bolszewik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 JIM napisał(a):Arturro super fotki! Wolałabym jakby zamiast mnie była fotka Daisy [jeszcze ta mina :O:crazyeye:] w zamian jedna fotka Arturrro :eviltong: Co do zdjec to jasne, mozna przeklajac :) Dzieki za mile komentarze :) JIM - jesteś na dobrej drodze do spsucia się aparatu :) Wiekszość osób które we mnie wymierzyły aparatem odwiedzała potem serwis :) Nie wiem ... fluidy moze jakies złe mam :) Dzieki za fote, następnym razem się ogole :) aaa i info dla fffszystkich co czereśnie jedli - moj syn zrobił sekcje kilku czeresni - kazda miała robaczka :D:D:D:D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 bolszewik napisał(a):Tośka - bo jak sie podczas wybuchów zmienia obiektywy to czasem odłamek się wbija w matryce :P Nastepnym razem krzycz który to Twoj pies to odrobie :) Nie tłumacz się, tylko matrycę czyść :eviltong: Jak to który to mój pies?? Najpiękniejszy w ekipie, rzecz jasna! :mad: Że czereśnie z robaczkami? Toć znaczy, że nie pryskane i zdrowie jak jasny gwint. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 WOW!! Arturrro zalogował się na psiarskie forum :lying::grins::bigok::thumbs::sweetCyb::-o Quote
Ewa i Paco Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='taura1'] Ewa nam również było miło poznać. ;) i ciągle mam wrażenie że już gdzieś Ciebie widziałam. Eeeeee... my to się chyba nie poznałyśmy. Pewnie masz na myśli Ewkę od Hakera. A ja jestem Ewa od pastucha Paco. [quote name='taura1'] Mi również Shaggy przypomina prosiaka, szczególnie jak wykapie sie w misce, a potem idzie kopać dziury na ogródku. :lol: Na dodatek Tośka, nazwała go różowym psem, wiec coś z tym musi być. :lol: Oj, oj, ja przeciez nie śmiałabym tak bez pardonu o lilaczku ... Miałam na myśli to, że Pax jak był mały, miał mordkę długą i wąską jak u mrówkojada i ogólnie wyglądał jak mały kudłaty prosiaczek (w stanie czystym). Bo jak się wytarzał w świeżo wygrzebanym dołku albo wlazł do wiadra z wodą to z reguły stawał się wiejskim burkiem :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dziękuję grupie początkującej za trening :) :) :) Jestem bardzo dumna z Paculca, który pod koniec prześlicznie pobiegł :loveu: z Gosi od Almy, która zaczęła wyciągać nogi :multi: i z Almy i Gosi razem - zawrotki bomba :loveu: z Dody, która ekspresowo się uczy :loveu: i z szybkołapego beagla :multi: Do zobaczenia next time :) Quote
Tomo 2 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dziękujemy za fajną zabawę , wyrozumiałość i ciepłe przyjęcie do grona szybkobiegaczy . Pozdrowionka i do zobaczenia :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Uprzejmie i z dumą donoszę, że reprezentantki naszego klubu - Paula i Wena - zadebiutowały na Pikniku Agility w Białymstoku w konkurencji "Młode Wilczki atakują" i po dwóch dniach zmagań znalazły się na pierwszym stopniu podium :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::laola: :bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Tośka_m Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Wielkie gratulacje dziewczyny! Nie ma to jak rozpocząć karierę sportową w odpowiednim stylu! :laola: Quote
ewka i haker Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [CENTER]wielkie gratulacje :laola: [/CENTER] Quote
JIM Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To ja jeszcze tutaj pogratuluje :D GRATKI!GRATKI!GRATKI! Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wszędzie Marysia nakablowała :eviltong: :lol: Dzięki za gratulacje, my jeszcze nadal w Białymstoku i korzystamy z gościnności wspaniałomyślnej koleżanki :razz: :p W domu będę chyba dopiero w środę, ale widzimy się na treningu chyba :cool3: Quote
asiol Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Hihi kolejne pytanie- jak tam do Was dojechać (macie teraz jaieś treningi?)? Chciałabym sobie z psiem popatrzeć, ewentualnie spróbować z hanim niziutką przeszkodę :) Quote
Anza&Hacker Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Paula - GRATULACJE! :B-fly: Widzę zgarniasz pierwsze miejsca na wszystkich debiutach sportowych z Weną :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 PAULA - SERDECZNE GRATULACJE!!! :crazyeye: :laola: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Noo, Paula gratuluję po raz kolejny :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wando jaka cudna niespodzianka! :loveu::multi::loveu: Quote
JIM Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jakie ładne zdjęcia ;) a my dziekujemy za dzisiejszy trening :loveu: Quote
ewka i haker Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 dziękuje za super trening jak zawsze;) podział na grupy super bo więcej można było posłuchać trenera:D i nawet z nim pobiegać MARYSIU dziekuje:) i czekam na jakieś fotki JIM?? Quote
Recommended Posts