Naikari Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Weronisia & Jokkusia napisał(a):A ma ktoś może jakąś fotkę mojej Jokko ?? :diabloti: Właściciele owczarka chyba mają.. :lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A że tak zapytam, są oni zarejestrowani na tym forum ?? :eviltong: Quote
JIM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Żeby nie przeszkadzać w zdawaniu/skakaniu to same statyczne zdajacym robilam tylko Alma nie wyszla jak sie teraz okazalo :shake: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tośka_m napisał(a):Jak Karze dobrze pójdzie to będą trzy :cool3: Mam nadzieje,że jednak pójdzie dobrze bo swego czasu duuużo ćwiczyliśmy skupiania na sobie;). Ha nawet z dumą mogę powiedzieć iż wczorajsza zabawa ze mną w rzucanie patyków do stawu w lasku była ciekawsza od przechodzących psów:cool3::cool3:. Mój pies dorasta umysłowo:evil_lol: Quote
Naikari Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jakie śliczne zdjęcia :crazyeye::loveu: Mój pies oczywiście z kilometrowym językiem... :lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A jednak są fotki xD Dzięki Julia :* Może wezmę we wtorek aparat i nie zapomnę go wyjąć :) Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tośka_m napisał(a):Jak Karze dobrze pójdzie to będą trzy :cool3: ja myslam o tej grupie poczatkujacej ale ogolnie trzy:loveu::loveu: najlabrdziej popularna rasa na agility w poznaniu:lol: Naikari napisał(a):Właściciele owczarka chyba mają.. :lol: o to moze hakera tez by mieli:roll: julia dziekowac za hakera:multi::lol: Quote
JIM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jaki tu ruch :diabloti::eviltong: Aż miło :) Potem jeszcze sprobuje cos znaleźć ;) Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Kto by pomyślał,że aussie tak popularne się robią :evil_lol:. Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Suuuper foty :loveu::loveu: Słuchajcie kto bierze we wtorek frisbee ?? :cool3: Quote
Tośka_m Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 KaRa_ napisał(a):Kto by pomyślał,że aussie tak popularne się robią :evil_lol:. No. Aż cholera człowieka bierze :roll: Julix, fotki bosssssskie, jak to masz w zwyczaju :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Julia dzięki za super fotki pokazujace jak tragicznie rzucam :multi: :eviltong: Quote
JIM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dzięki za komentarze odnośnie zdjęć ;) Jak chcecie to możecie przeklejać;) Paula bo to chyba ja tak umecznie robie :cool1: Czy ja w ogole gdzies uchwychilam kiedys Wene gdzie wg Ciebie dobrze ląduje/skacze itp :eviltong: ? Poprawie sie :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A ten drugi borderek kto to? Nikt na prawdę Almy nie ma? Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Paula bo to chyba ja tak umecznie robie :cool1: Czy ja w ogole gdzies uchwychilam kiedys Wene gdzie wg Ciebie dobrze ląduje/skacze itp :eviltong: ? Poprawie sie :cool3: Ona ogólnie dobrze ląduje :eviltong: A dobrego rzucania nie miałaś szans uchwycić, bo ja takiego nie prezentuje :evil_lol: Słuchajcie kto bierze we wtorek frisbee ?? :cool3: Mogę zabrać kilka talerzyków, ale będe bez psa :p Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a): Mogę zabrać kilka talerzyków, ale będe bez psa :p To może weźmiesz mojego kundla w obroty?:evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Mogę zabrać kilka talerzyków, ale będe bez psa :p Oooo fajnie by było :p Bo po treningu bym chciała z Jokko spróbować z frisbee :evil_lol: Quote
JIM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A dobrego rzucania nie miałaś szans uchwycić, bo ja takiego nie prezentuje :evil_lol: Juz nie badz taka skromna :eviltong: Quote
Recommended Posts