Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę:
Julix
Tośkę
Paulę
Oliwię
i Kingę
o przysłanie mi na PW Waszych adresów mailowych. WAŻNE :razz:

Juliusz(ka) - ale mam nadzieję, że za niezbyt długi czas będzie jakiś kurs agility w Poznaniu, więc śledź temat i pracuj ze swoim psem nad podstawowym posłuszeństwem :razz:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za szybki odzew :razz: Czekam jeszcze na resztę Waszych odpowiedzi :razz:

A póki co - jedziemy w niedzielę za tydzień do Bydgoszczy na trening :loveu:
Co myślicie o godzinach? Na którą?

Negocjuję z moim bratem pożyczenie kombi, jeśli on będzie mógł mi je pożyczyć, to będę mogła wziąć dodatkowo 2-3 osoby z dwoma nakolankowymi psami (Julix? Oliwia?) - powinnam do wtorku wiedzieć co i jak :)

Posted

Mi wszystko jedno o której, ale proponuję od rana, wyjazd gdzieś 9.00 może 10.00 - eh zresztą zależy od Was, jak tam macie z dojazdami! :evil_lol: Bardziej interesuje mnie czy jakoś się spotkamy w jednym miejscu? I na jak długo jedziemy (bo ja jak mały dzieciak, wałówka i soczek musi być :razz:)?
A doczekać się to już nie mogę!!! :multi:
Szkoda tylko że Tośka nie pojedzie :(

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):
Mi wszystko jedno o której, ale proponuję od rana, wyjazd gdzieś 9.00 może 10.00 - eh zresztą zależy od Was, jak tam macie z dojazdami! :evil_lol:

Ekhm, ten, no, ja na 9 czy 10 to proponowałabym być na miejscu :razz:

Bardziej interesuje mnie czy jakoś się spotkamy w jednym miejscu? I na jak długo jedziemy (bo ja jak mały dzieciak, wałówka i soczek musi być :razz:)?

Myślę, że spotkamy się na miejscu - dojazd na ich plac jest łatwy :)
Na jak długo? Do upadłego :cool3: Więć wałówkę i soczek weź koniecznie :cool3:

Julix napisał(a):
Marysiu dziekujemy za propozycje :) Jak juz bedziesz wiedziala to wtedy sie jakos zgadamy ;)

Braciszek pożyczy mi kombi :multi: Zapraszam więc :cool3:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Ekhm, ten, no, ja na 9 czy 10 to proponowałabym być na miejscu :razz:

Myślę, że spotkamy się na miejscu - dojazd na ich plac jest łatwy :)
Na jak długo? Do upadłego :cool3: Więć wałówkę i soczek weź koniecznie :cool3:

Braciszek pożyczy mi kombi :multi: Zapraszam więc :cool3:

Nie no ok, myślałam że tak bo zawsze spotykałyśmy się mniej więcej w takich godzinach - więc spotykamy się między 9 a 10 na miejscu (o ile dobrze rozumiem)?

Posted

kaszel kennelowy :wallbash:,
WSPÓŁCZUJĘ :roll: naprawdę :lol: Trzyma się nawet pół roku :placz:
Marysiu czy wiadomo coś już, ja chce już kurs :cool3:

http://www.abc.poznan.pl/ ale se dali :eviltong:

TOR PRZESZKÓD
dla tych, którzy cenią sobie zabawę z psem.

Dysponujemy torem przeszkód dla psów ras dużych i średnich, oraz mini - dla szczeniaków. Tor składa się z przeszkody pionowej, stolika, slalomu, opony niskiej i wysokiej, kładki, równoważni, tunelu twardego i skoczni w dal. Zorganizowaliśmy również pola trudnych podłoży. Celem ćwiczeń na torze przeszkód jest doskonalenie sprawności fizycznej psa, przyzwyczajanie do trudnego środowiska, wyrabianie odwagi oraz doskonalenie wzajemnych relacji Przewodnik - pies drogą wspólnej zabawy i pracy.

Nauka poprawnego pokonywania przeszkód pod opieką instruktora wynosi 25 zł za godzinę zajęć.

Koszt pracy samodzielnej wynosi 10 zł za godzinę zajęć

A oni maja jeszcze Agility?

Posted

[quote name='taura1']

UWAGA!

Jest mały problem... ja i Oliwia nie mamy transportu. :-(

Jedzie ktoś pociągiem?

Hmmm....

Julix Ty jedziesz jako jedna osoba czy dwie? :razz:

Aniu czy Ty możesz kogoś zabrać? Może ja bym wzięła np. Oliwię z Daisy, a Ty Kingę z Dino i Majorką?

EDIT: albo może Ania weźmie "pół Julix", a ja wezmę resztę razem z psami?

Posted

Jesli chodzi o nas to chcialysmy we dwie jechac [ja, martyna + Daisy] Ja dzisiaj wieczorem , jak moj tata wroci Wam odpowiem odnosnie tego jak bedziemy jechac [moze rodzice pojada do Bydgoszczy bo mieli cos zalatwic, ale chyba w sob. wiec najwyzej bylabym dzien wczesniej].

Posted

Mówisz masz, no to wezmę Kingę choć by z tego względu że mieszkamy obie w Swarzędzu, będzie łatwiej się pozabierać! Mam tylko nadzieję że Kinga i jej psiaki nie boją się mojego jednookiego WILKA :eviltong:, bo teściowej to nie wpuszcza do auta - chyba wie co robi (Kinga jak masz klatki to weź bo może być wojna).;)

Posted

Mówisz masz, no to wezmę Kingę choć by z tego względu że mieszkamy obie w Swarzędzu, będzie łatwiej się pozabierać! Mam tylko nadzieję że Kinga i jej psiaki nie boją się mojego jednookiego WILKA :eviltong:, bo teściowej to nie wpuszcza do auta - chyba wie co robi (Kinga jak masz klatki to weź bo może być wojna).;)

Aniu!! Jesteś wielka!! :sweetCyb: :loveu: :Rose:
yyyy jakiego wilka? :shocked!:
Klatke mam. Zabiore. Napisz na na PW gdzie się spotykamy i o której godzienie. :loveu:
Z dojazdem to moge troche pomóc. W końcu 6-ty raz tam jade. ;)