ewka i haker Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ja sie zapytam znajomego może by mógł przyjechać z drabina Quote
JIM Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A moze pozyczymy od nich ta drabine? :eviltong: Bo my do austobusu nie damy rady :p Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A my jak na razie to tylko treningi indywidualne :cool1: Bo Jokko wywinęła nam teraz numer z cieczką :mad: Aleee damy rade :razz: A właśnie , Paula, słuchaj gdzie mogę zakupić to Frisbee Puppy Soft ?? :cool3: Bo szukałam w necie i znaleźć nie mogłam :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Weronika: http://www.daktari.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=705&category_id=11&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29 Nie wiem czy dobrze zadziała ten długaśny link :lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Paula dziękuję :buzi: Link działa w najlepszym porządku :loveu::loveu: Quote
taura1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 kto bedzie we wtorek? :razz: ja stawiam sie z profesorem i juniorem. :lol: Quote
JIM Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Też pytanie my też oczywiście bedziemy :diabloti::cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Do wszystkich którzy się zgłosili - spróbowałybyście nie być :mad: :evil_lol: :eviltong: Quote
Tośka_m Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja się nie zgłosiłam. A będę. I proszę mi się tu nie wygrażać bejsbolem :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Już się zgłosiłaś :evil_lol: A nawet jakbyś się nie zgłosiła to i tak Ciebie to też dotyczy :eviltong: Quote
taura1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 dzieki za możliwość bycia i rozruszania mojego seniora. :) Quote
Tośka_m Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dziękuję dziewczyny za trening agilitiowo-frisbowo-czereśniowy! :loveu: Założę się że nikt nigdzie, w żadnym klubie nie ma takich atrakcji jak my! :lol: Miło było poznać Twojego "różowego", Taura! ;) Quote
Ewa i Paco Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']ewka Ty to wiem. Ale pytałam o Ewę z Paco, którzy się dziś nie zjawili :mad: Marysiu, już nie bij, przcież się kajałam ...:oops: W piątek będę na 100% Co więcej, mogę przywieźć drabinkę. Taką aluminiową na 4 stopnie. To chyba starczy ...? Gdyby się okazało, że nie ma już czego zbierać z powodu panów z warsztatu to dajcie znać. Ale mam nadzieję, że trochę zostanie do piątku. [quote name='Asti']A jak sobie radzi pasący Paco? Marysiu, jeśli masz jakieś sposoby to ja poproszę na PW :) Czyżbyś też miała ten problem co ja? Wypasa wszystko? Marysia jest jedyna na beznadziejne przypadki :cool1: Paula, dzięki za kolejne piękne fotki Paco do kolekcji. JIM, fajny filmik. Dzięki za tyczki :loveu: of kors, w piątek uiszczę. Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziękuję za trening i za pyszniutkie czereśnie! :loveu:Tośka ma rację to wyjątkowy klub :razz: Marysiu przepraszam za mój rozkojarzony humor, ale urodziny to ciężki dzień, znów jestem starsza o rok, masakra! :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziękuję za wczorajsze skakanko:loveu: Chyba czas się zabrać za fotki :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja nie wiem... w domu byłam ostatnia, a fotki wstawiam pierwsza :cool1: :eviltong: Bibunia Quote
Recommended Posts