Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ja w tym tyg. w sumie w oba dni średnio mogę więc się dostosuję :p

A sobota w tym tyg. nie wchodzi w grę? Dzień przed zawodami to w sumie dość późno, ale mi by chyba najbardziej termin pasował, bo już bym została w Poznaniu.

Ewka występowałyśmy po jedenastej i przed piętnastą :p

Mi sobota też pasuje;] Gorzej z środą...

A z kim ty występowałaś we frisbee?? Z Bandzirem czy Wenką?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia prosiła mnie, żebym przekazała:
TRENING JEST JUTRO (CZYLI CZWARTEK) O TEJ SAMEJ GODZ. CO W ZESZŁYM TYGODNIU, ALE TYLKO GRUPA B !!!

I do szkoły i na agility?;-)

no niestety tak :roll:

A z kim ty występowałaś we frisbee?? Z Bandzirem czy Wenką?

Z Weną :cool3: Nawet filmik mam nakręcony :razz:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):

Z Weną :cool3: Nawet filmik mam nakręcony :razz:

Jej super, a to były jakieś zawody? A jeszcze tydzien temu mówiłaś, że ty rzucać nie umiesz;] Coś ściemniasz, albo taka szybko ucząca jesteś:eviltong:

Posted

Oliwia napisał(a):
Jej super, a to były jakieś zawody? A jeszcze tydzien temu mówiłaś, że ty rzucać nie umiesz;] Coś ściemniasz, albo taka szybko ucząca jesteś:eviltong:

No bo nie umiem :cool3: Nasz pokaz opierał się na turlaniu (czyli rollerach) i przechwytywaniu z ręki oraz sztuczkach :eviltong: Nic więcej na razie wenie nie wolno :razz:

Posted

ewka i haker napisał(a):
tak myslalam
to napweno sie poznamy bo bede na tych zawodach

Będziemy jeszcze 8 i 9 grudnia na Targach wystawiać przy okazji Pucharu Europy Środkowej.

Mnie nie będzie.:( Każdą niedziele i czwartek mam teraz zajętą. Musze po szkole zasuwać na wole.

Posted

Przypominam, że trenujemy w najbliższą SOBOTĘ, 24 listopada:

grupa A o 10:30
grupa B o 12:00.

Mam nadzieję, że zjawicie się w komplecie :mad:

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS Gratuluję Oliwii ślicznych biegów na zawodach w Jeleniej, a zwłaszcza tego ostatniego jumpingu! :klacz: :klacz: :klacz:

(Potem się mnie jedna osoba pytała, czy nie wiem, skąd ten sznaucerek, bo strasznie fajnie biegał, a nie prezentował stylu żadnego znanego klubu :cool3:)

Posted

My chyba będziemy, ale nie żeby skakać. ;) Na razie sobie zrobimy przerwę w agility, a jutro przyjedziemy, żeby poćwiczyć skupianie i takie tam. To z czym Scooby ma najwiękzy problem.
Możemy?

Posted

sunprince napisał(a):
My chyba będziemy, ale nie żeby skakać. ;) Na razie sobie zrobimy przerwę w agility, a jutro przyjedziemy, żeby poćwiczyć skupianie i takie tam. To z czym Scooby ma najwiękzy problem.
Możemy?

Możecie, ale nie jutro, tylko w sobotę :razz:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Nie czuję się kompetentna i upoważniona do odpowiadania na wasze pytania. Szefem jest Marysia i to od niej zależy ile psów i przewodników jest w stanie "obsłużyć".

Masz racje... Przepraszam, Marysiu, mozemy ew. przyjsc..?

Posted

Też nie jestem Marysią:eviltong:, ale wydaje mi się, ze po to nastąpił podział na grupy, żeby nie było za dużo ludzi na raz - ostatnio na treningu było trochę osób i trudno było to Marysi opanować.

Na dzień dzisiejszy skład grup jest taki jak podała Marysia i nie wiem czy ktoś może dołączyć.

Ale ogólnie jako takiego kursu dla początkujących nadal nie ma.

Zmiany są takie, że nasza praca ma być jakoś zorganizowana, a nie tak, ze ni z gruszki ni z pietruszki ktoś wpada :eviltong:

A coś się dawno nie odzywalyście, nie? :razz:

Posted

Skonowałam się z Marysią i tak jak pisała w poście wcześniejszym:
Są dwie grupy po 4 psy w każdej z nich i to jest WYSTARCZAJĄCA ilość ćwiczących psów.
Na razie nie ma planów co do rozrastania się którejkolwiek grupy więc niestety nie możecie przyjechać na zajęcia z psami.

Ale obserwatorka jak najbardziej - nie ma przeciwwskazań :p