Bibunia Szczotunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja też napewno będę!!!Już nie mogę się doczekać:multi:. I UWAGA siostra dzisiaj przywiozła mi tunelik, co prawda trzeba go podreperować ale jest (w domu nie widać:lol:), Bibka już po nim zasówa jak należy, mam tylko nadzieję że u Was też będzie dobrze. A i nauczyłam ją zostawać, super nie jest ale napewno ułatwi.:cool2: Quote
Tośka_m Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Świetnie, że Bibka przekonuje się do tunelu. Do zobaczenia w sobotę! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Brawa dla Bibuni ;-) Będą z niej ludzie :multi: (znaczy się pies sportowy :lol: ) Do zobaczenia! I wszelkie nakręcacze i motywatory mile widziane :) (piłeczka, zmaczki w większej ilości, itp :cool3: ) Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 I wszelkie nakręcacze i motywatory mile widziane :) (piłeczka, zmaczki w większej ilości, itp :cool3: ) Jasne, cały czas prubuję ją przekonać że piłka to też nagroda a nie tylko najukochańsza zabawa w którą mam się bawić i już. Mocno się staram!!! Zobaczymy??? Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Trochę mi też czasu w tygodniu brakuje, mogę z nią pobrykać dopiero wieczorami. Codziennie o 5.00 wstaję do pracy a wracam ok 17.00, :talker:, więc przepraszam za byki ale niemwm już siły w kompa patrzeć.:scream7: Quote
Dinusia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior'] A coś się dawno nie odzywalyście, nie? :razz:[/quote ...:roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dinusia napisał(a):...:roll: Coś się stało? Ania, trzymamy kciuki za Bibi :p Quote
Marysia_i_gończy Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tak jak Paula napisała. Zrobiłam podział na grupy, żeby dobrze się każdym zająć. Obsadzenie tych dwóch grup jest pełne. I są dwie grupy, a to jest dla mnie maks. To chyba nie dziwne, że wzięłam pod uwagę tych, którzy przychodzili, przyjeżdżali i w ogóle? Więc kolejnym psom serdecznie dziękujemy... ale ja nie dam sobie rady z większą ilością. Amen. Quote
KaRa_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No cóż jak już pełne grupy to trudno:roll:. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 To chyba nie dziwne, że wzięłam pod uwagę tych, którzy przychodzili, przyjeżdżali i w ogóle? Zdecydowanie nie dziwne, a nawet całkowicie normalne :razz: Quote
kasiaaaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Aha no to trudno znajdziemy kogoś innego do ćwiczeń! :-) Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Coś się stało? Ania, trzymamy kciuki za Bibi :p Serdeczne dzięki!;) Ja za was też!!!Trochę się przyjrzałam Waszym psiakom przez ten czas, wszystkie są wyjątkowe i super z nimi pracujecie (filmiki)! Quote
taura1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja niczego niestet nie obiecuje. :shake: Majorka niby skończyła cieczkować, ale ja jestem chora. :shake: Pozatym musze się pochwalić, że spełniło się jedno z moich marzeń, coprawda nie psie, ale równie wyczekiwane. :loveu: Marysiu, przepraszam, że nie odpisałam na sms-a. Niestety zablokowali mi konto. :oops: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Pozatym musze się pochwalić, że spełniło się jedno z moich marzeń, coprawda nie psie, ale równie wyczekiwane. :loveu: łeeeeee jak przeczytałam początek tego zdania to już mi zaskoczyło!....aaaaaaa.... ale jednak nie to:eviltong: Mimo to pochwal się :mad: Quote
taura1 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Mimo to pochwal się :mad: Ssak nieparzystokopytny, kasztan z gwiazdka, 150cm wzrostu, klaczka, ujeżdzenie, skoki. :loveu: Co prawda nie w 100% mój, ale w 70% jak najbardziej. :loveu: Quote
taura1 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dzięki za trening! :p Dino fruwał, że hej! :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 O Kinga ale szalejesz :loveu::evil_lol: Dino biegał czadowo, nawet lepiej ode mnie :eviltong: Mieliśmy bardzo fajny kawałek treningu ludzko-ludzkiego :evil_lol: Quote
JIM Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kinga gratulacje :) Dziekujemy za trening :) Bylo super. Bardzo miło było nam poznać reszte grupy. Wszystkie psiaki sa naprawde wspaniale. Mam pare zdjec grupy A. A my wlasnie odrabiamy prace domowa :eviltong: Bibunia Locia Wenka Quote
Tośka_m Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Również dziękuję pięknie za trening! Julia, Martyna, miło mi było was wreszcie poznać! Dzięki za zdjęcia Loci :loveu: Ja niestety nie mam za dużo was wszystkich, bo mój TZ się lenił mimo, że go namówiłam, żeby wziął wreszcie na trening aparat i popstrykał trochę :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Julia dzięki za fotki :loveu: Masz jeszcze? :eviltong: Mogę przekleić? :oops: Quote
JIM Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mozesz :) Ahh nic mi prawie nie wyszło :cool1: Ale Weny mam jakies filmiki. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jak Ci nie wyszlo jak te co wkleiłaś są super :loveu: W takim razie czekam, ale nie wiem czy sie bać, bo nie wiem co masz nakręcone :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
taura1 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Dino biegał czadowo, nawet lepiej ode mnie :eviltong: Nie wiem Paula co się z Tobą dzieje. Trzeba zacząć Cię nakrecać na coś innego, bo nawet piłka nie działa. :evil_lol: Tylko komu by Cię oddać w trening? :PROXY5: :evil_lol: Dziewczyny trening ludzko-ludzki był świetny. :cool2: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nie wiem Paula co się z Tobą dzieje. Trzeba zacząć Cię nakrecać na coś innego, bo nawet piłka nie działa. :evil_lol: Tylko komu by Cię oddać w trening? :PROXY5: :evil_lol: Hmmm... no nie wiem.... moze porposze Wene żeby mnie nauczyła jak to sie robi? :evil_lol: Quote
JIM Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Te sa jescze do pokazania, ale reszta naprawde nie. Jakies wszystkie nieostre. :shake: Quote
Recommended Posts