Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przecudnej urody fotki, jak zwykle. Wszystkie !
Ale to jedno zdjęcie jest piękne. Julka masz masz talent. I oko.

Skąd nam się takie fajoskie przedszkole wzięło ???
I kto ma takiego pięknego lilaczka prosiaczka ? Od Ewy z Neverlandii ?
Ja bardzo przepraszam, mam nadzieję że nie poczujesz się obrażona. Ale jak Pax był mały to mi się nieodmiennie kojarzył z takim kudłatym okrągłym prosiaczkiem :evil_lol: i zanim mu portki nie wyrosły to wyglądał od tyłu jakby nosił rajstopki :grins:
Pokażcie się kiedyś na grupie początkujących żebyśmy mogły pomiziać maluchy, rzecz jasna jeśli trenerka nasza kochana nie ma nic przeciw ...:fadein:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za trening! :loveu: Było jak zwykle świetnie. :razz:
Oczywiście PIĘKNIE dziękuję za fotki Bluesa :loveu:
Mam nadzieję, że mogę przekleić (JiM)? :razz:

Aniu, wszystkiego najlepszego! :)

Posted

JIM super zdjęcia :multi: Mam nadzieję, że mogę przekleić?

Tomo posłałam Ci mailika, doszedł?

Ewa to prawda, że Julia ma oko :) I tak jak Klaudia napisała - Shaggy jest z NNL, po Opal i Greyu :)

A ja dostałam zdjęcia od Arturrrrra :razz: Zaraz wkleję :razz:

Posted

Tośko niestety nie :-( Arturrrrro ma w ogóle trochę spaczone spojrzenie na rzeczywistość :evil_lol: bo zazwyczaj najpierw patrzy na ludzi :evil_lol: a dopiero potem na psy :-o

Ale dzięki temu można zobaczyć fragmenty JIMa

Ewkę

Paulę

a nawet, ten tego, no... mnie :crazyeye:

Wszystkie zdjęcia by Arturrrro :)

Posted

Arturro super fotki!
Wolałabym jakby zamiast mnie była fotka Daisy [jeszcze ta mina :O:crazyeye:] w zamian jedna fotka Arturrro :eviltong:

Co do zdjec to jasne, mozna przeklajac :)

Dzieki za mile komentarze :)

Posted

Cudowne zdjęcia! :loveu: dziękujemy.

Ewa nam również było miło poznać. ;) i ciągle mam wrażenie że już gdzieś Ciebie widziałam.

Mi również Shaggy przypomina prosiaka, szczególnie jak wykapie sie w misce, a potem idzie kopać dziury na ogródku. :lol: Na dodatek Tośka, nazwała go różowym psem, wiec coś z tym musi być. :lol:

Posted

taura1 napisał(a):

Mi również Shaggy przypomina prosiaka, szczególnie jak wykapie sie w misce, a potem idzie kopać dziury na ogródku. :lol: Na dodatek Tośka, nazwała go różowym psem, wiec coś z tym musi być. :lol:

Ooo skads to znamy :evil_lol:

Nie rozowy tylko liliowy :diabloti:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

czy moge przekleic fotke hakera??

[quote name='taura1']Cudowne zdjęcia! :loveu: dziękujemy.

Ewa nam również było miło poznać. ;) i ciągle mam wrażenie że już gdzieś Ciebie widziałam.

:cool3: nie wiem w sumie skad:shake:

Posted

JIM świetne zdjęcie Arturrra :multi:

[quote name='NNL-BC']Super zdjecia :lol:

Bo my taki świetny klub: z czereśniami, frisbee i najlepszą ekipą fotograficzną :loveu:

[quote name='NNL-BC']A jak Shaggiemu pierwszy trening wypadl???

Socjalizacyjnie ;)
Trzeba było poznać nowe miejsce, nowe ciocie, nowe psie towarzystwo, poprzeciągać się skarpetką :) I chyba Kinga z nim tunelik robiła?

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Socjalizacyjnie ;)
Trzeba było poznać nowe miejsce, nowe ciocie, nowe psie towarzystwo, poprzeciągać się skarpetką :) I chyba Kinga z nim tunelik robiła?

Nie, zrobiłam tylko raz hopke.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Bo my taki świetny klub: z czereśniami, frisbee i najlepszą ekipą fotograficzną :loveu:

Polemizowalabym :razz:

[quote name='Marysia_i_gończy']Socjalizacyjnie ;)

Fajnie fajnie, socjalizacja dobra rzecz :lol:
To teraz do roboty, Pani trener pokaze co potrafi i wyszkoli przyszlego Mistrza Swiata :multi:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

[quote name='NNL-BC']Polemizowalabym :razz:

No dobra. Macie fotografów niezgorszych. Ale ile zdjęć z Waszych treningów da się obejrzeć? Mało :eviltong:

[quote name='NNL-BC']Fajnie fajnie, socjalizacja dobra rzecz :lol:
To teraz do roboty, Pani trener pokaze co potrafi i wyszkoli przyszlego Mistrza Swiata :multi:

Spokojnie. Mały jest mały i ma naprawdę duuużo czasu, żeby się wszystkiego nauczyć. Nie widzę powodu, żeby się spieszyć :razz:

No i od szkolenia to jest jednak głównie przewodnik :eviltong: Trener widuje psa tylko na treningach, a to bardzo mały procent czasu życia psa :eviltong:

Towarzystwo - maile proszę odbierać :mad::razz: Proponuję trening we wtorek, bo chyba znowu jest gorąco i sobotnie przedpołudnie chyba nie jest najlepszym pomysłem...

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Tośko niestety nie :-( Arturrrrro ma w ogóle trochę spaczone spojrzenie na rzeczywistość :evil_lol: bo zazwyczaj najpierw patrzy na ludzi :evil_lol: a dopiero potem na psy :-o

Ale dzięki temu można zobaczyć fragmenty JIMa
Ewkę
Paulę
a nawet, ten tego, no... mnie :crazyeye:
Wszystkie zdjęcia by Arturrrro :)

MaryŚQ - to w ludzkim swiecie podobno normalne :)

Witam wszystkich
:evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Ech. Nie dość, że najpierw foci ludzi, mojego psa w ogóle, to jeszcze ma paprochy na matrycy :diabloti:

Tośka - bo jak sie podczas wybuchów zmienia obiektywy to czasem odłamek się wbija w matryce :P
Nastepnym razem krzycz który to Twoj pies to odrobie :)