taura1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mi pasuje, ale jak wiadomo jestem uzależniona od transportu rodziców. Jeśli oni mieliby wolne to mogę zabrac 2,3 osoby. ;) Kto jedzie pociągiem? Quote
Tośka_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Taura - właśnie chciałam nieśmiało zapytać czy ktoś będzie miał miejsca w samochodzie na dwie osoby i psa :rolleyes: W przeciwnym razie będziemy jechać pociągiem. Quote
JIM Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Marysiu klatki nie mamy.. :roll: Co do zachowania to nie przypominam jakis specjalnych zmian... Ale pewna nie jestem :shake: Moze miala mniejsza chec w jakies dni ale wielkich zmian nie bylo. To bylby jej 19 dzien. Kurcze, sama nie wiem... Quote
taura1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tośka_m napisał(a):Taura - właśnie chciałam nieśmiało zapytać czy ktoś będzie miał miejsca w samochodzie na dwie osoby i psa :rolleyes: W przeciwnym razie będziemy jechać pociągiem. Mamy kombi, więc żaden problem. ;) Quote
Oliwia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja popieram BIBUNIE i też jestem za 1 marca;D Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dzięki dziewczyny, jesteście kochane :loveu:, gdyby wszyscy zgodzili się na 1 marca i wszystko by wypaliło było by super :multi:, myślę że Bibi do tego czasu już się wykuruje, bo jak narazie to nawet same nie możemy poćwiczyć, jest osłabiona, dużo śpi, dostaje sterydy rozkurczowe na oskrzela i antybiotyk, smutne to ale widać poprawę.:-( Quote
Tośka_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja 1 marca muszę być w Pile, więc ten termin mi nie pasi :shake: Quote
Oliwia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ajj... kurde... no to może by się udało w jakąś niedzielę?:cool3: Quote
Magda i Saga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czesc Z tego co sobie tu podsłuchałam wynika, ze należy się was spodziewac raczej w następny weekend. Mnie tak chyba tez lepiej pasuje, chociaż ten tez. Będziemy w kontakcie. Quote
Marysia_i_gończy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Magdo jesteś kochana :loveu: Aniu jaki Bibi? Julix trudno zdecydować... jedynym samcem, który będzie, to Dino, może pogadaj z Kingą czy dacie sobie z nimi radę...? Do wszystkich! Mi się coś przesunęło i chyba najbardziej pasuje mi NIEDZIELA 2 MARCA (w sobotę coś mi wypadło...). Jak Wam ten termin pasuje? Niestety z Tośką chyba nie damy rady się zgrać :-( Poza tym - czy ktoś może umie pisać ładne pisma z prośbą o...? Jeśli tak to proszę o kontakt na priv :modla: bo ja to ciołek w tych sprawach jestem... a o teren chodzi ofkors :p Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dziękuję :loveu:, Bibi czuje się już dużo dużo lepiej, zaczyna już brykać co oznacza że wraca do zdrowia, duszności przeszły czasem tylko lekko pokasłuje, nadal dostaje antybiotyk. Idzie ku dobremu, jutro wizyta u weta, zobaczymy co zaleci dalej? Trzymamy kciuki za nowy teren!!!:thumbs: Wycieczka do Bydgoszczy 2 marca nam pasuje! Quote
KaRa_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']Magdo jesteś kochana :loveu: Aniu jaki Bibi? Julix trudno zdecydować... jedynym samcem, który będzie, to Dino, może pogadaj z Kingą czy dacie sobie z nimi radę...? Do wszystkich! Mi się coś przesunęło i chyba najbardziej pasuje mi NIEDZIELA 2 MARCA (w sobotę coś mi wypadło...). Jak Wam ten termin pasuje? Niestety z Tośką chyba nie damy rady się zgrać :-( Poza tym - czy ktoś może umie pisać ładne pisma z prośbą o...? Jeśli tak to proszę o kontakt na priv :modla: bo ja to ciołek w tych sprawach jestem... a o teren chodzi ofkors :p Marysiu a ja mogłabym też jechać??bo jeśli tak to bym wzieła sobie wolną niedziele w pracy. I każdy sam sobie transport organizował? I jeśli bym mogła to z Erą bo na paweno nie z Duke Quote
Oliwia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mi też pasuje! Hurra, nareszcie pobiegamy! Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 W sumie wolałabym sobotę, ale co tam , rezerwuję 2 marca na bydgoskie bieganie :multi: Powiem Wenie, zeby się przyszykowała ;-) Quote
taura1 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale fajowo! :loveu: No to ja lece kombinować transport. :loveu: I jesli uda mi się go skombinować to będe miała jedno miejsce wolne, ale to tak narazie wstępnie. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Własnie, Marysiu, bo ja sama nie dojadę :cool3: Możemy jak zwykle? :razz: Quote
Oliwia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 taura1 napisał(a):Ale fajowo! :loveu: No to ja lece kombinować transport. :loveu: I jesli uda mi się go skombinować to będe miała jedno miejsce wolne, ale to tak narazie wstępnie. :) Właśnie, Kinga czy jak cos możemy się z Wami zabrać?;> Dorzucam się oczywiście;) Jeszcze przegadam kwestię z tatą, ale jak coś wolałabym mieć rezerwę.;) Quote
Tośka_m Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Szkoda, że się nie załapię na trening :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Tośka_m napisał(a):Szkoda, że się nie załapię na trening :-( A na pewno Wam się nie uda?:-( Quote
Tośka_m Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):A na pewno Wam się nie uda?:-( Nie, bo w przyszły i następny weekend muszę być w Pile :-( Quote
taura1 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Oliwia napisał(a):Właśnie, Kinga czy jak cos możemy się z Wami zabrać?;> Dorzucam się oczywiście;) Jeszcze przegadam kwestię z tatą, ale jak coś wolałabym mieć rezerwę.;) Wysłalam Ci juz wiadomość na gadu. ;) Quote
Juliusz(ka) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam! pomóżcie 'lajkonikowi';), bardzo proszę! jestem szczęśliwą posiadaczką 9miesięcznego DONa i szukamy dla nas wspólnie ciekawej formy aktywności. agility rysuje się interesująco :lol: ale że zielona jestem w temacie zupełnie, nie chcę sama niczego zaczynać, żeby nie popełnić błędów nie do odkręcenia. czy moglibyście polecić dobre miejsce/szkoleniowca w naszych okolicach? czytałam o szkole ABC, ale czy to wszystko? i pytanie tak trochę na 'boczku' - mój pies jest jednostronnym wnętrem :( słyszałam, że taka wada wyłącza psa z możliwości uczestniczenia w zawodach agility; czy to prawda? a jeśli tak, to móże ktoś z Was się orientuje dlaczego? z góry dzięki wielkie! pozdrawiamy Kasia i Jago vel Gucioperz wiem, że cały wątek o Poznaniu, ale litości... już 184strony:look3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 czy moglibyście polecić dobre miejsce/szkoleniowca w naszych okolicach? czytałam o szkole ABC, ale czy to wszystko? W Poznaniu nie ma ŻADNEJ oficjalnej szkółki agility. Więc nie masz nawet spośród czego wybierać :lol: i pytanie tak trochę na 'boczku' - mój pies jest jednostronnym wnętrem :-( słyszałam, że taka wada wyłącza psa z możliwości uczestniczenia w zawodach agility; czy to prawda? a jeśli tak, to móże ktoś z Was się orientuje dlaczego? Nie, to nie prawda :lol: Nie wiem co to ma za zwiazek z agility. Mój Bandzior startował w zawodach jako jednostronny wnęter. Ale radzę Ci szybko pozbyć się problemu i wyciąć jajeczka, póki nic się nie dzieje.. Bandzior miał nowotwór złośliwy, operowany w wieku 8 lat. Nie życzę tego :shake: Potem, startował w zawodach jako bezjajeczny :eviltong: Quote
Juliusz(ka) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jajka monitujemy:razz: 'zewnętrzne' jest o.k., drugie na szczęście w pachwinie, więc zabieg, odpukać, nie powinien być skomplikowany - będziemy usuwać, oczywiście! ale za jakieś pół roku. buuu :( czyli nie ma żadnych prof. w Poznaniu? szkoda wielka... pozostaje nauka 'na własną rękę - na własne ryzyko'... qrcze, a może chociaż jakiś szkoleniowiec, który dodatkowo(obok np.PT) troszku się tym zajmuje? bo tak 'z książki" i psa i siebie edukować, to mi jednak straszno... Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jajka monitujemy:razz: 'zewnętrzne' jest o.k., drugie na szczęście w pachwinie, więc zabieg, odpukać, nie powinien być skomplikowany - będziemy usuwać, oczywiście! ale za jakieś pół roku. Mój Bandzior miał identycznie. To na zawnątrz do końca było ok. Drugie było w pachwinie i tam się raczysko zrobiło. I o ile właśnie nie trzeba było jamy brzusznej otwierać to dla starszego psa każdy zabieg pod pełną narkozą był bardzo niebezpieczny. Na szczęście się udał :p Szkółek jak na razie nie ma. Quote
Recommended Posts