JIM Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 JIM sie troche obijał i dzisiaj az tak duzo zdjec nie ma ;) Quote
ewka i haker Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 dziekuje za Hakera:):) masz cos jeszcze?? tajemnicza dama najlepsza co do czwarku mama nie pracuje a co do godziny to mi odpowiada jak najwczesniej pozdrawiamy Quote
Ania&Psy Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 To i ja wstawię moje osiem marnych fotek. ;) I dziękuję za Bluesa! (Przeklejam na ozikowe.) Dziękuję za świetny trening! :) Quote
JIM Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dzieki za Dais :loveu: moge przekleić na nasza galerie? Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 To tu również dziękuję za gratulacje :oops: :loveu: Wando, DZIĘKUJĘ za zdjecia :multi::multi::multi: Julia, dzięki za treningowe, uroczo Wenosława wygląda w chusteczce :loveu: Dzięki za trening, chyba pierwszy raz nie chciało mi się biegać :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ania dziekuje za Hakera moge przekleic?? Paula len!!hah Quote
Marysia_i_gończy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dziękuję Wam za trening :multi::multi::multi: Niewtajemniczonym wyjaśniam, że parasol był tam w celach socjalizacyjnych :razz: Quote
shangri_la Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): Niewtajemniczonym wyjaśniam, że parasol był tam w celach socjalizacyjnych :razz: hahah a ja myslalam zes wrazliwa na slonce :diabloti::evil_lol: piekne fotki;) pozdrawiam Quote
wendka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Paula: mysle, ze jeszcze cos sie dla Ciebie znajdzie, choc po fotach Macka mam ochote sie schowac ... :oops: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Schować ze zdjęciami Weny? :razz: Nie pozwolę :evil_lol: :eviltong: Ja z niecierpliwością czekam na każde zdjęcie! To są pamiątki z naszego debiutu więc będę się cieszyć z każdego wstawionego :loveu::loveu::loveu: Więc prosze się nie chować :p Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Marysiu dziękujemy za - jak zawsze - wspaniały trening :multi: i przepraszam w imieniu Bibi :oops: za jej chwilową złość :shake:. Fotki śliczne :loveu: Quote
sonia123 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Gratulejszyns for Wena i Paula!!!!:evil_lol: :lol::lol: naprawde supcio!:loveu: Quote
Ania&Psy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dziękuję za trening! Było super! :) (Pierwszy trening, z którego wróciłam tak wcześnie. :razz:) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja również dziękuję za trening! :multi::loveu::multi: Jak zwykle byliście super. Tylko Wena się zepsuła :eviltong: Ania&Psy napisał(a):(Pierwszy trening, z którego wróciłam tak wcześnie. :razz:) Mam jednak nadzieję, że chociaż zmęczona :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dziekuje bardzo za trening jak zwykle super tylko haker jakiś nie swój był dziś.Jim czekam na zdjecia :D Quote
Tośka_m Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 To wszystko przez tą pogodę. Upał, duchota, ciśnienie niskie. Nawet bordery popadały ;) Dzięki za trening! Moje odmóżdżone maleństwo wreszcie trochę powyciągało swoje piękne nóżki i pogalopowało w rozsądnym tempie :) Quote
JIM Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzieki za trening :) Bardzo nam sie podobalo :loveu: - jak zawsze zreszta ;) Ledwo co zdazylysmy na austobus.. troche sobie pobiegalysmy po Poznaniu [specjalnie by ogladac mecz - warto bylo :p] i jestesmy tak zmeczone, ze... no brak sil. Nawet ledwo co do kompa sie JiM ruszyl :eviltong: pozdrawiamy a zdjec nie mamy :D Quote
Marysia_i_gończy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 JIM napisał(a): zdjec nie mamy :D CO?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
JIM Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No moze kilka, 5, 4? Bardziej krecilysmy filmiki.. :cool3: ale wiecie taki upał :eviltong: to ta pogada tak wplywa ;) Quote
Recommended Posts