Paskuda_Bandzior Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja będę się do Ciebie smsowo rano meldować, Marysiu. Módlmy się o sprzyjające wiatry :eviltong: Quote
ewka i haker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 zycze udenego treningu wam wszystkim:loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Eeeeee będzie dobrze, przecież Bydgoszcz jest daleko :cool3:, a najgorzej ma być w nocy:evil_lol:!!! Quote
taura1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No i co? Przeżyłyśmy! :loveu: Nawet słońce było. :loveu: Dzięki dziewczyny było wspaniale! Opadam z sił, podobnie jak moje psy. ;) Doszłam do wniosku, że to ja musze popracować nad kondycją, bo to ja nie daje rady. :lol: Quote
Tośka_m Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dziewczyny, wielkie dzięki za wspólny świetny trening!! :loveu: Marysiu... :Rose: Obawiam się, że jutro dowiem się boleśnie o istnieniu wielu mięśni, o których do tej pory nie miałam pojęcia ;) Quote
JIM Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dzieki Marysiu jeszcze raz! :loveu: Bylo super :D I pogoda tez dopisala :multi: Daisy teraz odsypnia :eviltong: Quote
Bibunia Szczotunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Marysiu - dziękujemy za wspaniały trening, było super :sweetCyb:, Dziewczyny dziękuję za miłe towarzystwo :loveu:. No i myślę że dla p. Magdy też się należą serdeczne podziękowania :lol:. Ale mnie ścięgna bolą, a psa to chyba gdzieś zgubiłam bo od kiedy wróciłam to go nie widzę :evil_lol:. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No ładnie :evil_lol: ja dopiero weszłam do domu :evil_lol: Pogoda sprawiła nam naprawdę miłego psikusa - chociaż ten zacinający deszcz ze śniegiem na wjeździe do Bydgoszczy był straszny, to przecież przez cały trening świeciło słońce i spadło ledwie kilka kropelek deszczu :loveu: A WY, jak zwykle, spisaliście się świetnie :loveu::loveu::loveu: Quote
taura1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A ja widziałam trzy aparaty... i takie fajowe zdjęcia jakiś skaczących kundli. :lol: :loveu: Licze na szybki powrót do sprawności fotografów. :loveu: Quote
JIM Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja mam ponad 40 zdjec wiec chyba zaczne powoli wklejac :evil_lol:;) Cos mi dzisiaj Bibi nie wychodzila :shake: A Wena za szybka :diabloti: Quote
JIM Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jeszcze troche tego jest, oprocz tego mam jeszcze sporo filmikow. Ale to kiedy indziej ;) Quote
taura1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Świetne! :loveu::loveu: Kurde kiedy ona nauczy się skakać... :angryy: Quote
klaudia&Manta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Julia fotki jak zwykle przsliczne :loveu: A tego brzydkiego bordera jakbym skads znala:eviltong: Quote
Magda i Saga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cieszę się, że wam się udał wyjazd, mimo niepewnej pogody. A gdyby sie pojawiły "Cudne" fotki, to ja chętnine obejrzę :-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 JA również serdecznie DZIĘKUJĘ :loveu: W bydgoszczy zawsze jest czadowo, wiec nie mogło być inaczej :eviltong: Jewstem zadowolna z kundla mojego, dawała z siebie wszystko :loveu: Dopiero dziś dojechałam do domu. Magda, ja mam kilka zdjęć Cudiczka i Oxy, ale muszę je obrobić ;-) Julia, dzięki za foty i czekam na wiecej :eviltong: (słyszałam że masz filmiki :loveu:) Ja też mam filmy, ale musze znaleźć czas zeby się nimi zajać :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kilka fotek - zacznę od nich bo filmy musze wgrać Quote
JIM Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 SUPER :D Czekam na dalsze czesci... ;) co do tego http://images31.fotosik.pl/165/426e4566c076fa1b.jpg hmm... ja mam cala Twoja sesje :diabloti: i jeszcze krotki filmik :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Julia NIE :diabloti: nie wstawiaj tego :-o Moje na którym jesteś Ty jest w innym klimacie :eviltong: P.S. fotosik mi odmawia współpracy :-( Quote
JIM Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A ja nie mam tych peiknych cudaczkow, bo nas juz nie bylo :-( Paula ja mam prawie identyczne http://images30.fotosik.pl/169/3d17e7b88f2f6590.jpg :-o:eviltong: Quote
Recommended Posts