Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też przesyłamy Dinusiowi zdrowotnego buziaka w sam czubek noska! Mimo, że już wysłałyśmy inną drogą, ale jak wszyscy na Dogo to wszyscy:)

Wracaj do zdrowia Mistrzu!

• 3 weeks later...
Posted

dzisiaj rozmawiam z jakimis ludzmi i oni mi powiedzieli ze agilty jest robione przy jakiejs szkole ale troche mnie to zdziwilo:-o
ale on to od znajomego wiedza wiec nie wiem ile w tym prawdy czy moze sie nie pomylili

Posted

Kinga jak Dino?

Szczegóły dopięte, więc ogłaszam oficjalnie: MAMY TEREN :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Nie ma równości boiska piłkarskiego, ale spokojnie powinien wystarczyć, jest duży, ogrodzony, na uboczu i z dobrym dojazdem :loveu:

Wymaga jeszcze drobnych przygotowań: wstawienia furtki, którą ktoś gwizdnął, postawienia garażu na przeszkody, drobnego sprzątania.
Mam nadzieję, że w maju ruszymy z treningami :cool1:

Oto on:

Posted

A tak chciałam być pierwsza i zakomunikować radosną nowinę! Paskudne korki na mieście niestety uniemożliwiły mi być przy kompie przed Marysią :eviltong:

Hurrra! :multi:

Posted

A z ciekawości się spytam w jakiej lokalizacji?? Czyli będzie możliwość zorganizowania drugiej grupki?? by na ten teren zarobić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Marysiu o 16 go zawozimy o 19 odbieramy. Może jestem przeczulona, ale rano był jakiś dziwny. Jak nie Dino.

Teren świetny! :loveu: No, a sprzatanie chyba tak jak ustalaliśmy 1 maja? ;)

Posted

Ja jak najbardziej mogę pomóc w sprzątaniu jak tylko będę miała wolne w pracy ;) Nawet nie tak daleko z tego co słyszałam lokalizacja byle tylko druga grupka powstała:evil_lol: