Kasia & Nemo Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Super, że macie teren :multi::multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dziękuję za gratulacje :multi: Nawet nie wiecie, jak się cieszę!! :multi::multi::multi: Kinga kciuki za Dino zaciśnięte!! :thumbs: KaRa_ lokalizacja Piątkowo/Morasko, dojazd pestką :razz: Nowa grupa będzie. Z egzaminem wstępnym z posłuszeństwa, kontaktu z przewodnikiem i zdolności współpracy z przewodnikiem wśród innych psów. Poszukuję aktualnie: - taniej furtki, najlepiej szybko zrobionej :razz: - chętnych do ręcznego wyrównania 15m2 pod garaż :razz: start w poniedziałek ok. 17:45 Sprzątanie zgodnie z ustaleniami 1 maja :) Quote
Tośka_m Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Piszę się na machanie szpadlem (łopatą? :hmmmm:) w poniedziałek, ale 1 maja niestety mnie nie będzie - jestem w tym czasie na obozie klikerowym... Quote
stereo Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gratulacje!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Teren genialny :sweetCyb: Teraz pozostaje nam czekać na silną poznańską ekipę na zawodach :loveu: A jak macie taki duży teren, to może jakieś seminarium frisbee zrobicie? :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Poszukuję aktualnie: - taniej furtki, najlepiej szybko zrobionej :razz: - chętnych do ręcznego wyrównania 15m2 pod garaż :razz: start w poniedziałek ok. 17:45 - będę pytać i moze coś się uda:p - porozmawiam z babcią co myśli o moim noclegu w poznaniu :cool3: jeśli się zgodzi to prosze mi zarezerować miejscówkę przy łopacie :evil_lol: 1. maja o której? :cool3: Teraz pozostaje nam czekać na silną poznańską ekipę na zawodach :loveu: Ekipa już była nawet jak nie było terenu, a co dopiero teraz :loveu: A jak macie taki duży teren, to może jakieś seminarium frisbee zrobicie? :eviltong: A Ty zawsze o jednym :lol: Myślę, ze ogólnie nawet nie patrzac na teren seminarium by się przydało :p Trzeba by pomyśleć nad tym :cool3: Quote
taura1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dziewczyny bardzo dziekuje za kciuki. ;) Dino już w domku. Narkoza jeszcze działa, wiec mam pijanego psa. :) Jak narazie wszystko gładko i sprawnie poszło. W sobote na zastrzyk. ;) Machać łopatą? Ja sie pisze!! :multi: Moge mieć problem z transportem, ale powinnam dać rade. Prosze rezerwować mi łopate. :razz: Quote
stereo Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cieszę się bardzo :D Wymiziaj go ode mnie :) Paula, bo ja już taka monotematyczna jestem ;). Quote
JIM Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 My tez trzymamy kciku za Dina :calus: Co to terenu.. to brak słów :loveu: JEST CZADOWY! My tez sie oczywiscie piszemy sie na sprzatanko ;) Quote
taura1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A szampan i przecinanie wstęgi bedzie? :evil_lol: Ja chce już tam postawić stope! :evil_lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi:-ja się stawiam na sprzątanie 1 maja, co do poniedziałku to jestem w pracy :roll:, teren jest boski!!! Quote
ewka i haker Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 gratulacja:Rose: super teren:cool2::thumbs: Marysia_i_gończy napisał(a): Nowa grupa będzie. Z egzaminem wstępnym z posłuszeństwa, kontaktu z przewodnikiem i zdolności współpracy z przewodnikiem wśród innych psów. Sprzątanie zgodnie z ustaleniami 1 maja :) to ja mam pytanko kiedy taki egzamin bedzie?? i mniej wicej cene takiech zajec bo musze pogadac z mama i zalezy czy bedzie mi pasowac ze stajania:roll: czy jak cos to osoby z poza klubu tez moga pomoc sprztac?? pozdrawiam Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy'] KaRa_ lokalizacja Piątkowo/Morasko, dojazd pestką :razz: Nowa grupa będzie. Z egzaminem wstępnym z posłuszeństwa, kontaktu z przewodnikiem i zdolności współpracy z przewodnikiem wśród innych psów. Poszukuję aktualnie: - taniej furtki, najlepiej szybko zrobionej :razz: - chętnych do ręcznego wyrównania 15m2 pod garaż :razz: start w poniedziałek ok. 17:45 Sprzątanie zgodnie z ustaleniami 1 maja :) To dobry dojazd bym miała tylko 1,30h :evil_lol: A te wymogi oj oj, chyba mnie zniechęcają bo nie mam gdzie ćwiczyć kontaktu przy innych obcych psach za bardzo:shake: chociaż i tak jest lepiej niż jak było. Czyli muszę zrobić PT by mogła uczestniczyć w nowej grupie? Jak tak to kicha i mogę se to odpuścić. Quote
ewka i haker Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 dlaczego odpuscic troche pracy i bedzie dobrze Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ewka i haker napisał(a):dlaczego odpuscic troche pracy i bedzie dobrze Praca to nie szkołą nie możesz jeden dzień nie iść bo Cię wyleją ;)Takie są realia życia w Polsce nawet o prace jest wyścig szczurów. Quote
ewka i haker Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 KaRa_ napisał(a):Praca to nie szkołą nie możesz jeden dzień nie iść bo Cię wyleją ;)Takie są realia życia w Polsce nawet o prace jest wyścig szczurów. ale caly dzien na to nie potrzebny;) wystarczy 15minut chociz dziennie ja trzymam kciuki jeszcze raz wielkie gratulacje terenu:multi::multi::multi::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ewka i haker napisał(a):ale caly dzien na to nie potrzebny;) wystarczy 15minut chociz dziennie ja trzymam kciuki jeszcze raz wielkie gratulacje terenu:multi::multi::multi::lol::lol: Niestety ja mam taką prace że siedzę w niej często od 9-21 i człowiek po 12h godzinach jest padnięty a rodzinka no nie bardzo wtedy chce się bawić z psem w szkolenie tylko co wyprowadzają psy na spacery. Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [Czyli muszę zrobić PT by mogła uczestniczyć w nowej grupie? Jak tak to kicha i mogę se to odpuścić. Czy ktoś napisał, ze musisz zrobić PT, zeby być w nowej grupie? :cool3: No bez przesady, ale aportu formalnego i chodzenia przy nodze po zetce chyba Marysia nie będzie egzekwować :evil_lol: (chociaż kto wie :eviltong:) Brawo dla dzielnego Dinosława, że dzielnie przetrwał narkozę! :multi: Co do 12 h, to spoko ja najczęściej wyjeżdżam do szkoły o 6 i wracam przed 18, a mimo to niemal codziennie 'coś' robimy :p Przecież to sama przyjemnosć coś z psem robić :loveu: (i też nie mieszkam w centrum Poznania ;-) ) Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Czy ktoś napisał, ze musisz zrobić PT, zeby być w nowej grupie? :cool3: No bez przesady, ale aportu formalnego i chodzenia przy nodze po zetce chyba Marysia nie będzie egzekwować :evil_lol: (chociaż kto wie :eviltong:) Brawo dla dzielnego Dinosława, że dzielnie przetrwał narkozę! :multi: Co do 12 h, to spoko ja najczęściej wyjeżdżam do szkoły o 6 i wracam przed 18, a mimo to niemal codziennie 'coś' robimy :p Przecież to sama przyjemnosć coś z psem robić :loveu: (i też nie mieszkam w centrum Poznania ;-) ) No wyjeżdżam o 8mej, wracam 21.30 wiec nie jest tak błogo a w szkole sie nie przemeczasz tak jak w pracy fizycznej;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 KaRa_ napisał(a):No wyjeżdżam o 8mej, wracam 21.30 wiec nie jest tak błogo a w szkole sie nie przemeczasz tak jak w pracy fizycznej;) Hmm, no nie powiem żebym była wypoczęta :evil_lol: (i szkolne 'prace' nie kończą się wraz z godziną przyjścia do domu, bo zadania domowe, sprawdziany i kartkówki to mnie przygniatają normalnie :placz:). Ale jakoś żyję i to z borderem :eviltong: Marysiu, o której 1. maja? :p Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Hmm, no nie powiem żebym była wypoczęta :evil_lol: (i szkolne 'prace' nie kończą się wraz z godziną przyjścia do domu, bo zadania domowe, sprawdziany i kartkówki to mnie przygniatają normalnie :placz:). Ale jakoś żyję i to z borderem :eviltong: Marysiu, o której 1. maja? :p Ja też żyłam i to z 5innymi psami, a teraz praca,że czasem na prawdę trudno znaleść trochę wolnego czasu a i tak ze względu na zwierzaki nie jestem na pełnym etacie . Praca w zoologicznym to nie jest sielanka niestety:shake: Quote
Tośka_m Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dziewczyny, proszę mi się tu nie licytować, bo ja oprócz tego, że wciąż się uczę - mam zajęcia i egzaminy, to piszę pracę magisterską, pracuję 6 godzin dziennie, a także mam dwa psy, które potrzebują zajęcia. Nie mieszkam na wsi, gdzie mogę je puścić na podwórko czy pola, tylko muszę przejść 2 km do naszego miejsca spacerowego. Poza tym jest takie super powiedzenie, które polecam wydrukować i powiesić na ścianie: "Jeśli komuś się chce - to szuka sposobów. Jeśli komuś się nie chce to szuka powodów". Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Tośka_m'] Poza tym jest takie super powiedzenie, które polecam wydrukować i powiesić na ścianie: "Jeśli komuś się chce - to szuka sposobów. Jeśli komuś się nie chce to szuka powodów". Dlatego wzięłam prace na 3/4 by mieć czas na kundle i jeden plus kundle mogą chodzić ze mną czasem do pracy:evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czytam, czytam i nie wierzę. To po co się brało aussie, jeżeli się nie ma czasu? Ja jestem codziennie od 8. w szkole, od razu po niej jadę do pracy i stoję parę godzin do 19. A jednak mam siłę, żeby potem jechać jeszcze ze Scoobym kilkanaście km na rowerze, bo chciało się huskiego - to się teraz ma. ;) Gratuluję terenu, my na zajęcia i tak się nie piszemy. :) Pomóc, pomogłabym, ale będę 1. maja na obozie klikerowym, a w poniedziałek siedzę (a raczej stoję) w pracy. I życzę Dinowi szybkiego powrotu do zdrowia. :) Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 sunprince napisał(a):Czytam, czytam i nie wierzę. To po co się brało aussie, jeżeli się nie ma czasu? Ja jestem codziennie od 8. w szkole, od razu po niej jadę do pracy i stoję parę godzin do 19. A jednak mam siłę, żeby potem jechać jeszcze ze Scoobym kilkanaście km na rowerze, bo chciało się huskiego - to się teraz ma. ;) Gratuluję terenu, my na zajęcia i tak się nie piszemy. :) Pomóc, pomogłabym, ale będę 1. maja na obozie klikerowym, a w poniedziałek siedzę w pracy. I życzę Dinowi szybkiego powrotu do zdrowia. :) A czy ja narzekam,że mam aussie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha i mówię,że to najlepsza rasa jaką wybrałam, strzał w dziesiątkę bo jak mnie nie ma pies się wyłącza jak jestem to się włącza:loveu:. O dziwo mimo,że mam prace to chodzę z 6 psami na spacery codziennie, Diuka szkole gdy mam wolne a i nawet moje inne psy szkole:loveu: Tylko mówię,że czasem sa takie dni,że poprostu nie mam siły by wziąść kliker do ręki, a nie że marudzę że mam psy z za dużą ilością energii:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dobra, proszę się przestać licytować, off-topować i w ogóle :mad: Kinga kciuki za Dino nadal trzymam, cieszę się, że poszło dobrze :multi: Z poniedziałkowym spotkaniem na machanie łopaty może lepiej się wstrzymać - raz, że garaże się nie odezwały :roll: więc raczej i tak nie zdążą przed majowym weekendem, a dwa - nie mam tyle ciężkiego sprzętu :evil_lol: żeby wszyscy chętni mieli co robić :lol: Tak więc proponuję spotkanie 1 maja, część pomacha szpadlami, a część pozbiera śmieci (których wcale tak bardzo dużo nie ma). Co do godziny - jak Wam wygodnie? Co do wymogów - nie zamierzam ich zmieniać, bo chcę się bawić w agility, a nie w "złap mnie jeśli potrafisz" ;):evil_lol: Na PW poodpisuję w przyszłym tygodniu, bo zaraz wyjeżdżam i wracam w niedzielę w nocy :roll: Ma ktoś może paletę? Taką drewnianą? Żeby prowizotrycznie zablokować wejście... Quote
Recommended Posts