Marysia_i_gończy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czwartek mi pasuje. To co? Dowiadywać się o której możemy wpaść? :) Julix czekamy na wieści :) Quote
KaRa_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja tez bym sie przejechala mlodego oswoic z przeszkodami ale do Tulec mam 2,5h...zbyt wielka meczarnia jazdy:shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A więc mi to o wiele bardziej pasuje w środę....wtedy mam jak dojechac do Poznania i nie muszę się tłuc autobusem, ale jeśli nie ma wyjścia (już naprawdę nie ma wyjścia!) to może być czwartek, ale TAKŻE NIE MAM TRANSPORTU! Więc miło uśmiechnę się do osoby która może nas zabrać autem z Ronda :)Aha, biorę Wenę a nie Bandzika ;-)Jak robimy? Quote
taura1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mi jest obojętnie. :) Zapytam mamy o transport i dam dzisiaj odpowiedz. Pozdrawiam! :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja będę miec teraz jeszcze przez jakąś godzine(?) dostep do internetu, a potem juz może nawet do czwartku nie, więc jeśli coś ustalicie później to bardzo proszę o wiadomość smsem :) Każda z Was ma mój numer :) Quote
Oliwia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 TAURA dzięukję że napsiałaś;] PASKUDA_BANDZIOR to ja tak namieszałam żeby były w czwartek bo w środę mnie nie ma i nie mam jak doejchać...:( Nie udało by Ci się dojechac w czwartek? Napiałś chyba, że "ewentualnie może być" więc mam nadzieję że możesz:p Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Oliwia ja do Poznania jade w środę, więc jesli ustalicie trening w czwartek to muszę sie usmiechnąć do babci o przenocowanie mnie, wene i kaltke :Pno wiec czekam na informacje i decyzje Quote
Ania&Psy Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Więc... ;) Jeżeli Marysia chce jechać ze mną i obie stwierdzicie, że się jakoś pomieścicie z psami z tyłu to mogę Was zabrać. :) Środa mi nie pasuje. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 sunprince napisał(a):Więc... ;) Jeżeli Marysia chce jechać ze mną i obie stwierdzicie, że się jakoś pomieścicie z psami z tyłu to mogę Was zabrać. :) Środa mi nie pasuje. Z Weną i Uną powinnyśmy się wcisnąć :evil_lol: Czyli? Czwartek? Zaraz piszę do Pauli... Quote
taura1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja nie mam transportu. Wszyscy pracują na popołudnie. Jeśli brat wcześniej wróci z prezentacji, to postaram się go ubłagać żeby mnie zawiózł. Dlatego jestem za czwartkiem. ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Kontaktowałam się z ABC i w związku z tym proponuję: CZWARTEK, godz. 18:00 Wszystkim pasuje? :razz: Quote
taura1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mi pasuje, zobaczymy czy kierowca się wyrobi. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Udało mi się jeszcze na chwilę wskoczyć :cool3: Czwartek 18 - OK ! :multi: Wreszcie Wena pozna tulcowskie przeszkody ;-) Quote
Ania&Psy Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ok, pasuje. Teraz Wy wyjdźcie z propozycją gdzie się spotykamy. Od razu zaznaczam, że mój tata nie wyraził chęci jeżdżenia w dwa miejsca po dwie różne osoby, więc musicie jakoś we dwójkę spotkać się w jednym miejscu - np. przed Marysi blokiem i stamtąd byśmy Was zabrali. Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rondo Rataje? :cool3: Uciekam z neta więc proszę o wiadomośc sms :eviltong: Quote
Ania&Psy Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Same ustalcie między sobą, mnie tylko proszę odpowiednio wcześniej powiadomić. :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 sunprince napisał(a):Same ustalcie między sobą, mnie tylko proszę odpowiednio wcześniej powiadomić. :) Może w takim razie zgarniecie nas z przystanku autobusowego przy Orlenie na katowickiej? Krzywoustego znaczy się :cool3: No i o której? Quote
Jureja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czy w Tulcach jest teraz jakaś grupa początkująca?Chciałabym potrenować ze swoja seterką.Ona lubi skakać i jest szybka więc myśle,że nadawałaby się do agility.Ma tylko mały problem z posłuszeństwem... Quote
Marysia_i_gończy Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 W tej chwili nie ma grupy początkującej i nie wiem czy i kiedy będzie... Mały problem z posłuszeństwem? To może być duży problem na agility... Dzięki dziewczyny za dzisiejszy trening. Takiej frekwencji to jeszcze nie było! Zjawili się absolutnie wszyscy :loveu: chociaż jak na moje zdolności panowania nad grupą to było za dużo psów ;) Quote
JIM Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No wlasnie, a jak tam Wena sie sprawowala?:loveu: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A może kiedyś zrobić jakiś spacerek and Wartą, bo tu raczej większość poznaniaków wchodzi zamiast na temat spotkania:cool3::cool3::cool3: I rozmowy jakies o agility itp?:cool3: Quote
Ania&Psy Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zgadzam się, było super :loveu: Julix, teraz czekamy na relację z Woli. ;) Fotorelacji nie będzie, bo nikt nie robił zdjęć. :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Asiu fotorelacji nie będzie, bo myśmy PRACOWALI, a nie obijali się robiąc fotki :eviltong: za to miewaliśmy baaardzo liczną widownię :evil_lol: Julix Wena jak to Wena, zostawiała Paulę z tyłu :evil_lol: No i czekamy na info co tam i jak tam na Woli :p KaRa możemy zrobić spacerek, aczkolwiek ja jestem aktualnie w ciągłym niedoczasie... niemniej to Paula ma najdalej ;) sunprince jeszcze raz dziękuję za transport :buzi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts