Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

frruzia napisał(a):
Podobno na Piastowskim jest tor tylko troche zdewastowany chce sie tam wybrac i zobaczyc jak wyglada

Słyszałam o nim, ale nigdy się dokładnie nie dowiedziałam, gdzie on jest. :niewiem:

frruzia napisał(a):
rozmawialam z corka pana Grzechowiaka tego co ma ten tor

Pana Grzechowiaka nie znam, słyszałam tylko o nim. A Kubas kiedyś ćwiczył u niego agility.

A ja często bywam w ABC w Tulcach i tam sobie troszkę biegamy. :silly:

Posted

No no rozwijajcie się :B-fly: Jak będzie już parę osób i psiaki w miarę skaczące, to zacznijcie się nas spodziewać :bigok:
Jeśli wszystko by było oki, to może na wiosnę byśmy wpadły (nas jest 5 bab) :lol: z własnymi przeszkodami i zrobiły sobie małe seminarium ? Takie całodzienne :D

Posted

PARSONRK napisał(a):
No no rozwijajcie się Jak będzie już parę osób i psiaki w miarę skaczące, to zacznijcie się nas spodziewać

Oj widzę, że cały czas się na nas szykujecie. :nono: :wink: :roflt:

frruzia napisał(a):
w obote jedziemy zobaczyc w jakim stanie jest ten tor to dam znac

Ok. No jestem ciekawa? :hmmmm:

Posted

AniaP napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
No no rozwijajcie się Jak będzie już parę osób i psiaki w miarę skaczące, to zacznijcie się nas spodziewać

Oj widzę, że cały czas się na nas szykujecie. :nono: :wink: :roflt:

No jasne ! :lol: Będziecie naszym najbliższym klubem :wink: My też jeszcze jesteśmy początkujące i chętnie poćwiczymy w innym miejscu z innymi psiakami. Myślę, że wam się też to przyda. :wink: Psiaki na zawodach będą się pewniej czuły :lol:

Posted

tyle ze teraz mam pare poprawek i musze sie zabrac za nauke, za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika, Fidze sie chyba spodobalo zaliczyla wszystkie przeszkody na probe i nie boi sie skakac na niektore sama wlazila za innym psem, wiec warto z nia popracowac. Ma potencjal kobitka. :Dog_run:

Posted

frruzia napisał(a):
za treningi powaznie bierzemy sie od pazdziernika

frruzia napisał(a):
na razie tor jest w rozsypce, ale kombinujemy jak go wskrzesic

No właśnie, a do października z torem da się już coś zrobić? :roll: Czy jakaś fachowa siła będzie prowadziła treningi? :roll:

PARSONRK napisał(a):
Kombinujcie teraz, póki wakacje, ciepło i dzień długi. Potem zaczyna się robić zimno , ponuro , ludziska znudzone i niechętne do pracy

Hm :hmmmm: , no i czy to się tak jednak nie skończy? :( Sorry za ten pesymizm, ale ja jak od razu nie dostanę kopa w ...., nie idę za ciosem, to ... :flop:

Posted

AniaP napisał(a):
frruzia napisał(a):

frruzia napisał(a):
na razie tor jest w rozsypce, ale kombinujemy jak go wskrzesic

No właśnie, a do października z torem da się już coś zrobić? :roll: Czy jakaś fachowa siła będzie prowadziła treningi? :roll:

PARSONRK napisał(a):
Kombinujcie teraz, póki wakacje, ciepło i dzień długi. Potem zaczyna się robić zimno , ponuro , ludziska znudzone i niechętne do pracy

Hm :hmmmm: , no i czy to się tak jednak nie skończy? :( Sorry za ten pesymizm, ale ja jak od razu nie dostanę kopa w ...., nie idę za ciosem, to ... :flop:

No właśnie, no właśnie. Poszukajcie jeszcze kogoś i do boju ! :B-fly:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Cisza zapadła - dziewczyny budują tor

No ja się przyznaję, że...

Najpierw żyłam wyjazdem na moje pierwsze seminarium agility czytaj pierwszy prawdziwy trening :P. A, że rutynowy przegląd samochodu niestety niespodziewanie wypłukał wszelkie zasoby finansowe i ledwo co starczyło na upragnione seminarium, to... czekam z utęsknieniem na wypłatę :(.

A teraz żyję jeszcze wrażeniami z seminarium... :wink:

• 2 weeks later...
Posted

PARSONRK napisał(a):
Cisza zapadła - dziewczyny budują tor

No właśnie, ja w sprawie toru. :wink:

Najpierw:
AniaP napisał(a):
A jak Ci się ten podoba http://www.alejahandlowa.pl/obr/ALFA/1539_d.jpg ? Nazywa się to "kolorowa dżdżownica", ale niestety jest niedostępna czy wycofana ze sprzedaży.

A dzisiaj mogę się pochwalić, że właśnie dostałam przesyłkę z 3 szt. (no bo ma być 6-metrowy tunel :silly: ) takich "dżdżownic" :multi: i teraz muszę je tylko jakoś połączyć i... można ćwiczyć. :B-fly:

• 3 weeks later...
Posted

No wstyd się przyznać, ale tunele nadala jeszcze nie zeszyte. :oops: Na zaczęcie stacjonat też ciągle brakuje czasu. Pomysłów i rozwiązań w głowie coraz więcej, tylko nie ma kiedy pojechać do Castoramy na ostateczne zakupy. A w dodatku za m-c zawody obedience i muszę wreszcie spaść z nieba agility na bardziej przyziemny sport i zabrać się poważnie do nauki. :( Ale po zawodach, w długie zimowe wieczory... mam nadzieję, że w końcu wyrzeźbię jakieś przeszkody. :wink:

frruzia napisał(a):

No właśnie, robicie coś? Jak tam przeszkody? A zaczęliście jakieś treningi? :confused:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

PARSONRK napisał(a):
Straszna cisza zapadła ?

No cisza zapadła, bo w niespełna dwa m-ce 4x brałyśmy udział w zawodach obedience, więc agility odeszło trochę na dalszy plan. :( Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. :oops: Teraz możemy trochę wyluzować, bo do wiosny daleko i podzielić czas trochę na jedno i trochę na drugie. :wink:

Posted

AniaP napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Straszna cisza zapadła ?

No cisza zapadła, bo w niespełna dwa m-ce 4x brałyśmy udział w zawodach obedience, więc agility odeszło trochę na dalszy plan. :( Nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. :oops: Teraz możemy trochę wyluzować, bo do wiosny daleko i podzielić czas trochę na jedno i trochę na drugie. :wink:

Konkrety, konkrety :wink:

Posted

AniaP napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Konkrety, konkrety :wink:

:hmmmm:

Może będę miała czas, trochę na jedno i trochę na drugie, bo do wiosny daleko.
Z takim gdybaniem to nie zaczniecie :wink: :lol: