Marysia_i_gończy Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Paula dała mi znać, że woli środę i że jest szansa, że ściągnie sobie wtedy Wenę. Mi w sumie też środa pasuje nieco bardziej. Proponuję więc: ŚRODA, godz. 18:00. Kto będzie? :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Tośka_m napisał(a):A ja znowu nie :-( Dlaczego? :mad: Quote
Marta i Wika Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A będzie ktoś jechał przez Rondo Rataje? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Marta i Wika napisał(a):A będzie ktoś jechał przez Rondo Rataje? Ja. Jak się zmieścimy w składzie Paula, Ty i ja (+ Wena, Wika i Una) to zapraszam - 17:35 ulica Na Miasteczku :cool3: I mam nadzieję, że naprawione skrzydło hopki się zmieści... Quote
Marta i Wika Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Ja. Jak się zmieścimy w składzie Paula, Ty i ja (+ Wena, Wika i Una) to zapraszam - 17:35 ulica Na Miasteczku :cool3: I mam nadzieję, że naprawione skrzydło hopki się zmieści... Zmieścimy się :-) Na Miasteczku? :crazyeye: Znaczy koło BP? :hmmmm: Quote
Tośka_m Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Dlaczego? :mad: Bo jeszcze do Poznania nie zlądowaliśmy, tylko wciąż na wsi wczasujemy :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Marta i Wika']Zmieścimy się :-) Na Miasteczku? :crazyeye: Znaczy koło BP? :hmmmm: Uliczka Na Miasteczku to taka tycia uliczka równoległa do Jana Pawła II, prostopadła do Św. Rocha: klik - można do niej dojść ze stacji BP przechodząc na tyłach Dworca Autobusowego, przez Dworzec też można do niej dojść :p [quote name='Tośka_m']Bo jeszcze do Poznania nie zlądowaliśmy, tylko wciąż na wsi wczasujemy :roll: Na agility moglibyście przerwać wczasowanie :mad: Quote
Marta i Wika Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dzięki za trening! :multi: Dzisiaj byłam bardzo ze skakania Wiki zadowolona :-) Quote
Oliwia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wy tu skaczecie a ja jak to mi się często zdarza nie zaglądam na dogo;p ale w przyszłym tyg. napewno zajrzę;] Quote
Oliwia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Macie już jakieś plany co do skakania w przyszłym tyg?:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ja jak zwykle mogę w środę lub czwartek (chociaż może mi się coś pozmieniać, ale nie wiem co jak i kiedy), Paula mi esemesowała, że ona może w środę. Proponuję więc środę 18.00 :cool3: Kto będzie? :cool3: Quote
Oliwia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kurde! Ja w środe nie mogę:( Mam spotkanie do bierzmowania;/ i muszę być bo ostatnio też nie byłam(przez agility:eviltong:) Ja mam tak co miesiąc...;/ A nie dałoby się w czwartek? Co na to Paula? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Oliwia napisał(a):A nie dałoby się w czwartek? Co na to Paula? :shake::shake::shake: Paulę ma przywieźć Mama razem z jej obydwoma psami... w takiej sytuacji jednak mocno optuję za środą... Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Skaczemy w środę o 18! Kto będzie? Quote
JIM Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja bym chciala, ale zalezy jeszcze od rodzicow :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Informacja się zgadza! Paula będzie dziś ze swoimi dwoma psami! Powrót grubego bandziora :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A czy teraz środe też będzie coś? bo będę miała wolną;) A chciałabym wpaść bo już coraz bardziej mi się skupia Duke przy psach:multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Wczoraj był bardzo dziwny trening :evil_lol: Myśmy mnóstwo gadały, a jak już, to biegałyśmy jak w pijanym widzie :evil_lol: Una sfrunęła z kładki, ale kto jej skubanej kazał wbiegać na nią z łuku z taką prędkością?? :mad: Może ją przewodnik wyprzedził o 3/4 kładki? :mad: Poza tym nie wiem dlaczego wymyślałam sobie torek w czasie biegu, a nie przed nim :roll: Ale co tam, było fajnie :multi: KaRa nie mam pojęcia kiedy będzie kolejny trening - jak widzisz umawiamy się na bieżąco :cool3: Kto ma jakie preferencje? Quote
Recommended Posts