Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biegamy w ABC w Tulcach. Teraz treningi są zawieszone bo szkoła ma przerwe urlopową do 18 sierpnia. Po tym terminie zajrzyjcie ponownie do tego wątku. Najprawdopodobniej Marysia (Marysia_i_gończy) poda nam termin kolejnego treningu.:)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może poczekamy, aż Marysia udizlei nam odp tutaj, w tym temacie, żeby każdy wiedział jak to aktualnie wygląda? ;)

Wy przygotowujecie później też na jakieś zawody agility? :>

Posted

taura1 napisał(a):
Marta, pisz do Marysi. Ja wiem jedynie tyle że narazie biegamy w składzie: ja, Paula, Marysia i czasami Ania od Scooby'iego. :)

Nas juz tak długo na treningach nie było, że już się o nas zapomniało;P

• 2 weeks later...
Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Możecie się spotkać, ale beze mnie - jutro wyskakuję na mały urlopik, wracam w niedzielę.

No to w takim razie poczekamy na Twój powrót;] I po urlopie w przyszłym tyg. może jakieś dwa treningi?:cool3: Mam nadzieję, że tak;]

Posted

sunprince napisał(a):
Paula nie była chętna na trening, więc pewnie go nie będzie. ;)
Poza tym, jedziemy na weekend do Szczecina na warsztaty, agility będzie pod dostatkiem. :)

Zadroszczę Wam:eviltong: Szczęściary...:lol:

Posted

AniaP napisał(a):
Hej, a Ty przypadkiem też nie miałaś jechać? :roll:

Miałam, miałam, ale tak to jest jak się ma przewrażliwionych rodziców; "Nie pojedziesz sama pociągiem", "ale gdzie ty będziesz spała? Ja nawet nie znam tych ludzi" itd. Niestety:( Chciałam bardzo, ale nie wyszło.

Posted

Witajcie,

Słyszałam, że tor na woli jest udostępniony za darmo?
Można przyjechać na jakieś spotkanie z psem, zobaczyć, czy w ogóle go to interesuje, a w przyszłości może byśmy się zapisały już na pożądne treningi? ;)
Kiedy są takie spotkania?

Posted

Ewa3 napisał(a):
Oliwia nie martw sie Mnie tez rodzice nie puscili by samej, a pociagiem tym bardziej;)no jakos trzeba ich zrozumiec:D:PPP

Dzięki za słowa otuchy;) ale ja tak bardzo chciałam...Tak ciężko jest ich zrozumieć...zresztą im pewnie nas też:eviltong:

Posted

gośku. napisał(a):
Witajcie,

Słyszałam, że tor na woli jest udostępniony za darmo?
Można przyjechać na jakieś spotkanie z psem, zobaczyć, czy w ogóle go to interesuje, a w przyszłości może byśmy się zapisały już na pożądne treningi? ;)
Kiedy są takie spotkania?

A czy wiadomo już coś wiecej na ten temat? Ale czegoś tu nie rozumiem kogo to interesuje? Czy ten tor jest taki bardziej profesjonalny? ;>

Posted

A czy wiadomo już coś wiecej na ten temat? Ale czegoś tu nie rozumiem kogo to interesuje? Czy ten tor jest taki bardziej profesjonalny? ;>

Hehe mnie na przyklad, zreszta temat jest jeden o poznanskim agility.
Ja dzwonilam tam w zeszlym tygodniu i kazali mi zadzwonic w tym, ale napisac chcialam jak bedzie juz cos pewnego. Ponac maja juz torek ;)

Posted

Julix napisał(a):
Hehe mnie na przyklad, zreszta temat jest jeden o poznanskim agility.
Ja dzwonilam tam w zeszlym tygodniu i kazali mi zadzwonic w tym, ale napisac chcialam jak bedzie juz cos pewnego. Ponac maja juz torek ;)

O! To byłoby super jakby mieli cały torek! Tylko ja mam bardzo daleko na Wolę...:( Ale chętnie bym sie przejechała zobaczyć;] To jak będzie wiadomo już coś wiecej to może dałoby się też umówić tam na jakiś trening? Np. w ten weekend czy jakoś?

Posted

A i jeszcze jedno czy spotykamy się jakoś w Tulcach w tym tygodniu?;> Marysiu? Jeśli masz czas? Żeby potrenowac przed zawodami...;] (wiem, że ejstem upierdliwa:oops: )

Posted

[quote name='Oliwia']A i jeszcze jedno czy spotykamy się jakoś w Tulcach w tym tygodniu?;> Marysiu? Jeśli masz czas? Żeby potrenowac przed zawodami...;] (wiem, że ejstem upierdliwa:oops: )

Wróciłam :)

Wcale nie jesteś upierdliwa, tylko jak robiliśmy treningi, to Ciebie nie było :eviltong:

Ja generalnie też chcę poskakać! I hopki trzeba wreszcie skończyć!
Mam jednak dwa problemy:
- jestem niezmotoryzowana (potrzebuję więc kogoś, kto by nas zabrał autem, w moim przypadku dojazd komunikacją publiczną nie wchodzi w grę)
- niedługo się przeprowadzam, więc mam urwanie głowy i kiepsko stoję z czasem

No i najwcześniej środa. Więc? Jakie propozycje? Kto kiedy może? Kto ma transport? Kiedy może Paula?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Ja jestem chętna. :D
My możemy Cię zabrać Marysiu, ale dopiero w czwartek. Pasuje Ci?

No ale wtedy byśmy Pauli nie mogli wziąć jakby jechała z Bandziorem.

Julix, to daj znać jak tylko się czegoś dowiesz. :) Ile by kosztowało 'wejście' na torek, z czego ich torek się w ogóle składa, itp. :)

Posted

Dzwoniałam tam. Powiedzieli, że w sobote mam przyjechać zobaczyć tor i porozmawiać i pow. czy się decyduje itp. Niby mają cały tor :cool3: Ale wiadomo musze to zobaczyć. Nie wiem też jak mają niby wyglądać treningi wszystekigo pewnie dowiem sie w sobote. :loveu: Tak więc nic wiecej jeszcze nie wiem.