Tośka_m Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ale miałyście piękna pogodę! Zdjęcia super. A ja wczoraj wreszcie wydobyłam się na dłużej z domu i zrobiłam młodej minitrening agilitowy, z okazji pół-urodzin :p Quote
Marysia_i_gończy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Julix dzięki za ciąg dalszy zdjęć :loveu::multi::loveu: Na tym zdjęciu ze skaczącą Uną właśnie robię zmianę przed psem :evil_lol: jakby ktoś nie zauważył :evil_lol: A widownia to pogubiła szczęki jak zaczęłam z Uną robić chodzenie przy nodze :evil_lol: Tośko BARDZO się cieszę, że się lepiej czujesz!! :multi::multi::multi: I wszystkiego najlepszego dla Loki!! :buzi: Słuchajcie, muszę wiedzieć: KTO JEST CHĘTNY NA TRENING MIĘDZY BOŻYM NARODZENIEM A NOWYM ROKIEM? I KIEDY KOMU PASUJE? Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Julix dzięki za superowe fotki, nooo takich fajnych to nie mam wiec jestem pod wrażeniem.:multi: A co do treningu to mi nie pasuje tylko w czwartek i piątek, w zależności od tego kiedy się spotkacie może bym się załapała.:x-mas: Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Marysiu a przed tym nowym rokiem jak ma być mniej psów to mogę przyjechać?;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziewczyny jak bym wiedziała wcześniej to załatwie urlop i przyjade, wniosek już mam wypisany tylko daty brakuje???:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 KaRa możesz przyjechać :razz: Zasady znasz :razz: LUUUUUUUUUUUDZIE!! Kiedy Wam pasuje trening przed Nowym Rokiem!?!?!?! Ja muszę wiedzieć w miarę szybko! Quote
JIM Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 My nie mozemy nic dokladnie powiedziec, bo u nas to sie zmienia z dnia na dzien i w 100% nie jestem pewna zadnego dnia. Ale my postaramy sie dostosować do kazdej daty. Jednak czwartek mysle ze jest ok:p Quote
KaRa_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja od pierwszego święta do końca roku nie mogę 27 bo 12h w pracy siedze a później do 1styczna mam wolne;) Quote
taura1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Każdy dzień. :santagri: WOOOOOOOOOOOOOLNE! :bigcool: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zatem proponuję sobotę 29 grudnia lub niedzielę 30 grudnia. Kiedy wolicie? Quote
taura1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mi obojętne. Ani w sobote, ani w niedziele nie jadą autobusy do Tulec ze Swarzędza, więc postaram się o rodzinny transport. ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Zatem proponuję sobotę 29 grudnia lub niedzielę 30 grudnia. Kiedy wolicie? Super że w któryś z tych dni - mi też jest obojętnie.:cool3: Quote
Oliwia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja bym się skłaniała bardziej ku sobocie;] Ale jeśli komuś nie pasuje to się dostosuje;] Ale się zrymowało;) A jest teraz trening w tą sobotę? Quote
Marysia_i_gończy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zatem ogłaszam: TRENING w SOBOTĘ 29 grudnia grupa A: 11:00 grupa B: 12:15 Do zobaczyska! Oliwio w najbliższą sobotę nie ma treningu. Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT, BOGATEGO GWIAZDORKA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. :tree1: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wszystkim poznańskim agilitomaniakom życzę Radosnych Świąt! Quote
KaRa_ Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Również życzę wszystkim wesołych, zdrowych i przede wszystkim rodzinnych świąt!! Termin już ustalony jest;)Julix może spotkamy się na Ogrodach ? bo ja nie dojadę sama, a w ogóle mnie to szczególności zmobilizuje by jechać a nie odpoczywać :lol: Quote
Oliwia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Rónież dorzucam się do życzeń! Spokojnych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
Marysia_i_gończy Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają o treningu :razz::razz::razz: Tym bardziej, że będziemy mieli gościa :razz: a ja będę miała niespodziankę :razz: Ponieważ jednak jest ziiiiimnoooo, a ja nie zamierzam zamarznąć, proponuję, żeby grupa B stawiła się na 11:45 :mad: Dacie radę? :roll: Quote
KaRa_ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ja mam nadzieje,że będę bo ja nie mam pojęcia jak dam dojechać,mam nadzieje,że uda mi się zgrać jechać z Julix bo nie wiem którym tramwajem i autobusem jechac,a z kims razniej z psem jechac w komunikacji miejskiej ;) Quote
JIM Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 KaRa ja jeszcze nie wiem jak jade. Jak tylko to ustale, to dam Ci znac. Mysle, ze bede jechec komunikacja miejska - raczej napewno, ale jesli nie to Ci najwyzej wytlumacze. :) Quote
taura1 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają o treningu :razz::razz::razz: Tym bardziej, że będziemy mieli gościa :razz: a ja będę miała niespodziankę :razz: Gościa? :jumpie: Niespodziankę? :jumpie: My się jutro stawiamy! :bye: Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Jak by co to my jesteśmy na 100%.:razz: Quote
Asti Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ale zdjęcia mają być! I tej niespodzianki też, jeśli się da ;P Quote
Recommended Posts