Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK. Zgadłaś, Uny mamy najmniej, a jak już była, to tak jakby troszkę... nieostro wychodziła ;)

Raz jeszcze dziękuję za możliwość poskakania!

Jako, że ciężko byłoby jednocześnie biegać i pstrykać, tak więc moją pstrykawkę oddałam w ręce Piotra, który jest w związku z tym autorem poniższych zdjęć ;-)

Podczas gdy Marysia poświęcała nam swoją uwagę...

...Uniak warował w pełnym skupieniu z jednoznacznym wyrazem pyska ("kiedy wreszcie będziemy biegać??!!") ;-)

Piotr uwielbia szpice, więc Scooby był głównym tematem jego zdjęć :smile:

A to już my:

Trrrrrenujemy ;-)

Co się robi na treningu? Ignoruje psy ;-)

Posted

Tośka_m napisał(a):

Piotr uwielbia szpice, więc Scooby był głównym tematem jego zdjęć :smile:

Oo, dziękujemy bardzo za zdjęcia. :loveu: Za to Scooby jak Piotr podszedł to na niego ze szczekiem :evil_lol: za co bardzo przepraszamy, ale ten głupek wariuje jak jest przyczepiony do płotu.

Czwartek? Pasuje, ale chyba znowu autobusem (tym razem wracam tym 19.15 bodajże :eviltong:).

Posted

A trening wysmienicie!:loveu:
Właśnie jestem na dworcu autobusowym i czekam na autobus do domku ;-)
Używałyśmy nowe hopki Marysi, które ślicznie wyglądają i ślicznie nam służyły! Nawet wysokość na Wenki jest:loveu:
Marysia miała aparat i ja i Marysia robiłyśmy nim zdjęcia, więc trzeba się do Marysi o nie usmiechnąć :p
I już od razu pytam Marysię czy śliczne zdjęcia Wenki mogę wkleić na borderowe, na agility i na stronkę?:oops::cool3:

Pozdrawiamy, Paula przy dworcowym internetowym webkiosku i wena śpiąca pod jej nogami ;-)

Posted

Paula na necie :crazyeye: Wow :crazyeye:

Trening był bardzo fajny, duuuużo pobiegaliśmy :multi: Hopki wyglądały ślicznie :loveu: Chociaż nastręczyły nam trochę problemów...
Wena zasuwała aż miło :loveu: Dino skakał jak zwykle uśmiechnięty całą gębą :loveu: Majorka zrobiła kolejne postępy!! No i jej wbieganie do tunelu wciąż wywołuje u mnie uśmiech :loveu: No a Una jak zwykle dała wszystkim popalić :evil_lol:

Zdjęć owszem, kilka zrobiłyśmy, ale nie mam pojęcia kiedy będę je mogła obrobić :roll: Ale nie zginą :cool1: i w przeciwieństwie do Tośkowych :eviltong: są dynamiczne :eviltong:

Pozdrawiam i kiedy skaczemy znów?
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Zdjęć owszem, kilka zrobiłyśmy, ale nie mam pojęcia kiedy będę je mogła obrobić :roll: Ale nie zginą :cool1: i w przeciwieństwie do Tośkowych :eviltong: są dynamiczne :eviltong:

Mężczyzna mi się zmęczył skręcaniem hopek, to i potem nie nadążał z ostrością za naszymi agilitowymi torpedami :eviltong:

Posted

Przedewszystkim baaaaaaaaaardzo dziekujemy za trening. Był wyśmienity (tutaj powinna być emotikonka z kwiatkami ale mi nie działa :p), dziękujemy również za miłe słowa. Mam wrażenie że Dino z treningu na trening biega szybciej i chętniej, co mnie niezmiernie cieszy. :)