Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wenka, na laurach spoczeła i już nic nie wyciągniecie z niej :evil_lol:

Wanda, a jak powychodziły z Twojego? Bo babrałem się w ustawieniach i wyglądało, przynajmniej moje, na całkiem niezłe ? :roll:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wenosława dziś uznała, że ona nie wie co oznacza 'right' i jak się robi slalom i w ogóle nic nie umie, za to umie leżeć spokojnie jak biegają inne pieski:razz: Oznacza to, ze panna Wenosława się czuła nie ja panna Wenosława :lol:
Teraz grzecznie spi w klateczce ;-)

Dzięki za trening :p jestem dziś wyjątkowo wcześniej w domu :razz:

Posted

Dziękuję grupie początkującej za wspaniały trening :multi:

Jestem bardzo dumna z Paco, który ślicznie się z Ewą szarpał i pięknie biegał kombinacje :multi:Jestem bardzo dumna z Almy i Gosi - gratuluję pierwszej zmiany przed psem! :multi: I Tomku z Norą - piękny tunelik, zwłaszcza pod koniec :multi:

Posted

A my nie mogłyśmy być :placz::placz: Ale żałuję :-(Kurcze, przez głupią cieczkę nie mogłyśmy na żaden trening przyjechać :placz: Nawet nie mogłyśmy same ćwiczyć slalomu, bo jak cieczka to Jokko spuszczona ze smyczy najchętniej ucieka :-(

A teraz to my dopiero pojawimy się na treningu jak wrócę ze Sztokholmu ze Światówki :cool1: Po prostu jestem załamana tym wszystkim :placz:

Niestety tak to jest jak ma się sukę zamiast psa :cool1::placz:

Kurcze, aż mi głupio będzie jak przyjdę, bo Jokko taka zacofana będzie :cool1: A w ogóle na jakim etapie jest grupa początkująca ??

Posted

JIM super, że znalazłyście jakieś fotki :):):)

[quote name='Weronisia & Jokkusia']Niestety tak to jest jak ma się sukę zamiast psa :cool1::placz:

Wsyterylizować :evil_lol:

[quote name='Weronisia & Jokkusia'] A w ogóle na jakim etapie jest grupa początkująca ??

Na różnym :) ale każdy robi postępy :) w swoim tempie :)