Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też napewno będę!!!Już nie mogę się doczekać:multi:. I UWAGA siostra dzisiaj przywiozła mi tunelik, co prawda trzeba go podreperować ale jest (w domu nie widać:lol:), Bibka już po nim zasówa jak należy, mam tylko nadzieję że u Was też będzie dobrze. A i nauczyłam ją zostawać, super nie jest ale napewno ułatwi.:cool2:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wszelkie nakręcacze i motywatory mile widziane :) (piłeczka, zmaczki w większej ilości, itp :cool3: )

Jasne, cały czas prubuję ją przekonać że piłka to też nagroda a nie tylko najukochańsza zabawa w którą mam się bawić i już. Mocno się staram!!! Zobaczymy???

Posted

Tak jak Paula napisała.
Zrobiłam podział na grupy, żeby dobrze się każdym zająć. Obsadzenie tych dwóch grup jest pełne. I są dwie grupy, a to jest dla mnie maks. To chyba nie dziwne, że wzięłam pod uwagę tych, którzy przychodzili, przyjeżdżali i w ogóle?
Więc kolejnym psom serdecznie dziękujemy... ale ja nie dam sobie rady z większą ilością. Amen.

Posted

Ja niczego niestet nie obiecuje. :shake: Majorka niby skończyła cieczkować, ale ja jestem chora. :shake:
Pozatym musze się pochwalić, że spełniło się jedno z moich marzeń, coprawda nie psie, ale równie wyczekiwane. :loveu:

Marysiu, przepraszam, że nie odpisałam na sms-a. Niestety zablokowali mi konto. :oops:

Posted

Pozatym musze się pochwalić, że spełniło się jedno z moich marzeń, coprawda nie psie, ale równie wyczekiwane. :loveu:

łeeeeee jak przeczytałam początek tego zdania to już mi zaskoczyło!....aaaaaaa.... ale jednak nie to:eviltong:
Mimo to pochwal się :mad:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Mimo to pochwal się :mad:

Ssak nieparzystokopytny, kasztan z gwiazdka, 150cm wzrostu, klaczka, ujeżdzenie, skoki. :loveu:
Co prawda nie w 100% mój, ale w 70% jak najbardziej. :loveu:

Posted

Kinga gratulacje :) Dziekujemy za trening :) Bylo super. Bardzo miło było nam poznać reszte grupy. Wszystkie psiaki sa naprawde wspaniale. Mam pare zdjec grupy A. A my wlasnie odrabiamy prace domowa :eviltong:

Bibunia

Locia

Wenka

Posted

Również dziękuję pięknie za trening!
Julia, Martyna, miło mi było was wreszcie poznać! Dzięki za zdjęcia Loci :loveu: Ja niestety nie mam za dużo was wszystkich, bo mój TZ się lenił mimo, że go namówiłam, żeby wziął wreszcie na trening aparat i popstrykał trochę :roll:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Dino biegał czadowo, nawet lepiej ode mnie :eviltong:

Nie wiem Paula co się z Tobą dzieje. Trzeba zacząć Cię nakrecać na coś innego, bo nawet piłka nie działa. :evil_lol: Tylko komu by Cię oddać w trening? :PROXY5: :evil_lol:

Dziewczyny trening ludzko-ludzki był świetny. :cool2:

Posted

Nie wiem Paula co się z Tobą dzieje. Trzeba zacząć Cię nakrecać na coś innego, bo nawet piłka nie działa. :evil_lol: Tylko komu by Cię oddać w trening? :PROXY5: :evil_lol:

Hmmm... no nie wiem.... moze porposze Wene żeby mnie nauczyła jak to sie robi? :evil_lol: