Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wlaśnie wczoraj było jakoś dziko:eviltong: Nie wiem czemu, ale jakoś tak inaczej :lol:
A jeszcze jak mi dwójka dzieciaków lezie, tupie i se śpiewa podczas gdy mój pies właśnie tędy bieganie od jednej hopki do drugiej:razz:
No nic odkurzyłam Bandzika, który biorąc pod uwagę długą przerwę spisał się dobrze:cool3:
Za to Wena ma zmienne nastroje:eviltong:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie ja bym jezdziła na treningi ale jak one były zawsze w jakiś dzień konkretny bo mi trudno się zwolnić z pracy by jechać na trening. Bo wtedy bym musiała Duka brać do pracy i pozniej po tym jechac do Tulec

Posted

kasiuuuu póki co jest taka dziwna sytuacja, że jest grupa zaawansowana, a nie ma początkującej.
Tzn Magda zdaje się, że zaczęła jakiś kurs ogólny - trochę posłuszeństwa, trochę sztuczek, trochę agility.
Ja natomiast intensywnie myślę o stworzeniu grupy początkującej, ale ze względów terenowo-dojazdowo-sprzętowych obawiam się, że będzie ona dopiero na wiosnę. Na pewno jednak będę stawiała jeden warunek na wejście - bardzo dobre przywołanie.

sunprince i ja dziękuję za wspólny trening :multi:

A reszta grupy co? Lenia złapała? :mad:

Posted

Mam pytanko
znajoma z pudelkami chciałaby zacząć treningi agility - mieszka w Poznaniu.
Gdzie u was są szkółki, torki - gdzie mozna poćwiczyć pod kontrolą, do kogo sie zgłaszać ?
:)
pozdr

Posted

Aha to z chęcią poczekam do wiosny :) mam nadzieje ze uda ci sie zorganizowac taką grupe :) ale to w tedy prowadzi jakis przewodnik czy jak to wyglada?? na wejsciu tak jak mówiłas pies musi słychać ale jakies zaswiadczenie ze był szczepiony na wscieklizne czy coś tez trzeba mieć?

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):

Spotykamy się teraz w tym tygodniu? Tylko przypominam, że w czwartek 1. listopada :razz:

Mi by pasowało tylko w piątek. A Wam?

Posted

Jakiego tam lenia! W żadnym wypadku.:diabloti: Mamy teraz również inne obowiązki. :loveu:
Niestety choruje na brak tansportu i czasu, a troche mi sie teraz "imprez" nazbierało. W każdym razie ja od 31 października do 4 listopada jest zajęta po uszy. :-(

Pozdraiwiam poznaniacy! ;)

Posted

[quote name='PARSONRK']Mam pytanko
znajoma z pudelkami chciałaby zacząć treningi agility - mieszka w Poznaniu.
Gdzie u was są szkółki, torki - gdzie mozna poćwiczyć pod kontrolą, do kogo sie zgłaszać ?
:)
pozdr

Odpowiem cytując samą siebie, bo naprawdę nie mam kiedy pisać...
[quote name='Marysia_i_gończy']kasiuuuu póki co jest taka dziwna sytuacja, że jest grupa zaawansowana, a nie ma początkującej.
Tzn Magda zdaje się, że zaczęła jakiś kurs ogólny - trochę posłuszeństwa, trochę sztuczek, trochę agility.
Ja natomiast intensywnie myślę o stworzeniu grupy początkującej, ale ze względów terenowo-dojazdowo-sprzętowych obawiam się, że będzie ona dopiero na wiosnę. Na pewno jednak będę stawiała jeden warunek na wejście - bardzo dobre przywołanie.

[quote name='kasiaaaaa']ale to w tedy prowadzi jakis przewodnik czy jak to wyglada?? na wejsciu tak jak mówiłas pies musi słychać ale jakies zaswiadczenie ze był szczepiony na wscieklizne czy coś tez trzeba mieć?

Jeśli ja zorganizuje taką grupę to i ja będę ją prowadzić :roll:
Zaświadczenie o wściekliźnie oczywiście tak.

Co do treningu w tym tygodniu to ja odpadam, naprawdę nie mam kiedy, zresztą, jak znam życie, ABC będzie zamknięte.

A co do zawodów to wybieram się do Jeleniej Góry na niedzielę :razz: ale ponieważ zabieram dodatkowego kierowcę to w zasadzie mam już zapełniony samochód...

Pozdrawiam
Marysia i Una