taura1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :crazyeye::crazyeye: Że niby w czym im przeszkadzaliśmy? :roll: Może my też sie jutro zjawimy ale nie daje głowy. Quote
wendka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :angryy: Trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowego miejsca :lol: Kurcze, szkoda ze tak wyszlo. Jak zaczelo sie dziac u Was cos fajnego to zaraz ktos musi rzucic klody pod nogi :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 taura daj mi znać jak już będziesz wiedzieć :) wendka takie życie... ale co tam, znajdziemy sobie jakiś teren i ruszymy z kopyta :multi: i żadne psy z PT nie będą uciekać do naszych grzecznych agilitujących :evil_lol: Quote
Tomo 2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 O kurde to macie duży kłopot . Tak fajnie Wam szło a tu taki klops. Co było powodem wypowiedzenia ? . To jesteście kolejni po Magdzie . Pozdrowionka :lol: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']KaRa_ może podjadę do Ciebie któregoś dnia? Np. w środę? :) Chociaż tak na stałe wolałabym coś, co będzie blisko mnie z oczywistych względów. Środe w pracy siedze wiec tak nie bardzo. Czwartek mam wolny. Na razie tam jest bałagan bo sąsiad nam tam nawrzucał jakieś kanapy, szafki itp. Ale jakby się posprzątało taka ilość przeszkód spokojnie się zmieści;) Choćby by Wam przechować na czas znalezienia czegoś lepszego Quote
Tomo 2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Gdyby był potrzebny mały transporcik to służe/byle nie niedzielę między 10 a 14 bo jestem z Norcią na biglówce w Radojewie/. Pozdrowionka :lol: Quote
JIM Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Marysiu my jutro niestety opuscimy rowniez trening. Myslalam, ze sie uda, ale niestety :-( żadne psy z PT nie będą uciekać do naszych grzecznych agilitujących :evil_lol: Bardzo podoba mi sie to stwierdzenie ;) Mam nadzieje, ze gdzies sie znajdze miejsce... Bardzo bym chciala pomoc, ale niestety nawet nie wiem jak :shake: Terenu brak, samochodem tez nie dysponuje :oops: Ale jesli moglybysmy w jakis inny spoob pomoc to pamietajcie 4 rece do pomocy ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dziękuję Wam wszystkim :buzi: KaRa_ jak dla może być i czwartek, umówimy się na PW, ok? Tomo jesteś kochany!! :Rose: Póki co wygląda na to, że będziemy mieć transport, ale jakby co - to czym dysponujesz? Quote
taura1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Główkuje, główkuje i nic. Nic mi nie przychodzi do głowy. Kawałek łąki, trawniczka... :shake: Gdyby był potrzebny transport to moge pogadać z rodzicami. W końcu mamy kombi. ;) [quote name='Marysia_i_gonczy']żadne psy z PT nie będą uciekać do naszych grzecznych agilitujących :evil_lol: święta racja. :lol: Quote
Cimi Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jesli macie stadnine koni to z jej kierownictwem mozna porozmawiac i moze ;) Quote
taura1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 W Swarzedzu taką posiadamy, ale z halą może być krucho bo i tak jest o nią bójka. Wola bankrutuje, ale można zapytać. W końcu mają ogromny teren. Tylko w stajni jest ten problem, że zazwyczaj psy w niej przebywające biegają luzem. :roll: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']KaRa_ jak dla może być i czwartek, umówimy się na PW, ok? Ok, oczywiście. Chociaż tyle mogę Wam pomóc jak zechcecie. Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Widzę, że prężnie działacie!:razz: Marysia jakbyś potrzebowała przy przewożeniu pomocy dodatkowych rączek to ja mam dwa tyg ferii więc dysponuję czasem:p Nie wiedziałam, że aż tyle osób nam poznaniakom agilitowym dobrze życzy:oops::multi: Quote
Tomo 2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czyli odpowiadam : - mamy astre kombi gdyby co. - tak Wola już zbankrutowała i niestety część terenu i pewnie pacneła pod zabudowę - widziałem że ośrodek teningowy dla psów ma na Woli ma plac, ogrodzony i coś przeszkód tylko nie wiem jakie stawiają warunki wynajmu Quote
ewka i haker Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tomo 2 napisał(a):Czyli odpowiadam : - mamy astre kombi gdyby co. - tak Wola już zbankrutowała i niestety część terenu i pewnie pacneła pod zabudowę - widziałem że ośrodek teningowy dla psów ma na Woli ma plac, ogrodzony i coś przeszkód tylko nie wiem jakie stawiają warunki wynajmu to prawda jest plac przeszkod tez pere mamy a co do warunkow wynajmu to sie nie wypowiem bo nie wiem trzeba by sie z pania kasia skontaktowac ja zycze powodzenia zeby sie udalo bo jesteście jedynym klubem agility niestety w poznaniu moze uda sie cos na woli wynajac, ogrodzic i bedzie dobrze pozdrawiam i trzymam kciuki;) Quote
Tośka_m Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kwestia transportu rozwiązana - okazało się, że dysponuję największym samochodem z proponowanych ;) Niestety nie przychodzi mi do głowy żadne rozwiązanie problemu braku terenu... Quote
Oliwia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Aaaa! Normalnie nie do pomyślenia. Ja sobie dzisiaj rozmawiam spokojnie z Kinga, a tu taka zła nowina. Nie do wiary, ale nam świństwo zrobili! No, ale cóż my się pozbieramy i znajdziemy jeszcze lepsze miejsce;) Jak coś to w tym nadchodzącym tyg. również służę pomocą, ale od godz. 14.00. Jutro powinnam się zjawić. Rozumiem, że trening jest o 12:30. Quote
Marysia_i_gończy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 12:15 :) Wiem, że ciągle to zmieniam :-o;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jeszcze raz wszystkim dziękuję :Rose: To naprawdę budujące widzieć wokół siebie tyle zaciśniętych kciuków :thumbs: i tyle osób pomagających i deklarujących pomoc! Jesteście super!! Dziękuję za ostatni trening w ABC - gratuluję Bibi zrobienia pierwszego w życiu torku :sweetCyb:Daisy prędkości, od której mi się gęba śmieje :sweetCyb:Dinowi niegasnącego uśmiechu pomimo niedawnej kontuzji :bigcool: i Majorce zasuwania po hopkach, że hej! :bigcool: I bardzo dziękuję Tacie Kingi za wywiezienie naszych przeszkód :buzi: Kinga podziękuj Tacie raz jeszcze! :buzi: Poszukiwania terenu trwają, mamy kilka propozycji, przynajmniej na tymczas :cool3: zobaczymy, jak się w końcu ułoży :) Pozdrawiam Marysia Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja przepraszam, że mnie nie było w tak ważnym momencie:placz: Widze, że dałyście sobie radę:p :multi: Mam nadzieje, że sprawa terenu szybko się rozwiąże:roll: Mi nic na myśl nie przychodzi:shake: Quote
maludajp Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witam serdecznie.Jestem świeża.. zaglądnęłam tutaj za radą którą uzyskałam na forum.agigity.Mam posokowca 8 miesięcy i drzemie w niej taaaki pokład energii, że zastanawiamy sie nad agility.Dodam tylko, że jestem z Poznania i chętnie służę pomocą.Nie wiem tylko czy nie jestesmy "za stare" aby zacząć.. :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Klaudio dziękuję :multi: maludajp - jak piszemy - aktualnie jesteśmy bezdomni, tzn nawet mamy kilka przeszkód, ale nie mamy terenu. Jak znajdziemy teren, który na dodatek będzie blisko mojego miejsca zamieszkania :cool3: (nie jestem w stanie tracić godziny na dojazd i godziny na powrót kilka razy w tygodniu), to myślę, że będzie jakiś kursik dla początkujących. I od razu mówię - że przyjmę tylko psy, które przychodzą na zawołanie i potrafią pracować z przewodnikiem wśród innych psów. Pasja piłeczkowa mile widziana :cool3: Ograniczeń wiekowych brak :cool3: Quote
Tomo 2 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jaki ten świat mały nasz biglusiowy posokowczyk tutaj:eviltong:. Też mogę potwierdzić mała to szybki i zwrotny zawodnik z miłością do piłeczki . A może na początek warto by z nami ,Luką i spanielami u Magdy złapać pierwszy szliw ? Pogadamy jutro na biglówce w Radojewie Pewnie razem z Norcią w przedszkolu sie spotkają . Widze że poradziliście sobie bez naszej pomocy.:cool1: Pozdrowionka :lol: Quote
Recommended Posts