Paskuda_Bandzior Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No wlaśnie wczoraj było jakoś dziko:eviltong: Nie wiem czemu, ale jakoś tak inaczej :lol: A jeszcze jak mi dwójka dzieciaków lezie, tupie i se śpiewa podczas gdy mój pies właśnie tędy bieganie od jednej hopki do drugiej:razz: No nic odkurzyłam Bandzika, który biorąc pod uwagę długą przerwę spisał się dobrze:cool3: Za to Wena ma zmienne nastroje:eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 W tym tygodniu pasuje mi jedynie czwartek. Zatem - kto przyjedzie na 18 w czwartek? :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 My w powiększonym składzie będziemy przybywać regularnie od przyszłego tygodnia, ten czwartek odpuszczamy. Quote
Oliwia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czwartek? Szkoda, że nie środa, ale ja bym raczej przyszła;) Także jestem za:) Quote
KaRa_ Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ogólnie ja bym jezdziła na treningi ale jak one były zawsze w jakiś dzień konkretny bo mi trudno się zwolnić z pracy by jechać na trening. Bo wtedy bym musiała Duka brać do pracy i pozniej po tym jechac do Tulec Quote
kasiaaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 siemka!! nigdy nie byłam tu na forum wiec zabardzo sie nie orietuje :( kiedy takie postkania sie odbywaja za to sie płaci gdzie je robia i jak to wyglada? Quote
Ania&Psy Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dzięki Marysiu za trening i transport przede wszystkim :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 kasiuuuu póki co jest taka dziwna sytuacja, że jest grupa zaawansowana, a nie ma początkującej. Tzn Magda zdaje się, że zaczęła jakiś kurs ogólny - trochę posłuszeństwa, trochę sztuczek, trochę agility. Ja natomiast intensywnie myślę o stworzeniu grupy początkującej, ale ze względów terenowo-dojazdowo-sprzętowych obawiam się, że będzie ona dopiero na wiosnę. Na pewno jednak będę stawiała jeden warunek na wejście - bardzo dobre przywołanie. sunprince i ja dziękuję za wspólny trening :multi: A reszta grupy co? Lenia złapała? :mad: Quote
Oliwia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Nam dokuczył brak transportu;/ A co robimy z tymii zawodami na tej hali? Ja bym się przjechała chętnie na ostatnie w tym roku;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A reszta grupy co? Lenia złapała? :mad: U mnie wiesz co ;-) Lenia w żadnym wypadku! Spotykamy się teraz w tym tygodniu? Tylko przypominam, że w czwartek 1. listopada :razz: Quote
PARSONRK Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mam pytanko znajoma z pudelkami chciałaby zacząć treningi agility - mieszka w Poznaniu. Gdzie u was są szkółki, torki - gdzie mozna poćwiczyć pod kontrolą, do kogo sie zgłaszać ? :) pozdr Quote
kasiaaaaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Aha to z chęcią poczekam do wiosny :) mam nadzieje ze uda ci sie zorganizowac taką grupe :) ale to w tedy prowadzi jakis przewodnik czy jak to wyglada?? na wejsciu tak jak mówiłas pies musi słychać ale jakies zaswiadczenie ze był szczepiony na wscieklizne czy coś tez trzeba mieć? Quote
Oliwia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Spotykamy się teraz w tym tygodniu? Tylko przypominam, że w czwartek 1. listopada :razz: Mi by pasowało tylko w piątek. A Wam? Quote
taura1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jakiego tam lenia! W żadnym wypadku.:diabloti: Mamy teraz również inne obowiązki. :loveu: Niestety choruje na brak tansportu i czasu, a troche mi sie teraz "imprez" nazbierało. W każdym razie ja od 31 października do 4 listopada jest zajęta po uszy. :-( Pozdraiwiam poznaniacy! ;) Quote
Ania&Psy Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a ja mam takie pytanko :razz: czemu nigdy nie bierzecie pod uwagę soboty? w ABC chyba mają w soboty zajęcia? Quote
kasiaaaaa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 fajnie macie ze spotykacie sie na treningi :-( a gdzie one sie odbywają? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='PARSONRK']Mam pytanko znajoma z pudelkami chciałaby zacząć treningi agility - mieszka w Poznaniu. Gdzie u was są szkółki, torki - gdzie mozna poćwiczyć pod kontrolą, do kogo sie zgłaszać ? :) pozdr Odpowiem cytując samą siebie, bo naprawdę nie mam kiedy pisać... [quote name='Marysia_i_gończy']kasiuuuu póki co jest taka dziwna sytuacja, że jest grupa zaawansowana, a nie ma początkującej. Tzn Magda zdaje się, że zaczęła jakiś kurs ogólny - trochę posłuszeństwa, trochę sztuczek, trochę agility. Ja natomiast intensywnie myślę o stworzeniu grupy początkującej, ale ze względów terenowo-dojazdowo-sprzętowych obawiam się, że będzie ona dopiero na wiosnę. Na pewno jednak będę stawiała jeden warunek na wejście - bardzo dobre przywołanie. [quote name='kasiaaaaa']ale to w tedy prowadzi jakis przewodnik czy jak to wyglada?? na wejsciu tak jak mówiłas pies musi słychać ale jakies zaswiadczenie ze był szczepiony na wscieklizne czy coś tez trzeba mieć? Jeśli ja zorganizuje taką grupę to i ja będę ją prowadzić :roll: Zaświadczenie o wściekliźnie oczywiście tak. Co do treningu w tym tygodniu to ja odpadam, naprawdę nie mam kiedy, zresztą, jak znam życie, ABC będzie zamknięte. A co do zawodów to wybieram się do Jeleniej Góry na niedzielę :razz: ale ponieważ zabieram dodatkowego kierowcę to w zasadzie mam już zapełniony samochód... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
kasiaaaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Aha zaswiadczenie mam to tylko posoztało mi czekac do wiosny ;) Quote
JIM Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Szkoda, że nie bedzie :-( W takim razie czekamy na nastepny:loveu: na wczesniejsze wpasc nie moglysmy ze wzgledow szkolnych...:shake: Quote
Tośka_m Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Będziemy biegać w tym tygodniu? W czwartek na przykład? Pliz, pliz! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czwartek też mi pasuje :p i to chyba jedyny dzien który mi pasuje, bo w piątek to zarządzam wielkie kąpanko :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja jeszcze nie wiem... będę wiedzieć w poniedziałek dopiero... Dam znać :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Ja jeszcze nie wiem... będę wiedzieć w poniedziałek dopiero... Dam znać :cool3: ok :) ja tez jeszcze nie wiem czy na 100 % mi sie uda wene sciągnąć :/ Quote
Recommended Posts