JIM Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 masz jeszcze jakies fotki?? Niestety nie mam. Co do toru to myślałam po prostu, że to już będzie coś w stylu innych klubów agilitowych, np. tak jak w bydgoszczy. Palisada może mała jest dobra tyle, że nie wymiarowa, a na duża mój pies nie wejdzie. Quote
Ania&Psy Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A byłaś wczoraj? ;> Widziałaś hopki i resztę przeszkód? Quote
JIM Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No tak źle sie wyraziłam;p Pojechać oczywiście....:-( Quote
aangelaa95 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja mam pytanie czy moge przyjechac i pocwiczyc kladke i tunel z Lady ?? :cool3: Tylko tak zeby mogla przebiec zeby nie zapomniała :roll: :placz: Quote
ewka i haker Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Julix']A nie masz ogolnie innego dojazdu oprocz tego autobusu? Fotki z Woli a to fotki mojego psa Quote
JIM Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Niestety nie widac zdjecia. No i nie cytuj zdjec, bo jest to zabronione w regulaminie forum ;) Quote
ewka i haker Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ok nie bede dzieki zaraz sie postaram zeby weszlo Quote
ewka i haker Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='ewka i haker']ok nie bede dzieki zaraz sie postaram zeby weszlo Quote
Marysia_i_gończy Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='aangelaa95']Ja mam pytanie czy moge przyjechac i pocwiczyc kladke i tunel z Lady ?? :cool3: Tylko tak zeby mogla przebiec zeby nie zapomniała :roll: :placz: Możesz. +10 znaków Quote
KaRa_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Możesz. +10 znaków Marysiu czyli tak jak mi pisała Paula jest aktualne,że mam czekać z szczeniorem o 17:35 na Rondzie Rataje?;) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 KaRa_TC napisał(a):Marysiu czyli tak jak mi pisała Paula jest aktualne,że mam czekać z szczeniorem o 17:35 na Rondzie Rataje?;) Tak :) Będę miała wkrętarkę, Paula będzie miała klocki, Tośka będzie miała faceta :razz: - będzie można skończyć moje hopki :multi: Quote
aangelaa95 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dzieki :loveu: Ale to jeszcze ne jest pewne :roll: Ale to jeszcze nie jest pewne xczy bede na pewno :) Quote
aangelaa95 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A czemu was, nie bedzie? :roll: Ja jeszcze nie wiem czy bede bo nie wiem jak sie wyrobie z czasem bo mama jest w poznaniu i nie wiem czy zdazy wrocic :cool3: Ale postaram sie :loveu: Pozdawiam Angela Quote
taura1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Brak transportu, a z dwoma psami w autobusie mi się nie uśmiecha. :) Quote
Ania&Psy Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 My już w domu. :D Dzięki Oliwia za podwiezienie na przystanek do Szczepankowa. :) Mój pies przyjął dzisiaj sobie za punkt honoru pokazać wszystkim jaki to on jest nieposłuszny. :mad: Najpierw poleciał do Uny, potem do Ozziego, a potem w niewiadomym kierunku, i na koniec do Daisy. :evil_lol: Ale oprócz tych 'wypadków' nie było tak źle z nim :eviltong: Dzięki dziewczyny za trening :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzięki Wam dziewczyny za wczorajszy trening :multi: :multi: :multi: sunprince Scooby biegał wczoraj bardzo ładnie - chłopak robi baaardzo wyraźne postępy :klacz: Oliwio nie wiem co z Daisyną cieczką... sama widziałaś jak wczoraj było - miała momenty, kiedy była całkiem rozkojarzona i bez kontaktu, a chwilami biegała naprawdę ślicznie. Trudno wyczuć jak się zachowa na zawodach... Tośko dziękuję jeszcze raz Piotrowi za ciężką fizyczną pracę nad naszymi hopkami! :buzi: Dzięki niemu od następnego treningu biegamy na ślicznych, regulaminowych hopkach! :multi: Paulo dziękuję za bieganie z Uniakiem, który wczoraj był wybitnie podekscytowany, ale biegał jako-tako :evil_lol: wszystko przez te urojone szczeniaki :evil_lol: Pozdrawiam i do zobaczenia w Bydgoszczy! Marysia i Una PS A pogoda była piękna, świeciło słoneczko, było trochę chłodno, ale wystarczyło pobiegać, żeby na to zaradzić :cool1: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Paulo dziękuję za bieganie z Uniakiem, który wczoraj był wybitnie podekscytowany, ale biegał jako-tako :evil_lol: wszystko przez te urojone szczeniaki :evil_lol: Ależ nie masz za co dziękować :evil_lol: Gdyby nie bieganie z Uną to by mi zimno było, a tak mnie dziewczyna rozgrzała :eviltong: :loveu: Do zobaczenia! Quote
Tośka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Piotr podziękowany ;) Sunprice, widziałam w sklepie zoologicznym (u mnie w Pile) taką krótką smyczkę, jakiej szukasz - długości 40 cm, z taśmy, lekka, w kilku kolorach, za ok 13 zł. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Tośka_m']Piotr podziękowany ;) Tośko a co ze zdjęciami?? :cool3: Quote
Tośka_m Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Są, ale teraz jestem poza zasięgiem swojego komputera i dysku, na której te zdjęcia są zapisane ;) Będą jak wrócę do domu. Quote
Marta i Wika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dziewczyny, a powiedzcie mi, czy można na jakichś warunkach przyjechać do ABC i np. poćwiczyć sobie porządnie, z klikerem jedną przeszkodę, albo dwie? Szczególnie kiedy są już wymiarowe... Czy one są obniżane? Bo my z Wiką chyba na jakieś kursy początkujące to zbyt zaawansowane jesteśmy, a z kolei jeszcze nie na tyle żeby skakać torki... Jak to zrobić - ktoś ma pomysł? Quote
Recommended Posts