Oliwia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 O tak! Też proszę o czwartek bo ja w środy nie mogę już chodzić:placz: Jestem za czwartkiem! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No więc cóż, w tym tygodniu czwartek mi wybitnie nie pasuje :roll: Ale dobra, skoro pasuje pozostałym... Z tym, że ja mam angielski do 17:30 na Mickiewicza (wezmę ze sobą psa, posiedzi w samochodzie), zatem do Tulec dotrę na 18:30, może wcześniej, jeśli nie będzie korków. Proponuję więc czwartek, 18:15 - jeśli będziecie szybciej niż ja, możecie wynieść przeszkody :cool3: i zacząć beze mnie :) a ja dojadę tak szybko jak się da :) I tak będzie czarno, więc pół godziny w jedną lub drugą stronę nie robi różnicy ;) Generalnie myślę, że powinniśmy się przenieść na weekendy, bo w tygodniu jest już po prostu ciemno, tylko w najbliższy weekend wystawa, a w kolejny zawody. Ale potem? Jak sądzicie? Poza tym kupiłam tunel :multi: jest problem z transportem, więc nie wiem kiedy dotrze (w wariancie pesymistycznym w grudniu), ale w końcu dotrze :) Inny niż planowałam, ale też dobry i za okazyjną cenę :multi: Quote
JIM Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jak bedziemy mogły to chetnie wpadniemy w ten czwartek:cool3: Weekendy to chyba też dobry pomysł:p Fajnie z tym tunelem:loveu: Quote
Tośka_m Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Z dowozem tunelu problem jest dalekobieżny czy w obrębie Poznania? Super, że go kupiłaś! :multi: (będziesz miała kolejkę cwaniaczków z psami do niecnego wykorzystywania go) Z weekendami to jest faktycznie dobry pomysł, bo o 16 robi się już ciemno, a do południa to pewnie ciężko będzie się skrzyknąć w ciągu tygodnia. Postuluję za sobotnimi porankami - tak, żeby móc sobie ustawić jeszcze całą sobotę i niedzielę na niepsiarskie iwenty ;) Quote
Oliwia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ok mi też pasuje:lol: Weekendy super pomysł tylko żeby były około godziny 13. Quote
Ania&Psy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Proponuję więc czwartek, 18:15 Generalnie myślę, że powinniśmy się przenieść na weekendy, bo w tygodniu jest już po prostu ciemno, tylko w najbliższy weekend wystawa, a w kolejny zawody. Ale potem? Jak sądzicie? Poza tym kupiłam tunel :multi: jest problem z transportem, więc nie wiem kiedy dotrze (w wariancie pesymistycznym w grudniu), ale w końcu dotrze :) Inny niż planowałam, ale też dobry i za okazyjną cenę :multi: Chyba będę :) Noo ja jestem całkowicie za, zresztą pisałam o tym wcześniej. O wiele przyjemniej jest wracać autobusem jak jest jeszcze jasno. ;) Super :multi: ps. Jakby ktoś się wybierał samochodem i miałby wolne miejsce i byłby chętny na zabranie mnie do Tulec to nieśmiało się zgłaszam. :oops: Quote
taura1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oliwia napisał(a):Ok mi też pasuje:lol: Weekendy super pomysł tylko żeby były około godziny 13. Tylko nie 13. :placz: Wstajesz o 10 (jedyny dzień gdzie możesz sie wyspać), troche posprzatasz w domu, na trening, ok. 15 powrót i już na nic nie masz ochoty, a ja mam jeszcze inne zwierzaki to obrzątnięcia. Tak jak Martyna, postuluję za porankami. ;) Quote
Tośka_m Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzięki za wsparcie odnośnie poranków ;) Sunprince - jeżeli będziemy jechać samochodem to możemy was zabrać. Quote
Oliwia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ale ja mam w każdą sobote o 10 zajęcia i nie będę nigdy mogła rano przyjść, dlatego byłam za południem, ale może uda się wyjść jakoś na obustronny kompromis... zresztą musi:p A co byście powiedziały na niedziele rano? Quote
taura1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Do końca tygodnia ma padać. :shake: Trening bedzie? Ja w każdy poranek niedzieli jestem w stajni na Woli na próbach kadryla. :roll: Quote
Ania&Psy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mi niedziela rano też tak średnio pasuje. A narazie jest całkiem pogodnie, więc trening chyba będzie? Quote
Tośka_m Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mi niedziela bardzo średnio nie pasuje, bo nie mogłabym wracać do domu na weekendy, a dosyć mi na tym zależy. Teraz świeci słońce, a na wieczór zapowiadają możliwe niewielkie opady, ale przecież nie jesteśmy z cukru :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jeśli chodzi o dzisiejszy trening to ja zamierzam być niezależnie od pogody, bo zależy mi na poćwiczeniu huśtawki. Ale jeśli będzie lać to myślę, że nie ma sensu skakać. Ale od siąpienia chyba nie umrzemy? ;) A jeśli chodzi o weekendy to ja także optuję za sobotą. Jeszcze się dogadamy. Oliwia - o której Ty możesz najwcześniej? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja też dzisiaj będę z Weną :p A co do soboty to ja mam baaaaardzo rzadkie autobusy :-( i jeden mam po szóstej rano, a następny dopiero przed 13... jeszcze sie podpytam na dworcu i wezme nowy wydruk - przywioze na trening i to omówimy:eviltong: Do zobaczenia! Mam nadzieję, że Loca nas dzisiaj odziwedzi? :razz: Quote
taura1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie obiecuje, że dzisiaj będe. Ochydny dojazd. :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tylko, że my teraz jeszcze nie mamy tunelu ;-) Dziękujemy za dzisiejszy trening! Poznałyśmy Locę :loveu: Wena była roztrzepana i nadmiernie podekscytowana co było widać w przerwach i wyciszyła się dopiero w domu podgryzając wędzone ucho :lol: Quote
Tośka_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dzięki dziewczyny za wczorajszy trening!! Gdyby jeszcze Loca nie chciała zjeść Scooby'ego przed treningiem i nie zeżarła wcześniej telefonu mojego TZa to wczorajszy dzień mogłabym zaliczyć do bardzo udanych :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dziękuję za trening i przepraszam wszystkich, którzy poczuli się "niedopieszczeni" :oops: było nas jednak za dużo... Trzeba przyznać, że pogoda nam sprzyjała - deszcz zaczął padać jak wsiadłyśmy z Paulą do samochodu :cool1: nie wcześniej :multi: Jaki dzień pasuje Wam w przyszłym tygodniu? Od soboty 25 listopada proponuję podział na grupy: Grupa A: Bibi Daisy (czarna) Loca Wena i Grupa B: Bandzior Daisy (sznaucerek) Dino Una Majorka bardziej pasuje do A, ale od biedy w B też sobie damy z nią radę ;) Scooby sama nie wiem do której lepiej :roll: może trochę tu trochę tu? No i godziny: grupa A: 10:30 grupa B: 12:00 Co sądzicie o takim planie? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jak dla mnie ok :p I zostajemy przy tym, że grupa A na początku? Ja się jeszcze podpytam na dworcu dokładnie o te autobusy, ale myslę, że ten plan byłby ok. Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 taura1 napisał(a):Do końca tygodnia ma padać. :shake: Trening bedzie? Ja w każdy poranek niedzieli jestem w stajni na Woli na próbach kadryla. :roll: sory ze pytam jezdzisz na woli??fajnie Quote
Tośka_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Godzina pasuje jak najbardziej! Nawet tym niezmotoryzowanym (do których się zaliczamy), bo jest pasujący autobus o 10:00 z Ronda Rataje. Quote
JIM Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dzieki, że wziełaś nas pod uwage:loveu: Mi sie bardzo podoba ten pomysł. Już nie możemy sie doczekać:cool3: Quote
taura1 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ewka i haker napisał(a):sory ze pytam jezdzisz na woli??fajnie Kiedyś troche jeździłam (aktualnie w innej stajni), teraz odwiedzam tam znajomych i biore udział w pokazie kadryla. ;) Mi plan pasuje. :lol: A Majorke to prosze brać pod uwage tak z przymrużeniem oka. Nie wiadomo kiedy się odemnie wyprowadzi. :roll: Mimo, że wczoraj musiałam się szybko zmywać, baaaaaardzo dziękuje za trening. :) Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 taura1 napisał(a):Kiedyś troche jeździłam (aktualnie w innej stajni), teraz odwiedzam tam znajomych i biore udział w pokazie kadryla. ;) :) o fajnie ja na ranczo poznan jezdze a kiedy macie ten pokaz Quote
Recommended Posts