Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Potem przyszło szczeniaczkowo ;-) Shaggy poznaje Hakera Shaggy i Blues I sam Pan Różowy :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Blues w oczekiwaniu na smaka ;-) I dwa małe potwory Shaggy Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziękuję wszystkim za wczorajszy trening :multi: Przede wszystkim dziękuję Wam WSZYSTKIM za cierpliwość. Było nas za dużo, musieliście długo czekać na swoją kolej i nie nabiegaliście się wiele :shake: Następnym razem będziemy się dzielić na grupy, ok? Dziękuję Tośce, że poszła ze mną prowadzić rozmowy umoralniające z panami z warsztatu. Zobaczymy, czy będą jakieś rezultaty :diabloti: [quote name='Ewa i Paco']Marysiu, już nie bij, przcież się kajałam ...:oops: Ale ja biłam już dawno, dużo przedtem, zanim się odezwałaś :lol: [quote name='Ewa i Paco']W piątek będę na 100% Trzymam za słowo :) [quote name='Ewa i Paco']Co więcej, mogę przywieźć drabinkę. Taką aluminiową na 4 stopnie. To chyba starczy ...? Gdyby się okazało, że nie ma już czego zbierać z powodu panów z warsztatu to dajcie znać. Ale mam nadzieję, że trochę zostanie do piątku. Ooo, super! Ale niespodziewanie wpadł wczoraj do mnie mój brat, który ma kombi, więc drabinka już stoi w garażu :) Chyba jedna wystarczy :) Poza tym grupa średniozaawansowana dobrała się wczoraj do czereśni :evil_lol: niemniej trochę dla początkujących także zostało :lol: [quote name='Ewa i Paco']Czyżbyś też miała ten problem co ja? Wypasa wszystko? Marysia jest jedyna na beznadziejne przypadki :cool1: Po pierwsze Paco wcale nie jest beznadziejny!! :mad: Po drugie na pewno nie jestem jedyna :lol: [quote name='Bibunia Szczotunia']Dziękuję za trening i za pyszniutkie czereśnie! :loveu:Tośka ma rację to wyjątkowy klub :razz: Jest wyjątkowy, bo ma zapaloną drużynę :multi: [quote name='Bibunia Szczotunia']Marysiu przepraszam za mój rozkojarzony humor, ale urodziny to ciężki dzień, znów jestem starsza o rok, masakra! :shake: I nic się nie przyznałaś?!?!?!?! :mad: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! :new-bday::BIG::tort::new-bday: Paula świetne zdjęcia :multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Koniec tego dobrego, wracamy do pracy :eviltong: autorką tej partii jest Julia :) Wenosława :loveu::loveu::loveu: Uniaczek :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Piękne fotecki! :loveu: Dziękuję :p Paula świetne zdjęcia :multi: Dziękuję :loveu: To wstawiam dalej. Uniaczek Pan Dinosław I mały pan border przy przeciaganku :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To jest chyba to co pan border lubi najbardziej :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Shaggy się wkurzył a Blues oburzył :eviltong: Jakby wyglądał Pan Różowy z radarami? :loveu: Przepięknie przepalony Blues :cool1: Wiadomo, że czeka na smaka :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Szczeniaczek pracuje Tak proszę państwa się klei uszy borderom :eviltong: Niestety nam się rozkleiły ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Potem były walki psów :cool3: Psy sobie nóżki odgryzały Przyduszały się :razz: Ale wyszły z tego cało :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Shaggy spoglądał z zaciekawieniem.... Jak Ania karmi Bluesa... Blues niczego się nie spodziewał... Ale Shaggy uznał, że tak być nie może! Nie będziesz jadł, kolego! Chodź tu! Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 porządek ma być :p Tu wspaniałomyślnie ucięłam Bluesa, zebyście mogli sobie wyobrazić jaką miał minę :cool1: Bo tu za to nie widać Shaggy'iego :eviltong: Blues upadł na głowę :evil_lol: A tu już ciocia Locia w akcji ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To jeszcze Loczek i Bora Tak, tak, kochanie, niedługo też tak będziemy wymiatać :cool3: Bora I z mojej strony to na tyle :p Dzięki, Marysia za użyczenie aparatu - wyżyłam się :lol: Możecie sobie te zdjęcia poprzeklejać, bo nie będę ich każdemu do galerii wklejać ;) Czekam na resztę fotografów! :eviltong: Quote
JIM Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Paula boskie zdjecia! :) Dzieki bardzo za Daisy!:loveu::multi: Ania jak moglas nam nie powiedziec o urodzinach. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :) Dobra to wklejam fotki [troche chaotycznie :lol:] Quote
asia_i_bora Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dzięki za trening i dzięki za zdjęcia suk:multi: Miłe odprężenie po egzaminie:loveu::loveu::loveu: Quote
Tomo 2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Super fotki widać żę psy świetnie się bawią . Pozdrowionka :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://img520.imageshack.us/img520/6295/71681388nv8.jpg Co to jest w ogóle, hmmm? :cool1: :evil_lol: http://img143.imageshack.us/img143/9893/14aa1.jpg Ależ ktoś ma ładne buciki :evil_lol: Dziękuję za fotki Wenosławy :loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 dziewczyny dziekuje za super trening:multi::multi: Aniu jak moglas nie powiedzec:mad: wszystkiego najlepszego:BIG::new-bday: dziewczyny dziekuje za zdjecia Kinga milo bylo Cie poznac Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Piękne fotki, śliczne szczeniaczki, pyszne czereśnie - czego chcieć więcej...:loveu: Dzięki dziewczyny za życzenia :-) :drink1: Quote
Recommended Posts