Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naikari napisał(a):
Jest jakiś podział? :eviltong: Ojć.. to gdzie ja będe? :cool3: I o której, jeśli mogę wiedzieć i kiedy jest nast. spotkanie? Och szkoda, że teraz mnie nie było :-(

Naikari - zostajesz tam, gdzie byłaś :) Wykopałam Hakera i Borę to wyższej grupy, bo za dużo umieją :evil_lol:

Następne chyba w sobotę za półtora tygodnia o 11. Jeszcze pogadamy mailowo o tym :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dziękuję za wspaniały trening :loveu::loveu:
BYŁO SUPER !!! :multi: Już się nie mogę doczekać następnego :evil_lol:

Ogólnie to jestem bardzo zadowolona z Jokko, bo zauważyłam, że dziewczyna sobie radzi i że jej się to podoba :eviltong:

A tego woreczka o mało co nie rozszarpała :diabloti: Był "tylko" ośliniony :evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Borę i Hakera przepraszam za zaniedbania :oops: myślę, że jak zmieniliśmy podział grup, to będzie nam łatwiej :)

nic sie nie stalo;)
i tak bylo super:lol::multi:

Naikari - zostajesz tam, gdzie byłaś :) Wykopałam Hakera i Borę to wyższej grupy, bo za dużo umieją :evil_lol:

no wykopali nas:evil_lol:
ale my sie bardzo cieszymy z awansu nie moglam w to uwierzyc:evil_lol::multi::multi:

http://pl.youtube.com/watch?v=3wzbJRkdF6o

Posted

ewka i haker napisał(a):
jesli podobaja ci sie moje oblesne zdjecia to bierz;)

W agility zdjęcie z kawałkiem ogona Twojego psa jest cenne. :lol:

Dziewczyny będe w środe! :loveu: Spokojnie, bez psa. :lol:

Posted

taura1 napisał(a):
W agility zdjęcie z kawałkiem ogona Twojego psa jest cenne. :lol:

Dziewczyny będe w środe! :loveu: Spokojnie, bez psa. :lol:

pewnie tak:lol::lol:ale te w porownaniu do innych to koszmar:roll:

to sie poznamy:lol:

Posted

A przecież na początku to chciałam podziękować początkującym za wczorajszy trening :loveu::loveu::loveu:
Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z Almy, Jokko i Paco :multi::multi::multi: Pracowaliście świetnie :) :)

Marysiu, jestem zachwycona, zdruzgotana i tak mnie zmotywowałaś pochwałą, że się wzeszcie postanowiłam zarejestrować na forum :loveu: Nie mogłam pominąć milczeniem takiej zachęty :cool1:
To ja dziękuję za trening :loveu: tobie szczególnie za zawartość merytoryczną a wszystkim za ogólną fajność ;)

I jeszcze Julix, dzięki za wspaniałe fotka mojego pastuszka kilka stron wcześniej. Wkleiłam sobie do albumiku :lol:

do zrobaczenia na następnym treningu