Paskuda_Bandzior Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a): (Marysia, Julix, Paula,Tośka :roll: - czy kogoś pominęłam?) Dodałaś, bo ja nie wstawiałam nic ;-) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Już się nie mogę doczekać jutra :multi::multi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Dodałaś, bo ja nie wstawiałam nic ;-) bo nie chodzi o teraz, tylko ogólnie, gdyby nie Wy to nie miała bym takich pięknych foteczek!!!:Rose: Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Weronisia & Jokkusia napisał(a):Już się nie mogę doczekać jutra :multi::multi: szczęściarze ;) Quote
KaRa_ Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja mam pytanie czy ktoś z Bałtyku tam jedzie? gdyż ja nigdy nie byłam w tamtych rejonach pieszo wiec nawet nie wiem jak tam dojść i dojechać:roll::roll: Quote
Ania&Psy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Okey, no to się chwalę, bo Tośka już się niecierpliwi (i przy okazji publicznie dziękuję, że udało jej się tę informację zatrzymać dla siebie, chociaż wiem, że to było trudne). :razz: Poznajcie nowego, przyszlego zawodnika agility - Blues Boy Gorzowska Panorama. Jest u mnie od czwartej rano. ;) Mam nadzieję, że załapiemy się na kurs dla początkujących. :razz: Quote
Tośka_m Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Hurrrraa!!! :multi: Jest, jest, jest kolejny śliczny merlaczek! :loveu: Cud, miód i orzeszki, a ciocia Tosia już się niecierpliwi na socjalizację kluski! :loveu: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No to aussikow coraz wiecej u nas:evil_lol: Już 6 Quote
AniaP Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Jakbyście kiedyś chcieli wpaść posocjalizować się z obcym terenem i przeszkodami to zapraszam :) Dzięki. :loveu: No, u Was to się można rozpędzić, suuuper macie terenik :cool2: . Może kiedyś faktycznie, ale najpierw się muszą u siebie zabrać "trochę" do roboty, a młodziaki ze swoimi przeszkodami otrzaskać. :mad: Sunprince, wszystkie merlaczki zawsze najmniej mi się podobają :oops:, ale Twoja kluseczka jest cudna. :loveu: No i ma dłuuuuugi ogonek. :multi: KaRa_ napisał(a):No to aussikow coraz wiecej u nas:evil_lol: Już 6 No to jak tak, to przestały mi się aussiki podobać ;) i już sobie aussika nie kupię. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 AniaP napisał(a): Sunprince, wszystkie merlaczki zawsze najmniej mi się podobają :oops:, ale Twoja kluseczka jest cudna. :loveu: No i ma dłuuuuugi ogonek. :multi: No to jak tak, to przestały mi się aussiki podobać ;) i już sobie aussika nie kupię. :evil_lol: Czyli według Ciebie jakie najładniejsze aussiki?:evil_lol: Quote
AniaP Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Merlaczki, nie tylko aussiki, ale w ogóle wszystkie inne (łącznie z szelciakami :eviltong:) rzadko które mi się podobają, bo u nich jest najwięcej możliwości kombinacji kolorów, kropek, ciapek, łatek :lol: , więc zależy jak to się wszystko poukłada. ;) KaRa_ napisał(a): Czyli według Ciebie jakie najładniejsze aussiki?:evil_lol: Hm, to trudno tak generalizować, ale jeśli już, to na pierwszym miejscu chyba postawiłabym tricolorki, oczywiście z długim ogonkiem :) (sorki, ale te pieski zupełnie mi nie pasują bez albo z krótkim ogonkiem :lookarou:). Quote
Marysia_i_gończy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 O ja!!!! Sunprince, ależ zrobiłaś niespodznakusa!!! :loveu::loveu::loveu: Ładnie to tak?? Nikomu ani słóweczka??!! :mad: Nie wiem, czy nie trzeba będzie zrobić sekcji szczeniaczkowej jak dalej pójdzie :cool1: AniaP napisał(a):Dzięki. :loveu: No, u Was to się można rozpędzić, suuuper macie terenik :cool2: . Może kiedyś faktycznie, ale najpierw się muszą u siebie zabrać "trochę" do roboty, a młodziaki ze swoimi przeszkodami otrzaskać. :mad: Dzięki :) No to weź swoich w karby i do roboty :razz: Quote
Ania&Psy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 AniaP napisał(a): Sunprince, wszystkie merlaczki zawsze najmniej mi się podobają :oops:, ale Twoja kluseczka jest cudna. :loveu: No i ma dłuuuuugi ogonek. :multi: Aniu, moja imienniczko ;), bardzo dziękuję. Mi również podobają się tylko oziki z długimi ogonami. I bardzo się cieszę, że mój wybraniec taki właśnie ma. Marysia_i_gończy napisał(a):O ja!!!! Sunprince, ależ zrobiłaś niespodznakusa!!! :loveu::loveu::loveu: Ładnie to tak?? Nikomu ani słóweczka??!! :mad: Nie wiem, czy nie trzeba będzie zrobić sekcji szczeniaczkowej jak dalej pójdzie :cool1: Ah, specjalnie tak. :evil_lol: Jak nikomu? Tośka o wszystkim wiedziała. :eviltong: Tośka_m napisał(a): Cud, miód i orzeszki, a ciocia Tosia już się niecierpliwi na socjalizację kluski! :loveu: Już pisałam Ci na gg, że baardzo chętnie się posocjalizujemy. Ale najpierw niech się trochę oswoi, a potem będzie podbijał świat. :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 sunprince gratulacje:multi::multi: my dzis bedziemy udalo sie tylko nie bedziemy az tak dlugo jak ostatnio Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 sunprince co za śliczności :loveu: !!! Gratuluję!!! Quote
ewka i haker Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 dziękuje wszystkim za bardzo miły trening a głównie Marysi za wszystkie wskazówki mam pare zdjęć ale są beznadziejne robiłam tez aparatem Pauli ale tez pewnie nic mi nie wyszlo:roll: a tak poza tym byłam i jestem bardzo mile zaskoczona:multi::lol: Quote
dariog Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Marysia, gratuluję klubu. Nie jestem w tej dziedzinie specjalistą, ale wygląda to wszystko na prawdę profesjonalnie. Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane zobaczyć Wasze latające psy ;), może nawet coś spróbować, choć z tego co tu widzę to na razie damski klub :P pozdrawiam Darek (od Alfa) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ania, GRATULUJE MALUCHA :loveu::loveu::loveu::multi: (zdradziłaś bordery, oj niedobra :mad::eviltong:) Dzięki za trening :p Quote
Ania&Psy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ania, GRATULUJE MALUCHA :loveu::loveu::loveu::multi: (zdradziłaś bordery, oj niedobra :mad::eviltong:) dzięki :) ależ ja nadal jestem wielką fanką borderów :loveu: tyle, że doszłam do wniosku, iż wolę mieć ozika :p zdradźcie, kiedy będzie jakiś trening (obojętnie, czy dla zaawansowanych, czy początkujących), przyjdziemy na chwilę (przed) się posocjalizować :razz: Quote
Ania&Psy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): No właśnie nie wiem... możliwe, że w sobotę o 8:30 średniozaawansowani, o 11:00 początkujący. Ale nie w najbliższą sobotę, tylko w kolejną. Jak się umówimy na coś w "międzyczasie" to dam Ci znać :) Okey. :) +10 znaków edit: ten post powinien być pod postem Marysi... Quote
Marysia_i_gończy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 dariog napisał(a):Marysia, gratuluję klubu. Dziękuję Darku :multi: dariog napisał(a):Nie jestem w tej dziedzinie specjalistą, ale wygląda to wszystko na prawdę profesjonalnie. Grunt to stwarzać dobre wrażenie :evil_lol: dariog napisał(a):Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane zobaczyć Wasze latające psy ;), może nawet coś spróbować, choć z tego co tu widzę to na razie damski klub :P Zapraszamy, zapraszamy :razz: sunprince napisał(a):zdradźcie, kiedy będzie jakiś trening (obojętnie, czy dla zaawansowanych, czy początkujących), przyjdziemy na chwilę (przed) się posocjalizować :razz: No właśnie nie wiem... możliwe, że w sobotę o 8:30 średniozaawansowani, o 11:00 początkujący. Ale nie w najbliższą sobotę, tylko w kolejną. Jak się umówimy na coś w "międzyczasie" to dam Ci znać :) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Poprzedni post wysłał mi się za wcześnie :roll: A przecież na początku to chciałam podziękować początkującym za wczorajszy trening :loveu::loveu::loveu: Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z Almy, Jokko i Paco :multi::multi::multi: Pracowaliście świetnie :) :) Borę i Hakera przepraszam za zaniedbania :oops: myślę, że jak zmieniliśmy podział grup, to będzie nam łatwiej :) Quote
Naikari Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jest jakiś podział? :eviltong: Ojć.. to gdzie ja będe? :cool3: I o której, jeśli mogę wiedzieć i kiedy jest nast. spotkanie? Och szkoda, że teraz mnie nie było :-( Quote
Recommended Posts