Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):
Ja też dziekuję za miły trening oraz za przyjęcie mnie w Wasze grono.;-) Oj dużo pracy przed nami, ale będziemy sie starac, jak narazie odrabiamy zadania domowe :lol: bo teraz wiem nad czym trzeba popracowac.

O witamy nową koleżankę :cool3:
Tunelik od siostrzeńca pożyczony? :p

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Jaki dzień pasuje Wam w przyszłym tygodniu?

No i godziny:
grupa A: 10:30
grupa B: 12:00

Co sądzicie o takim planie?

Po pierwsze chciałabym bardzo podziękować za uwzględnienie mojej prośby co do póżniejszej godziny w soboty. Jestem bardzo wdzięczna:multi:

JAk dla mnie w przyszłym tyg. idealny jest czwartek, ale to tlyko dla mnie:eviltong: Nie wiem jak inni:p

Ja również witam serdecznie w naszym gronie nową koleżankę (żeby nie było pózniej;))!

I mam pytanie do PAULI i jak poszło na wystawie? Rozumiem, że zmiotłyście konkurencję:evil_lol: Przepraszam, że nie mnie nie było, ale tak jak już uprzedziłam nie wyrobiłam się w sobotę i byłam w ndz.

Posted

Oliwia napisał(a):

I mam pytanie do PAULI i jak poszło na wystawie? Rozumiem, że zmiotłyście konkurencję:evil_lol: Przepraszam, że nie mnie nie było, ale tak jak już uprzedziłam nie wyrobiłam się w sobotę i byłam w ndz.

Wystawa nieciekawie ale pokaz frisbee super :multi:

Posted

Cieszę się, że udało mi się tak ustawić sobotę, że wszyscy są zadowoleni :multi: (z wyjątkiem mnie ;))

Natomiast w tym tygodniu - dlaczego czwartek?? Nie możecie w środę?? Pies mi się przeziębi siedząc w aucie ponad półtorej godziny, bo się zimno zrobiło...

Posted

Ja w tym tyg. w sumie w oba dni średnio mogę więc się dostosuję :p

A sobota w tym tyg. nie wchodzi w grę? Dzień przed zawodami to w sumie dość późno, ale mi by chyba najbardziej termin pasował, bo już bym została w Poznaniu.

Ewka występowałyśmy po jedenastej i przed piętnastą :p

Posted

Julix a Ty jak dojezdzasz do Tulec?

My intensywnie myślimy czy czasem nie jezdzić ale na ten miesiąc mam tak grafik w pracy,że średnio będę mogła w ustalone godziny i dni;) Bo jak grupa szczeniaków jest to w sumie i my moglibyśmy też zacząć;)

A 25tego mamy wolne wiec możemy się zjawić

Posted

Do tej pory było dość wygodnie, bo jeździłam z rodzicami tzn. odwozili mnie;] Teraz na 10.30 watpie żeby komuś się chcialo więc komunikacjo miejska witaj;p

Posted

Najpierw dojeżdżam na ogrody potem wsiadam chyba w 7 [bo ona chyba jeździ na rataje ] jade na rondo rataje [ jak nie 7 to obojetnie czym, w każdym razie na rataje ] potem z ronda w ten co jedzie do Tulc [ nie znam nr - tylko raz tam jechalam busem - trzeba by było spr. wiem, że ktoś tu podawał strone z rozkładem do Tulec ]. Dosyć niedokładne to info, bo poprostu nie pamietam. Jak bedę dokładnie wiedzieć to najwyżej napisze ;] No chyba, że ktoś już zna dokładną trase to może napisze;p Czyli jakaś godzika jak wszystko bedzie pasować, co jest nierealne tym bardziej w sobote;] Ale dla chcącego nic trudnego ;p

Posted

No jasne ;-) Pomijajać że czeka mnie 6 dni w tygodniu wstawania o 5 rano :roll:

Pomijając ten fakt ;p Ale za to niedziela:cool3:- leniestwo do momentu, aż Wenka Cie nie obudzi i Bandzik jej w tym nie pomoże:diabloti: