Marysia_i_gończy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bardzo proszę: Julix Tośkę Paulę Oliwię i Kingę o przysłanie mi na PW Waszych adresów mailowych. WAŻNE :razz: Juliusz(ka) - ale mam nadzieję, że za niezbyt długi czas będzie jakiś kurs agility w Poznaniu, więc śledź temat i pracuj ze swoim psem nad podstawowym posłuszeństwem :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dziękuję za szybki odzew :razz: Czekam jeszcze na resztę Waszych odpowiedzi :razz: A póki co - jedziemy w niedzielę za tydzień do Bydgoszczy na trening :loveu: Co myślicie o godzinach? Na którą? Negocjuję z moim bratem pożyczenie kombi, jeśli on będzie mógł mi je pożyczyć, to będę mogła wziąć dodatkowo 2-3 osoby z dwoma nakolankowymi psami (Julix? Oliwia?) - powinnam do wtorku wiedzieć co i jak :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A póki co - jedziemy w niedzielę za tydzień do Bydgoszczy na trening :loveu: Co myślicie o godzinach? Na którą? Ale czad :loveu::multi: :evil_lol: Godziny....hmmmm od rana do nocy :evil_lol: Quote
Monny Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ma ktoś może kontakt do ABC? Szkoła jeszcze istnieje? Prowadzi szkolenia? Jak to tam u nich wygląda? Pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 google -> "abc szkoła dla psów poznań" -> pierwszy link -> odpowiedź na wszelkie Twoje pytania. Skomplikowane to nie jest :cool1: Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mi wszystko jedno o której, ale proponuję od rana, wyjazd gdzieś 9.00 może 10.00 - eh zresztą zależy od Was, jak tam macie z dojazdami! :evil_lol: Bardziej interesuje mnie czy jakoś się spotkamy w jednym miejscu? I na jak długo jedziemy (bo ja jak mały dzieciak, wałówka i soczek musi być :razz:)? A doczekać się to już nie mogę!!! :multi: Szkoda tylko że Tośka nie pojedzie :( Quote
JIM Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Marysiu dziekujemy za propozycje :) Jak juz bedziesz wiedziala to wtedy sie jakos zgadamy ;) Quote
Tośka_m Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jeżeli skończymy trening najpóźniej o 15, a także jeśli uda mi się wykombinować samochód, to podjadę do na trening z Piły :) Quote
AniaP Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Monny']Ma ktoś może kontakt do ABC? Szkoła jeszcze istnieje? Prowadzi szkolenia? Ależ oczywiście, że istnieje :-P, a czemuż by nie? :roll: Ma nawet nową stronkę www.abc.poznan.pl i nowe pomysły. :eviltong: Quote
Monny Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dzięki !:oops: Wchodziłam na ten stary adres i dlatego coś mi się nie zgadzało. Jeszcze raz wielkie dzieki ;] Quote
Marysia_i_gończy Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):Mi wszystko jedno o której, ale proponuję od rana, wyjazd gdzieś 9.00 może 10.00 - eh zresztą zależy od Was, jak tam macie z dojazdami! :evil_lol: Ekhm, ten, no, ja na 9 czy 10 to proponowałabym być na miejscu :razz: Bibunia Szczotunia napisał(a):Bardziej interesuje mnie czy jakoś się spotkamy w jednym miejscu? I na jak długo jedziemy (bo ja jak mały dzieciak, wałówka i soczek musi być :razz:)? Myślę, że spotkamy się na miejscu - dojazd na ich plac jest łatwy :) Na jak długo? Do upadłego :cool3: Więć wałówkę i soczek weź koniecznie :cool3: Julix napisał(a):Marysiu dziekujemy za propozycje :) Jak juz bedziesz wiedziala to wtedy sie jakos zgadamy ;) Braciszek pożyczy mi kombi :multi: Zapraszam więc :cool3: Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Ekhm, ten, no, ja na 9 czy 10 to proponowałabym być na miejscu :razz: Myślę, że spotkamy się na miejscu - dojazd na ich plac jest łatwy :) Na jak długo? Do upadłego :cool3: Więć wałówkę i soczek weź koniecznie :cool3: Braciszek pożyczy mi kombi :multi: Zapraszam więc :cool3: Nie no ok, myślałam że tak bo zawsze spotykałyśmy się mniej więcej w takich godzinach - więc spotykamy się między 9 a 10 na miejscu (o ile dobrze rozumiem)? Quote
aangelaa95 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kaszel kennelowy :wallbash:, WSPÓŁCZUJĘ :roll: naprawdę :lol: Trzyma się nawet pół roku :placz: Marysiu czy wiadomo coś już, ja chce już kurs :cool3: http://www.abc.poznan.pl/ ale se dali :eviltong: TOR PRZESZKÓD dla tych, którzy cenią sobie zabawę z psem. Dysponujemy torem przeszkód dla psów ras dużych i średnich, oraz mini - dla szczeniaków. Tor składa się z przeszkody pionowej, stolika, slalomu, opony niskiej i wysokiej, kładki, równoważni, tunelu twardego i skoczni w dal. Zorganizowaliśmy również pola trudnych podłoży. Celem ćwiczeń na torze przeszkód jest doskonalenie sprawności fizycznej psa, przyzwyczajanie do trudnego środowiska, wyrabianie odwagi oraz doskonalenie wzajemnych relacji Przewodnik - pies drogą wspólnej zabawy i pracy. Nauka poprawnego pokonywania przeszkód pod opieką instruktora wynosi 25 zł za godzinę zajęć. Koszt pracy samodzielnej wynosi 10 zł za godzinę zajęć A oni maja jeszcze Agility? Quote
taura1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 UWAGA! Jest mały problem... ja i Oliwia nie mamy transportu. :-( Jedzie ktoś pociągiem? Quote
Marysia_i_gończy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='taura1']UWAGA! Jest mały problem... ja i Oliwia nie mamy transportu. :-( Jedzie ktoś pociągiem? Hmmm.... Julix Ty jedziesz jako jedna osoba czy dwie? :razz: Aniu czy Ty możesz kogoś zabrać? Może ja bym wzięła np. Oliwię z Daisy, a Ty Kingę z Dino i Majorką? EDIT: albo może Ania weźmie "pół Julix", a ja wezmę resztę razem z psami? Quote
JIM Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jesli chodzi o nas to chcialysmy we dwie jechac [ja, martyna + Daisy] Ja dzisiaj wieczorem , jak moj tata wroci Wam odpowiem odnosnie tego jak bedziemy jechac [moze rodzice pojada do Bydgoszczy bo mieli cos zalatwic, ale chyba w sob. wiec najwyzej bylabym dzien wczesniej]. Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mówisz masz, no to wezmę Kingę choć by z tego względu że mieszkamy obie w Swarzędzu, będzie łatwiej się pozabierać! Mam tylko nadzieję że Kinga i jej psiaki nie boją się mojego jednookiego WILKA :eviltong:, bo teściowej to nie wpuszcza do auta - chyba wie co robi (Kinga jak masz klatki to weź bo może być wojna).;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Aaa Marysiu przyślij mi na e-maila jakiś adres, no bo gdzieś trzeba zajechać a ja przecież jeszcze tam nie byłam, no i napisz o której wyjeżdżacie chociaż tak mniej-więcej! :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ok, to Ania bierze Kingę z psami, ja zabieram Paulę, Oliwię i Julix, Tośka dojeżdża z Piły sama :) Opis dojazdu poślę Ci Aniu mailem :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Superzasto :D juz mnie nóżki swędza na niedzielne bieganie :loveu: Quote
JIM Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Z moimi rodzicami nic nie jest pewne wiec bardzo sie ciesze, ze mozemy sie z Toba zabrac :loveu::Rose: Quote
taura1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bibunia Szczotunia napisał(a):Mówisz masz, no to wezmę Kingę choć by z tego względu że mieszkamy obie w Swarzędzu, będzie łatwiej się pozabierać! Mam tylko nadzieję że Kinga i jej psiaki nie boją się mojego jednookiego WILKA :eviltong:, bo teściowej to nie wpuszcza do auta - chyba wie co robi (Kinga jak masz klatki to weź bo może być wojna).;) Aniu!! Jesteś wielka!! :sweetCyb: :loveu: :Rose: yyyy jakiego wilka? :shocked!: Klatke mam. Zabiore. Napisz na na PW gdzie się spotykamy i o której godzienie. :loveu: Z dojazdem to moge troche pomóc. W końcu 6-ty raz tam jade. ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mam nadzieję że te wiatry nas nie porwą ;)! Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Zobaczymy jak będzie jutro rano :roll: Quote
Recommended Posts