Oliwia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja w tym tyg. w sumie w oba dni średnio mogę więc się dostosuję :p A sobota w tym tyg. nie wchodzi w grę? Dzień przed zawodami to w sumie dość późno, ale mi by chyba najbardziej termin pasował, bo już bym została w Poznaniu. Ewka występowałyśmy po jedenastej i przed piętnastą :p Mi sobota też pasuje;] Gorzej z środą... A z kim ty występowałaś we frisbee?? Z Bandzirem czy Wenką? Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Marysia prosiła mnie, żebym przekazała: TRENING JEST JUTRO (CZYLI CZWARTEK) O TEJ SAMEJ GODZ. CO W ZESZŁYM TYGODNIU, ALE TYLKO GRUPA B !!! I do szkoły i na agility?;-) no niestety tak :roll: A z kim ty występowałaś we frisbee?? Z Bandzirem czy Wenką? Z Weną :cool3: Nawet filmik mam nakręcony :razz: Quote
Oliwia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Z Weną :cool3: Nawet filmik mam nakręcony :razz: Jej super, a to były jakieś zawody? A jeszcze tydzien temu mówiłaś, że ty rzucać nie umiesz;] Coś ściemniasz, albo taka szybko ucząca jesteś:eviltong: Quote
ewka i haker Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Ewka występowałyśmy po jedenastej i przed piętnastą :p ja wkleilam na you toba tylko nie wiem jak nazwac pomozecie?? wdaje ze jestes tam ty z wena ale jest tez inny pies i nie wiem jak sie nazywa i nie wiem jak nazwac film a film na ; http://pl.youtube.com/watch?v=wWfkG_d2ER8 pozdraqwim Quote
JIM Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 W sumie dobrze, ze tylko dla B, bo nie chcialam po raz kolejny opuszczac treningu a teraz i tak jestem chora :( Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Oliwia napisał(a):Jej super, a to były jakieś zawody? A jeszcze tydzien temu mówiłaś, że ty rzucać nie umiesz;] Coś ściemniasz, albo taka szybko ucząca jesteś:eviltong: No bo nie umiem :cool3: Nasz pokaz opierał się na turlaniu (czyli rollerach) i przechwytywaniu z ręki oraz sztuczkach :eviltong: Nic więcej na razie wenie nie wolno :razz: Quote
taura1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ewka i haker napisał(a):tak myslalam to napweno sie poznamy bo bede na tych zawodach Będziemy jeszcze 8 i 9 grudnia na Targach wystawiać przy okazji Pucharu Europy Środkowej. Mnie nie będzie.:( Każdą niedziele i czwartek mam teraz zajętą. Musze po szkole zasuwać na wole. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 uuuuu.... to nieciekawie :cool1: A Oliwia będziesz? Quote
ewka i haker Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Julix napisał(a):W sumie dobrze, ze tylko dla B, bo nie chcialam po raz kolejny opuszczac treningu a teraz i tak jestem chora :( to wracaj do zdrowia szybciutko;) Quote
ewka i haker Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='taura1']Będziemy jeszcze 8 i 9 grudnia na Targach wystawiać przy okazji Pucharu Europy Środkowej. quote] o fajnie tez napewno bede a targi sa tego 8 i 9 czy wczesniej?? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 UWAGA! DZIŚ jednak NIE MA TRENINGU! Jestem chora :placz: Quote
kasiaaaaa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 siemka jakiś piesek z tego wątku brał udział na wystawie?? Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):UWAGA! DZIŚ jednak NIE MA TRENINGU! Jestem chora :placz: Marysiu życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!:glaszcze: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Marysiu kuruj się do niedzieli! Przegoń choróbsko ! :mad::mad::mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Przypominam, że trenujemy w najbliższą SOBOTĘ, 24 listopada: grupa A o 10:30 grupa B o 12:00. Mam nadzieję, że zjawicie się w komplecie :mad: Pozdrawiam Marysia i Una PS Gratuluję Oliwii ślicznych biegów na zawodach w Jeleniej, a zwłaszcza tego ostatniego jumpingu! :klacz: :klacz: :klacz: (Potem się mnie jedna osoba pytała, czy nie wiem, skąd ten sznaucerek, bo strasznie fajnie biegał, a nie prezentował stylu żadnego znanego klubu :cool3:) Quote
Ania&Psy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 My chyba będziemy, ale nie żeby skakać. ;) Na razie sobie zrobimy przerwę w agility, a jutro przyjedziemy, żeby poćwiczyć skupianie i takie tam. To z czym Scooby ma najwiękzy problem. Możemy? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 sunprince napisał(a):My chyba będziemy, ale nie żeby skakać. ;) Na razie sobie zrobimy przerwę w agility, a jutro przyjedziemy, żeby poćwiczyć skupianie i takie tam. To z czym Scooby ma najwiękzy problem. Możemy? Możecie, ale nie jutro, tylko w sobotę :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 My jak najbardziej mamy zamiar byc :cool3: Marysia a my widzimy się trochę wcześniej? Quote
Ania&Psy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Możecie, ale nie jutro, tylko w sobotę :razz: A no, mój błąd :eviltong: Quote
kasiaaaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 siemka tez bym mogła wpaść i zobaczyc jak to sie odbywa?? mogła bym prosic o adres i inne szczegóły Quote
Dinusia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 O to moze i my bysmy wpadly z Nela w sobote.. Marta z Sara tez moze beda.. :) widze, ze tu jakies zmiany.. do której grupy mamy przyjść? Quote
Tośka_m Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Nie czuję się kompetentna i upoważniona do odpowiadania na wasze pytania. Szefem jest Marysia i to od niej zależy ile psów i przewodników jest w stanie "obsłużyć". Quote
Dinusia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tośka_m napisał(a):Nie czuję się kompetentna i upoważniona do odpowiadania na wasze pytania. Szefem jest Marysia i to od niej zależy ile psów i przewodników jest w stanie "obsłużyć". Masz racje... Przepraszam, Marysiu, mozemy ew. przyjsc..? Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Też nie jestem Marysią:eviltong:, ale wydaje mi się, ze po to nastąpił podział na grupy, żeby nie było za dużo ludzi na raz - ostatnio na treningu było trochę osób i trudno było to Marysi opanować. Na dzień dzisiejszy skład grup jest taki jak podała Marysia i nie wiem czy ktoś może dołączyć. Ale ogólnie jako takiego kursu dla początkujących nadal nie ma. Zmiany są takie, że nasza praca ma być jakoś zorganizowana, a nie tak, ze ni z gruszki ni z pietruszki ktoś wpada :eviltong: A coś się dawno nie odzywalyście, nie? :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Skonowałam się z Marysią i tak jak pisała w poście wcześniejszym: Są dwie grupy po 4 psy w każdej z nich i to jest WYSTARCZAJĄCA ilość ćwiczących psów. Na razie nie ma planów co do rozrastania się którejkolwiek grupy więc niestety nie możecie przyjechać na zajęcia z psami. Ale obserwatorka jak najbardziej - nie ma przeciwwskazań :p Quote
Recommended Posts