CASIA&ttb Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 witam serdecznie,własnie dobrnęłam do tego wątku i mam parę pytań,a mianowicie: od niedawna mieszkam w poznaniu i chciałabym zacząć bawić sie w agility ze Swoją suką(5 letnia pitbullka) i w przyszłości z nowym nabytkiem(mini bulem) więc pytania brzmią,kiedy i gdzie odbywaja sie takie treningi czy jest możliwośc dołączenia do Waszej stałej ekipy?? Z góry dziękuję za odpowiedz :) pozdrawiam kaśka Quote
JIM Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dziekujemy za trening :) i czeresnie/wisnie :P Ania dzieki za foty! :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Aniu, JIM - dziękuję za fotki! :multi::loveu::multi: CASIA&ttb napisał(a):witam serdecznie,własnie dobrnęłam do tego wątku i mam parę pytań,a mianowicie: od niedawna mieszkam w poznaniu i chciałabym zacząć bawić sie w agility ze Swoją suką(5 letnia pitbullka) i w przyszłości z nowym nabytkiem(mini bulem) więc pytania brzmią,kiedy i gdzie odbywaja sie takie treningi czy jest możliwośc dołączenia do Waszej stałej ekipy?? Z góry dziękuję za odpowiedz :) pozdrawiam kaśka Hej! Aktualnie grupa początkująca jest pełna po brzegi i nikogo więcej już do niej nie dopchnę, więc w tej chwili nie za bardzo jest jak dołączyć... Trenujemy na Piątkowie, blisko pętli na Sobieskiego, a kiedy to już różnie - umawiamy się w zależności od możliwości i pogody. Jakbyś chciała wiedzieć coś więcej - napisz na klubowego maila: klub.artefakt@op.pl Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Bibunia Szczotunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 I ja dziękuję za trening, a czereśnie - pyszne, mmmniam!!! Aniu i Jim dzięki za szczotę, he wygląda jak krokodyl z taką dyszącą paszczą :lol:! Quote
Ania&Psy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 JiM, dziękuję za fotki! :) Przeklejam na aussikowe. ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Marysiu nie wiem o co chodzi, jak jadłam czereśnie z drzewa to były bez robaków, a jak tylko przyniosłam do domu to całe brygady biegają po stole...??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Marysia (do twojej wcześniejszej wypowiedzi :cool3:) ja Jokko nie mogę wysterylizować :eviltong: Bo my maluszki planujemy :evil_lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marysiu dziękujemy za trening :multi:! Szczeniaczki robią ogromne postępy aż miło popatrzeć!!!:loveu: Quote
ewka i haker Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 uczniowie Marysi to robią postępy szkoda ze my nie mogliśmy byc Quote
Tomo 2 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dobry nauczyciel to sukces i przyjemność pracy Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Tak pooglądałam te trningowe fotki i nabtrałam na nie apetytu,czemóż to nowych niet? Hęeęęę:mad::mad::mad: Quote
ewka i haker Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 bo nie bylo JIM i Pauli chyba ze Ania robila Quote
Ania&Psy Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ewka i haker napisał(a):bo nie bylo JIM i Pauli chyba ze Ania robila nie robiła, pogoda nie sprzyjała :eviltong: poza tym, byłam z dwoma psami i tak jakoś nie było jak. ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ania&Psy napisał(a):czy w tym tygodniu jest trening? Jest w czwartek :razz: Quote
Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Marysiu zrób fotki pleeeeease:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mudik ja jestem u nas Wielce Szanowną Panią Trener :evil_lol: a to oznacza, że absolutnie nie mam jak robić zdjęć. Muszę liczyć na resztę drużyny :) Quote
Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Mudik ja jestem u nas Wielce Szanowną Panią Trener :evil_lol: a to oznacza, że absolutnie nie mam jak robić zdjęć. Muszę liczyć na resztę drużyny :) To przekaż ludowi biegającemu(jak mówi nasza trenerka Sajko:evil_lol::evil_lol:),że tu tacy agilito maniacy ze stolycy czekają na fotki:lol::razz: Quote
Recommended Posts