A ja często bywam w ABC w Tulcach i tam sobie troszkę biegamy. :silly: Quote
PARSONRK Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 No no rozwijajcie się :B-fly: Jak będzie już parę osób i psiaki w miarę skaczące, to zacznijcie się nas spodziewać :bigok: Jeśli wszystko by było oki, to może na wiosnę byśmy wpadły (nas jest 5 bab) :lol: z własnymi przeszkodami i zrobiły sobie małe seminarium ? Takie całodzienne :D Quote
frruzia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 w obote jedziemy zobaczyc w jakim stanie jest ten tor to dam znac Quote
AniaP Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 PARSONRK napisał(a): No no rozwijajcie się Jak będzie już parę osób i psiaki w miarę skaczące, to zacznijcie się nas spodziewać Oj widzę, że cały czas się na nas szykujecie. :nono: :wink: :roflt: frruzia napisał(a): w obote jedziemy zobaczyc w jakim stanie jest ten tor to dam znac Ok. No jestem ciekawa? :hmmmm: Quote
PARSONRK Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 AniaP napisał(a):PARSONRK napisał(a): No no rozwijajcie się Jak będzie już parę osób i psiaki w miarę skaczące, to zacznijcie się nas spodziewać Oj widzę, że cały czas się na nas szykujecie. :nono: :wink: :roflt: No jasne ! :lol: Będziecie naszym najbliższym klubem :wink: My też jeszcze jesteśmy początkujące i chętnie poćwiczymy w innym miejscu z innymi psiakami. Myślę, że wam się też to przyda. :wink: Psiaki na zawodach będą się pewniej czuły :lol: Quote
frruzia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 na razie tor jest w rozsypce, ale kombinujemy jak go wskrzesic Quote
PARSONRK Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 frruzia napisał(a):na razie tor jest w rozsypce, ale kombinujemy jak go wskrzesic Może elektrowstrząsy ??? :lol: Quote
PARSONRK Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Kombinujcie teraz, póki wakacje, ciepło i dzień długi. Potem zaczyna się robić zimno , ponuro , ludziska znudzone i niechętne do pracy :wink: Quote
frruzia Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 tyle ze teraz mam pare poprawek i musze sie zabrac za nauke, za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika, Fidze sie chyba spodobalo zaliczyla wszystkie przeszkody na probe i nie boi sie skakac na niektore sama wlazila za innym psem, wiec warto z nia popracowac. Ma potencjal kobitka. :Dog_run: Quote
AniaP Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 frruzia napisał(a): za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika frruzia napisał(a): na razie tor jest w rozsypce, ale kombinujemy jak go wskrzesic No właśnie, a do października z torem da się już coś zrobić? :roll: Czy jakaś fachowa siła będzie prowadziła treningi? :roll: PARSONRK napisał(a):Kombinujcie teraz, póki wakacje, ciepło i dzień długi. Potem zaczyna się robić zimno , ponuro , ludziska znudzone i niechętne do pracy Hm :hmmmm: , no i czy to się tak jednak nie skończy? :( Sorry za ten pesymizm, ale ja jak od razu nie dostanę kopa w ...., nie idę za ciosem, to ... :flop: Quote
PARSONRK Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 AniaP napisał(a):frruzia napisał(a): za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika frruzia napisał(a): na razie tor jest w rozsypce, ale kombinujemy jak go wskrzesic No właśnie, a do października z torem da się już coś zrobić? :roll: Czy jakaś fachowa siła będzie prowadziła treningi? :roll: PARSONRK napisał(a):Kombinujcie teraz, póki wakacje, ciepło i dzień długi. Potem zaczyna się robić zimno , ponuro , ludziska znudzone i niechętne do pracy Hm :hmmmm: , no i czy to się tak jednak nie skończy? :( Sorry za ten pesymizm, ale ja jak od razu nie dostanę kopa w ...., nie idę za ciosem, to ... :flop: No właśnie, no właśnie. Poszukajcie jeszcze kogoś i do boju ! :B-fly: Quote
PARSONRK Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Cisza zapadła - dziewczyny budują tor :wink: Quote
AniaP Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 PARSONRK napisał(a):Cisza zapadła - dziewczyny budują tor No ja się przyznaję, że... Najpierw żyłam wyjazdem na moje pierwsze seminarium agility czytaj pierwszy prawdziwy trening :P. A, że rutynowy przegląd samochodu niestety niespodziewanie wypłukał wszelkie zasoby finansowe i ledwo co starczyło na upragnione seminarium, to... czekam z utęsknieniem na wypłatę :(. A teraz żyję jeszcze wrażeniami z seminarium... :wink: Quote
Ania i Salma Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Od dwóch miesiecy nie miałam dostępnu do internetu więc nie jestem zbytnio w temacie :oops: Czy zawody w Poznaniu się odbeda? I gdzie znajdę jakieś info? Quote
AniaP Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 PARSONRK napisał(a): Cisza zapadła - dziewczyny budują tor No właśnie, ja w sprawie toru. :wink: Najpierw: AniaP napisał(a): A jak Ci się ten podoba http://www.alejahandlowa.pl/obr/ALFA/1539_d.jpg ? Nazywa się to "kolorowa dżdżownica", ale niestety jest niedostępna czy wycofana ze sprzedaży. A dzisiaj mogę się pochwalić, że właśnie dostałam przesyłkę z 3 szt. (no bo ma być 6-metrowy tunel :silly: ) takich "dżdżownic" :multi: i teraz muszę je tylko jakoś połączyć i... można ćwiczyć. :B-fly: Quote
PARSONRK Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No to gratulacje !! Walczcie dalej :D Ania i Salma zawody się odbędą w czasie wystawy :D info http://www.agility.strefa.pl/ ttylko tyle :P Quote
PARSONRK Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 I jak tam po zawodach ? Nowe siły do budowy toru są ?? :D Quote
AniaP Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 No wstyd się przyznać, ale tunele nadala jeszcze nie zeszyte. :oops: Na zaczęcie stacjonat też ciągle brakuje czasu. Pomysłów i rozwiązań w głowie coraz więcej, tylko nie ma kiedy pojechać do Castoramy na ostateczne zakupy. A w dodatku za m-c zawody obedience i muszę wreszcie spaść z nieba agility na bardziej przyziemny sport i zabrać się poważnie do nauki. :( Ale po zawodach, w długie zimowe wieczory... mam nadzieję, że w końcu wyrzeźbię jakieś przeszkody. :wink: frruzia napisał(a):za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika No właśnie, robicie coś? Jak tam przeszkody? A zaczęliście jakieś treningi? :confused: Quote
PARSONRK Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AniaP napisał(a):No wstyd się przyznać, ale tunele nadala jeszcze nie zeszyte. :oops: : :nono: Quote
PARSONRK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Haaallllloooooo Jak tam ? Straszna cisza zapadła ? Quote
AniaP Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 PARSONRK napisał(a): Straszna cisza zapadła ? No cisza zapadła, bo w niespełna dwa m-ce 4x brałyśmy udział w zawodach obedience, więc agility odeszło trochę na dalszy plan. :( Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. :oops: Teraz możemy trochę wyluzować, bo do wiosny daleko i podzielić czas trochę na jedno i trochę na drugie. :wink: Quote
PARSONRK Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 AniaP napisał(a):PARSONRK napisał(a): Straszna cisza zapadła ? No cisza zapadła, bo w niespełna dwa m-ce 4x brałyśmy udział w zawodach obedience, więc agility odeszło trochę na dalszy plan. :( Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. :oops: Teraz możemy trochę wyluzować, bo do wiosny daleko i podzielić czas trochę na jedno i trochę na drugie. :wink: Konkrety, konkrety :wink: Quote
AniaP Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PARSONRK napisał(a): Konkrety, konkrety :wink: :hmmmm: Quote
PARSONRK Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 AniaP napisał(a):PARSONRK napisał(a): Konkrety, konkrety :wink: :hmmmm: Może będę miała czas, trochę na jedno i trochę na drugie, bo do wiosny daleko. Z takim gdybaniem to nie zaczniecie :wink: :lol: Quote
Recommended Posts