ewka i haker Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 szkoda ze was nie bylo;( jak wyjeżdżasz??miałaś pociągiem jechać chyba POWODZENIA Quote
Klaudia :-) Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 a co to za borderowe stworzenie oprócz Weny? to Paco? Quote
Marysia_i_gończy Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Paco. Weny dziś na treningu nie było :mad: Quote
Dinusia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Julix, zdjecia super :) Marysia, dostalas moja pw? Quote
ewka i haker Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Never Never Land OUT OF CONTROL - Pako http://www.bordercollie.pl/index.php?mode=nowa_galeria&strona=grupa&id=111 Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dziewczyny dzięki za super trening :loveu: Jokko się coś dzisiaj ociągała z tunelem :eviltong: ale potem się przekonała :evil_lol: Julix dzięki za fotki, oczywiście podbieram :loveu: A ja miałam wziąć aparat i jak zawsze zapomniałam :roll::evil_lol: Quote
PATIszon Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://img218.imageshack.us/img218/928/10xl6.jpg O! Szorstkowlosa Monia :multi: Quote
JIM Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Co Wy gadacie, przeciez to o Daisy chodzi :diabloti::eviltong: A serio to Klaudia to tak jak Ewka juz napisala ;) jak wyjeżdżasz??miałaś pociągiem jechać chyba Tak, tak jedziemy pociagiem :) o 3 w nocy :p Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Marysiu dziękuje za świetny trening :multi:!!!!!!!!!!!! Julix foty jak zawsze cudne :calus:, dziękuję za Bibi - sporo jej :loveu:!!! Ewka dzięki za taśmę :painting:! Cieszę się że poznałam chociaż częściowo resztę grupy! :cool2: Quote
ewka i haker Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a): Ewka dzięki za taśmę :painting:! Ania żaden problem;) Quote
NNL-BC Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dziekuje za sliczne zdjecia Paco :loveu: Pozdrawiam Ewa Quote
asia_i_bora Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Czy trening w sobotę normalnie? Czy nie ma? Quote
ewka i haker Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dziewczy jak wam idzie zadanie domowe?? mi powiem ze dobrze nawet zaraz nagram i dam na you toba tylko nie wiem czy on za delikatnie tego nie dotyka Quote
atena501 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dziewczyny z kim ma się kontaktowac osoba z Poznania, która chce poskakać? Quote
Ewa i Paco Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Małe ptaszki doniosły, że w na FRISBEE DOG CHOW DISC CUP WROCŁAW kategorii FREESTYLE YOUNG DOGS: 1. PAULA & WENA 107,12 Q 3. MARTYNA & KOSMA 89,28 Q 6. EWA & MAGIC 73,16 :laola: Gratulacje dla wszystkich ale dla PAULI & WENY w szczególności :happy1: Quote
Ewa i Paco Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Klaudia :-) napisał(a):a jego rodowodowe imię? A jego imię 40 i 4 :evil_lol: A tak na poważnie to NNL Out of Control - Paco Dopiero teraz doczytałam sobie wątek w tył do "od ostatniego razu" Dołączam się do podziękowań za świetny trening :loveu: Dla Marysi w szczególności za nieustanne wymyślanie sposobów na przechytrzenie mojego upartego pastucha :p Julix ! Przepiękne zdjęcia ! Jestem dozgonnie wdzięczna :iloveyou: Nigdy nie miałam tak przecudownych fotek mojego psiuja ! Quote
Marysia_i_gończy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='atena501']Dziewczyny z kim ma się kontaktowac osoba z Poznania, która chce poskakać? Ze mną: klub.artefakt@op.pl :razz: Ewa - on wcale nie jest uparty :cool3: a Ty wspaniale odrabiasz z nim zadania domowe (już wymyśliłam dla Was następne :razz:), więc chyba damy radę :) :) Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='atena501']Dziewczyny z kim ma się kontaktowac osoba z Poznania, która chce poskakać? klub.artefakt@op.pl Quote
NNL-BC Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ewa i Paco napisał(a):Małe ptaszki doniosły, że w na FRISBEE DOG CHOW DISC CUP WROCŁAW kategorii FREESTYLE YOUNG DOGS: 1. PAULA & WENA 107,12 Q 3. MARTYNA & KOSMA 89,28 Q 6. EWA & MAGIC 73,16 :laola: Gratulacje dla wszystkich ale dla PAULI & WENY w szczególności :happy1: O ile przed zawodami moze moglam miec jakies watpliwosci, o tyle po 1 freestylu Pauli & Weny juz sie ich pozbylam ;) Jestescie THE BEST :loveu: Na obozie postartamy sie podszlifowac Wasz minidistance i w Sopocie, Wwie, na finalach DCDC i w Pradze na ME Frisbee bedziemy z przyjemnoscia bic Wam brawo za 1 miejsca :razz: Ewa, bardzo sie ciesze ze zaczelas trenowac agility z Paco :multi: Pozdrawiam Ewa Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='NNL-BC']O ile przed zawodami moze moglam miec jakies watpliwosci, o tyle po 1 freestylu Pauli & Weny juz sie ich pozbylam ;) Jestescie THE BEST :loveu: Wenosława jest debeściak, ona nadrabia tyle moich błędów, ze szok :cool1: :evil_lol: :loveu: Dzięki :loveu: Na obozie postartamy sie podszlifowac Wasz minidistance i w Sopocie, Wwie, na finalach DCDC i w Pradze na ME Frisbee bedziemy z przyjemnoscia bic Wam brawo za 1 miejsca :razz: O kurcze :evil_lol: nie mogę żyć pod taką presją :eviltong: ;) ale wyjazdy jak najbardziej planujemy :loveu: Ewa, bardzo sie ciesze ze zaczelas trenowac agility z Paco :multi: My też się cieszymy, bo coś mało borderów skaczących w Poznaniu było :evil_lol: :multi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Paula - gratulacje :happy1::happy1::happy1: Quote
Recommended Posts