Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej:)
wczoraj jakoś dziwnie było bez Was i waszych skaczących, wesołych czworonogów...:painting:
mam nadzieje, że coś szybko znajdziecie, trzymam kciuki tym bardziej, że w mojej Salmie widzę dobry materiał na agility;)
Ale to dopiero jak zacznie ze mną współpracować tak naprawde a nie jak jej wyjdzie:oops:
wspomniałam Ani, że też szukam jakiegoś terenu dla Was, jednak trudno znaleźć taki z ogrodzeniem...
hmmm...teraz mi coś przyszło do głowy, czy ktoś z Was pamięta gdzie była kiedyś siedziba szkoły ABC, jak mnie pamięć nie myli to na ul.Oliwkowej i teren jest nadal pusty i ogrodzony...więc może tam?? moge spróbować się dowiedzieć kto jest właścicielem ale czy Wam to odpowiadałoby?

Posted

sabatinka napisał(a):
...więc może tam?? moge spróbować się dowiedzieć kto jest właścicielem ale czy Wam to odpowiadałoby?

Ja jestem jak najbardziej za, ale wszystko trzeba uzgadniac z Marysią.

Rzeczywiście jakoś tak smutno było w sobote...ćwiczymy trochę same, jednak to nie to samo:(

Posted

Nie odzywałam się wcześniej, bo byłam wyjechana (i to agilitowo wyjechana ;) - trening i zawody).

Jeśli chodzi o teren, to zdaje się, że rysuje się szansa na jakiś, chociaż czy to wyjdzie, to się okaże... teren na Oliwkowej byłby fajny, ale ja muszę mieć blisko do terenu, a mieszkam w Suchym Lesie. Jeśli ja będę miała daleko, będę mogła dojechać raz w tygodniu, czyli żadnych grup, żadnego kursu, kicha po prostu. Tak więć Rataje, Szczepankowo odpadają.

Mam nadzieję, że ćwiczycie pilnie beze mnie :) Jakieś problemy? Pytania? :razz:

Posted

Aniu zdrówka dla Bibi!!

Ja prawdę mówiąc wolałabym, żebyśmy jak już, to pojechali wszyscy!
Jak więc się zapatrujecie na 1 marca? A co do cieczki nie wiem... Który Daisy będzie miała dzień? Jak się zachowuje w takie dni? I czy macie klatkę?

Pogadam jeszcze z Magdą w przyszłym tygodniu, bo teraz to ona ma urwanie głowy (bydgoska wystawa)...