BBH Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wenka, na laurach spoczeła i już nic nie wyciągniecie z niej :evil_lol: Wanda, a jak powychodziły z Twojego? Bo babrałem się w ustawieniach i wyglądało, przynajmniej moje, na całkiem niezłe ? :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wenosława dziś uznała, że ona nie wie co oznacza 'right' i jak się robi slalom i w ogóle nic nie umie, za to umie leżeć spokojnie jak biegają inne pieski:razz: Oznacza to, ze panna Wenosława się czuła nie ja panna Wenosława :lol: Teraz grzecznie spi w klateczce ;-) Dzięki za trening :p jestem dziś wyjątkowo wcześniej w domu :razz: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 E tam gadacie, Wena miała pewnie zły dzień, ona jest świetna :loveu:. Marysiu trening super, Bibi myślę że daje radę więc i ja muszę się bardziej postarać i zacząć się skupiać. :evil_lol: Aniu dzięki za foty Szczoty!!! :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Aniu dzięki za fotki :loveu: A gdzie mój piękny kapelusz?? :razz: A Wena pewnie rodzi teraz urojone szczeniaki, to nie ma czasu na skakanie :evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kapelusz nie załapał się na zdjęcie. :razz: Nie ma za co. :) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dziękuję grupie początkującej za wspaniały trening :multi: Jestem bardzo dumna z Paco, który ślicznie się z Ewą szarpał i pięknie biegał kombinacje :multi:Jestem bardzo dumna z Almy i Gosi - gratuluję pierwszej zmiany przed psem! :multi: I Tomku z Norą - piękny tunelik, zwłaszcza pod koniec :multi: Quote
Tomo 2 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dziękujemy za wyrozumiałość i fajną zabawe. Pozdrowionka dla wszystkich uczestników i Pani Trener Paco i Alma superosko się Was ogląda Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A my nie mogłyśmy być :placz::placz: Ale żałuję :-(Kurcze, przez głupią cieczkę nie mogłyśmy na żaden trening przyjechać :placz: Nawet nie mogłyśmy same ćwiczyć slalomu, bo jak cieczka to Jokko spuszczona ze smyczy najchętniej ucieka :-( A teraz to my dopiero pojawimy się na treningu jak wrócę ze Sztokholmu ze Światówki :cool1: Po prostu jestem załamana tym wszystkim :placz: Niestety tak to jest jak ma się sukę zamiast psa :cool1::placz: Kurcze, aż mi głupio będzie jak przyjdę, bo Jokko taka zacofana będzie :cool1: A w ogóle na jakim etapie jest grupa początkująca ?? Quote
JIM Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pare marnych zdjec :) Haker Tajmnicza dama 2 nie chciala pozowac :eviltong: Mina Daisy :lol: Loczek Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 JIM napisał(a): M pozazdroscila Tejmniczej Damie :eviltong: Hahahaha na miss dogomanii ją! :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ania i JIm dzieki za zdjecia Paskuda_Bandzior napisał(a):Hahahaha na miss dogomanii ją! :evil_lol: przeciez M juz zgloszona teraz czekaja tylko na Ciebie:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dziewczyny, dzięki za superowe foty! (zwłaszcza Loczka strefkującego :loveu:) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 JIM super, że znalazłyście jakieś fotki :):):) [quote name='Weronisia & Jokkusia']Niestety tak to jest jak ma się sukę zamiast psa :cool1::placz: Wsyterylizować :evil_lol: [quote name='Weronisia & Jokkusia'] A w ogóle na jakim etapie jest grupa początkująca ?? Na różnym :) ale każdy robi postępy :) w swoim tempie :) Quote
Tomo 2 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Odebrałem, jutro dam odpowiedź . Miłego wieczoru .:lol: Norca leczy dziabnięty nochal, ale nie takie rzeczy przeżywała :p Quote
Marysia_i_gończy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tomo 2 napisał(a):Odebrałem, jutro dam odpowiedź . :mad::mad::mad::mad::mad: Aniu zobacz na adresatów maila potwierdzającego, to będziesz wiedzieć :razz: Quote
Ania&Psy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Moje marne, nieostre fotki. Ale może kogoś zainteresują. ;) cz1 Quote
Recommended Posts