Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julix dzięki za ciąg dalszy zdjęć :loveu::multi::loveu:
Na tym zdjęciu ze skaczącą Uną właśnie robię zmianę przed psem :evil_lol: jakby ktoś nie zauważył :evil_lol:
A widownia to pogubiła szczęki jak zaczęłam z Uną robić chodzenie przy nodze :evil_lol:

Tośko BARDZO się cieszę, że się lepiej czujesz!! :multi::multi::multi:
I wszystkiego najlepszego dla Loki!! :buzi:

Słuchajcie, muszę wiedzieć:
KTO JEST CHĘTNY NA TRENING MIĘDZY BOŻYM NARODZENIEM A NOWYM ROKIEM? I KIEDY KOMU PASUJE?

Posted

My nie mozemy nic dokladnie powiedziec, bo u nas to sie zmienia z dnia na dzien i w 100% nie jestem pewna zadnego dnia. Ale my postaramy sie dostosować do kazdej daty. Jednak czwartek mysle ze jest ok:p

Posted

Również życzę wszystkim wesołych, zdrowych i przede wszystkim rodzinnych świąt!!

Termin już ustalony jest;)Julix może spotkamy się na Ogrodach ? bo ja nie dojadę sama, a w ogóle mnie to szczególności zmobilizuje by jechać a nie odpoczywać :lol:

Posted

Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają o treningu :razz::razz::razz: Tym bardziej, że będziemy mieli gościa :razz: a ja będę miała niespodziankę :razz:

Ponieważ jednak jest ziiiiimnoooo, a ja nie zamierzam zamarznąć, proponuję, żeby grupa B stawiła się na 11:45 :mad: Dacie radę? :roll:

Posted

Ja mam nadzieje,że będę bo ja nie mam pojęcia jak dam dojechać,mam nadzieje,że uda mi się zgrać jechać z Julix bo nie wiem którym tramwajem i autobusem jechac,a z kims razniej z psem jechac w komunikacji miejskiej ;)

Posted

KaRa ja jeszcze nie wiem jak jade. Jak tylko to ustale, to dam Ci znac. Mysle, ze bede jechec komunikacja miejska - raczej napewno, ale jesli nie to Ci najwyzej wytlumacze. :)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają o treningu :razz::razz::razz: Tym bardziej, że będziemy mieli gościa :razz: a ja będę miała niespodziankę :razz:

Gościa? :jumpie: Niespodziankę? :jumpie:
My się jutro stawiamy! :bye: