Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc mi to o wiele bardziej pasuje w środę....wtedy mam jak dojechac do Poznania i nie muszę się tłuc autobusem, ale jeśli nie ma wyjścia (już naprawdę nie ma wyjścia!) to może być czwartek, ale TAKŻE NIE MAM TRANSPORTU! Więc miło uśmiechnę się do osoby która może nas zabrać autem z Ronda :)Aha, biorę Wenę a nie Bandzika ;-)Jak robimy?

Posted

TAURA dzięukję że napsiałaś;]

PASKUDA_BANDZIOR to ja tak namieszałam żeby były w czwartek bo w środę mnie nie ma i nie mam jak doejchać...:( Nie udało by Ci się dojechac w czwartek? Napiałś chyba, że "ewentualnie może być" więc mam nadzieję że możesz:p

Posted

sunprince napisał(a):
Więc... ;)
Jeżeli Marysia chce jechać ze mną i obie stwierdzicie, że się jakoś pomieścicie z psami z tyłu to mogę Was zabrać. :)
Środa mi nie pasuje.

Z Weną i Uną powinnyśmy się wcisnąć :evil_lol:

Czyli? Czwartek? Zaraz piszę do Pauli...

Posted

Ja nie mam transportu. Wszyscy pracują na popołudnie. Jeśli brat wcześniej wróci z prezentacji, to postaram się go ubłagać żeby mnie zawiózł. Dlatego jestem za czwartkiem. ;)

Posted

Ok, pasuje.

Teraz Wy wyjdźcie z propozycją gdzie się spotykamy.
Od razu zaznaczam, że mój tata nie wyraził chęci jeżdżenia w dwa miejsca po dwie różne osoby, więc musicie jakoś we dwójkę spotkać się w jednym miejscu - np. przed Marysi blokiem i stamtąd byśmy Was zabrali.

Posted

sunprince napisał(a):
Same ustalcie między sobą, mnie tylko proszę odpowiednio wcześniej powiadomić. :)

Może w takim razie zgarniecie nas z przystanku autobusowego przy Orlenie na katowickiej? Krzywoustego znaczy się :cool3:

No i o której?

Posted

Czy w Tulcach jest teraz jakaś grupa początkująca?Chciałabym potrenować ze swoja seterką.Ona lubi skakać i jest szybka więc myśle,że nadawałaby się do agility.Ma tylko mały problem z posłuszeństwem...

Posted

W tej chwili nie ma grupy początkującej i nie wiem czy i kiedy będzie...

Mały problem z posłuszeństwem? To może być duży problem na agility...

Dzięki dziewczyny za dzisiejszy trening. Takiej frekwencji to jeszcze nie było! Zjawili się absolutnie wszyscy :loveu: chociaż jak na moje zdolności panowania nad grupą to było za dużo psów ;)

Posted

A może kiedyś zrobić jakiś spacerek and Wartą, bo tu raczej większość poznaniaków wchodzi zamiast na temat spotkania:cool3::cool3::cool3: I rozmowy jakies o agility itp?:cool3:

Posted

Asiu fotorelacji nie będzie, bo myśmy PRACOWALI, a nie obijali się robiąc fotki :eviltong: za to miewaliśmy baaardzo liczną widownię :evil_lol:

Julix Wena jak to Wena, zostawiała Paulę z tyłu :evil_lol:
No i czekamy na info co tam i jak tam na Woli :p

KaRa możemy zrobić spacerek, aczkolwiek ja jestem aktualnie w ciągłym niedoczasie... niemniej to Paula ma najdalej ;)

sunprince jeszcze raz dziękuję za transport :buzi:

Pozdrawiam
Marysia i Una