Bibunia Szczotunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No pewnie że można, jutro jak będzie ładna pogoda to gdzieś wyskoczę, ale to nie to samo co z Wami :shake: Quote
sabatinka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hej:) wczoraj jakoś dziwnie było bez Was i waszych skaczących, wesołych czworonogów...:painting: mam nadzieje, że coś szybko znajdziecie, trzymam kciuki tym bardziej, że w mojej Salmie widzę dobry materiał na agility;) Ale to dopiero jak zacznie ze mną współpracować tak naprawde a nie jak jej wyjdzie:oops: wspomniałam Ani, że też szukam jakiegoś terenu dla Was, jednak trudno znaleźć taki z ogrodzeniem... hmmm...teraz mi coś przyszło do głowy, czy ktoś z Was pamięta gdzie była kiedyś siedziba szkoły ABC, jak mnie pamięć nie myli to na ul.Oliwkowej i teren jest nadal pusty i ogrodzony...więc może tam?? moge spróbować się dowiedzieć kto jest właścicielem ale czy Wam to odpowiadałoby? Quote
Oliwia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 sabatinka napisał(a):...więc może tam?? moge spróbować się dowiedzieć kto jest właścicielem ale czy Wam to odpowiadałoby? Ja jestem jak najbardziej za, ale wszystko trzeba uzgadniac z Marysią. Rzeczywiście jakoś tak smutno było w sobote...ćwiczymy trochę same, jednak to nie to samo:( Quote
aangelaa95 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A ja mam pytanko: Czy wiadomo cos czy bedziecie miec ten tenner? :cool3: Bo ja jestem chetna na ten kurs:p! Już sie nie moge doczekac:) ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nie odzywałam się wcześniej, bo byłam wyjechana (i to agilitowo wyjechana ;) - trening i zawody). Jeśli chodzi o teren, to zdaje się, że rysuje się szansa na jakiś, chociaż czy to wyjdzie, to się okaże... teren na Oliwkowej byłby fajny, ale ja muszę mieć blisko do terenu, a mieszkam w Suchym Lesie. Jeśli ja będę miała daleko, będę mogła dojechać raz w tygodniu, czyli żadnych grup, żadnego kursu, kicha po prostu. Tak więć Rataje, Szczepankowo odpadają. Mam nadzieję, że ćwiczycie pilnie beze mnie :) Jakieś problemy? Pytania? :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Acha, i jakbyście byli chętni, to możemy się umówić z Bydgoszczanami i podjechać do nich, zrobić sobie trening na ich placu. Oni mają cały tor :razz: Co o tym myślicie? Quote
Tośka_m Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja też jestem chętna! (ale z racji tego, że nie mogę w ten weekend, pewnie odpadnę z wyjazdu :() Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 W ten weekend ja też na pewno nie mogę, ale ogólnie oczywiście, tak jak mówiłam :p Quote
JIM Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 My jestesmy chetne jezeli chodzi o sam pomysl - bardzo nam sie podoba ;D W kazdym razie piszemy sie na to:cool3: Quote
KaRa_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A jakbyście jechali to mogłabym się równiez wybrać jesli miałabym wolne?:roll: Quote
taura1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 I my! i my! baaaaardzo chętnie! :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 my też! my też! :multi: ale wszystko zależy kiedy? :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Co powiecie na weekend, np. sobotę 23 lutego? :razz: Quote
ewka i haker Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 na walentynki dla was wszstkich:loveu: http://www.goraceserce.pl/563367/Walentynka-od-ewka-i-haker.html Quote
Oliwia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A ten wyjazd generalnie pasował by Wam bardziej w sobotę czy niedzielę?:cool3: Quote
JIM Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A my mamy problem... Daisy cieknie. Nie chcialybysmy przeszkadzac innym psom w treningu wiec.. chyba odpadamy [?] :-( Quote
ewka i haker Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ale macie dobrze zycze udanego treningu Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 My też chyba odpadniemy, Bibi jest chora i bardziej by mi pasowało 1 albo 2 marzec, wiec nici z wyjazdu :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A co się stało Bibuni? :-o Wena przed dwa dni wymiotowała i sraczkowała, ale już wszytsko ok...:roll: Dziś jest całkowicie sobą, bo kolejny laczek zakończył w moim domu swój żywot :evil_lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kaszel kennelowy :wallbash:, a do tego czasu myślę ze by wyzdrowiała, no ale cóż... Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Aniu zdrówka dla Bibi!! Ja prawdę mówiąc wolałabym, żebyśmy jak już, to pojechali wszyscy! Jak więc się zapatrujecie na 1 marca? A co do cieczki nie wiem... Który Daisy będzie miała dzień? Jak się zachowuje w takie dni? I czy macie klatkę? Pogadam jeszcze z Magdą w przyszłym tygodniu, bo teraz to ona ma urwanie głowy (bydgoska wystawa)... Quote
Recommended Posts