JIM Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dobra mam troche czasu wiec probuje uporac sie ze zdjeciami :) Dzieki za mile komentarze odnosnie zdjec :) Alma i jej ukochane tunele Jokko [ja nie umiem robic zdjec takim malym psiakom :roll:] Paco Alma Quote
ewka i haker Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 fotki:multi::multi::lol::loveu::loveu: a HAkera jeszcze jakiegos masz?? Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Julix jak to nie umiesz robić zdjęć małym psiakom:mad:? A Bibi to kto robi takie piękne foty:crazyeye: i podpisuje się "by jim":evil_lol:? Quote
ewka i haker Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):Julix jak to nie umiesz robić zdjęć małym psiakom:mad:? A Bibi to kto robi takie piękne foty:crazyeye: i podpisuje się "by jim":evil_lol:? heheh to samo moge powiedziec o zdjeciach Hakera:loveu::lol: chyba ze on to duzy pies:evil_lol: Quote
JIM Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ale Jokko to jeszcze ciemniejsza jest :eviltong: I w ogole mam z Was wszystkich natrudniejszy dojazd lol lol Hakera juz nie mam, tamte mi nie wyszly,, Aniu to "by jim" :eviltong: to skrot od Martyna i Julia :diabloti: Dobra wklejam dalej.. I zaraz koncze [wreszcie :evil_lol:] Koniec. Quote
taura1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 UWAGA! widomości od p.Trener :cool1: 1. kiepsko spisaliście sie z odpowiadaniem na maile odnośnie treningu... 2. trening dla średniozaawansowanych w piątek (13.06) godzina 20:00 3. trenin dla początkujących CHYBA w czwartek (12.06) godzina 20:00 i to by było na tyle. ;) ja odrazu mówie że mnie w piątek nie będzie, bal gimnazjalny... :roll: Quote
Ania&Psy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 My wpadniemy na czwartkowy. :) edit: tfu tfu, zapomniałam o meczu. będziemy jednak w piątek. Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Słuchajcie doradźcie mi, pisałam do Marysii, ale nie odpisała, co ja mam zrobić. Bo Jokko dostała cieczkę, a ja bym nie chciała opuszczać tego treningu :placz: I co ja mam teraz zrobić ?? :-( Quote
BobowitaMW Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Weronisia & Jokkusia napisał(a):Słuchajcie doradźcie mi, pisałam do Marysii, ale nie odpisała, co ja mam zrobić. Bo Jokko dostała cieczkę, a ja bym nie chciała opuszczać tego treningu :placz: I co ja mam teraz zrobić ?? :-( Hmm... Ja bym jej nie brała na trening. Będzie rozpraszać się i inne psy. Czasem zdarza się że cieczkująca suczka odmawia ćwiczenia, ucieka, zachowuje się "dziwnie" itp. Może stać się na coś nadwrażliwa. Ogólnie - udręka dla Ciebie, psiaka i "samczych samców" i ich właścicieli. Z drugiej strony, może się zachowywać normalnie. Ale to raczej się nie zdarza. Hormony i natura są raczej silniejsze. Jeżeli bardzo nie chcesz opuścić treningu, to pojedź bez psa. Tylko to się trochę z celem mija... Quote
Marysia_i_gończy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Już ustaliliśmy z Weroniką, co robić :) BobowitaMW napisał(a):Z drugiej strony, może się zachowywać normalnie. Ale to raczej się nie zdarza. Hormony i natura są raczej silniejsze. Zapewniam Cię, że się zdarza :razz: Quote
Cimi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):J Zapewniam Cię, że się zdarza :razz: Ja tez :lol!:. Moja suka w okresie cieczki ćwiczy :cool3:, normalnie sie zachowuje i nie ucieka :loveu: Quote
BobowitaMW Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Marysia_i_gończy, Cimi Tylko pogratulować takich suczek. ;) A ja tu takie wizje makabryczne - masakryczne roztaczam. :eviltong: No cóż. Może za mało suczek znam. ;) Jednak te co znałam, znam na treningi cieczkujące nie chodziły nigdy. ;) Jak się którejś zdarzyło przyjść, to cały trening był "spalony", bo one uciekały do psów, a ostatecznie wracały do domu z kwitkiem. Tylko psy co zostały nadal były rozproszone, co niekorzystnie wpływało na ogólną atmosferę i inne sunie. ;) Trzeba być przygotowanym na wszystko. ;) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ok, już dziękuję :p Jak wyżej Marysia pisała, już się umówiłyśmy :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witam :p Zawitałam sobie w celach towarzysko-fotko-podziwiających do Waszego wątku... docelowo miałam go sobie tylko przejżeć, ale jak zobaczyłam to foto - nie wyrobiłam: http://img20.imageshack.us/img208/8003/1wmr4.jpg - hahaha! :roflt: Macie tam napis tylko 'DAL' - czy jest też coś na pozostałych fragmentach? :evil_lol: Quote
Tomo 2 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pytanko bo temat mi umknął : Czy sa przewidziane jeszcze jakieś zapisy, bo gdyby co to niesforniaczek beagiel się pisze na zajecia. Gdzie się ewentualnie odbywają i jakie stawiace warunki uczestnictwa , opłata . Oczywiście kurs początkujący . Pozdrowionka :lol: Quote
Ania&Psy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Witam :p Zawitałam sobie w celach towarzysko-fotko-podziwiających do Waszego wątku... docelowo miałam go sobie tylko przejżeć, ale jak zobaczyłam to foto - nie wyrobiłam: http://img20.imageshack.us/img208/8003/1wmr4.jpg - hahaha! :roflt: Macie tam napis tylko 'DAL' - czy jest też coś na pozostałych fragmentach? :evil_lol: SKOK W DAL !!! ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dziękuję mojej wspaniałej grupie początkującej za trening :loveu::multi::loveu: i dziękuję mojej zakręconej, zafrisbowanej grupie średniozaawansowanej za trening :loveu::multi::loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 I ja dziękuję za trening :loveu::loveu::loveu: Quote
stereo Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): zafrisbowanej grupie średniozaawansowanej :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts