Ania&Psy Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O sheltie to ja wiedziałam :p Nawet sobie fotki oglądałam z Waszego wątku na forum sheltiowym ;) Jednak jest dzisiaj trening! Nie pada narazie, a ja załatwiłam z tatą transport. Więc wstępnie spotykamy się dzisiaj o 18. Jeszcze Paula musi potwierdzić, bo wszystko zależy od pogody (niestety :razz:) Kinga, będziesz i weźmiesz tate? :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A więc tak. Kingi dzisiaj na pewno nie będzie, dostałam informacje smsem :razz: Ania odezwij się do mnie jeszcze popołudniu, bo nie wiem czy się w końcu spotykamy czy nie :eviltong: A borderowcy się spotykają na tym terenie należącym do POSIR-u, przy Warcie na piastowskim, gdzie kiedyś była odryta pływalnia. Tam kiedyś stał normalny torek, który z czasem zaczął niszczeć, a teraz już go nie ma. Ze zdjęć wynika, że oni teraz na pcv-kach ćwiczą :cool3: Quote
Ania&Psy Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No to się odzywam. :p Smsa też wysłałam. Ja się z chęcią spotkam. Im mniej psów tym lepiej dla Scoobiego. :) Quote
Dinusia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Aj, dopiero teraz tu trafilam... sunprince, dzisiaj tez zabierasz Paule z rataj i mialybyscie ew. miejsce jeszcze dla mnie ze spanielka? bo moze tez bym pojechala na trening w koncu... :) Quote
Dinusia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Uff.. wlasnie dostalam smsa od Pauli, my tez bedziemy :) Quote
Dinusia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kurcze no, ale glupio wyszlo :( mialo byc w niedziele, a tu sie okazuje, ze dzis ehh... :( to kiedy nastepny trening? moze pon albo wt? te dni mam na 99% wolne ;) Quote
JIM Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Macie jakies fotki z treningu na nowym torku?:eviltong: Quote
Dinusia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Julia, a kiedy ja bede miala przyjemnosc poznac Ciebie, Daisy i Twoj aparat? :P Quote
Ania&Psy Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Julix napisał(a):Macie jakies fotki z treningu na nowym torku?:eviltong: Mam fotki z dzisiejszego treningu. Ale oprócz kładki to nic nowego nie ma, bo nowych hopek jeszcze nie używamy, Scooby nie ćwiczy na huśtawce, a palisada nie jest jeszcze skręcona. ;) Zresztą, fotki zaczęłyśmy robić już po treningu, jak czekałyśmy na mojego tatę. Więc są tylko z kładki i koła. :razz: No i poza tym na dzisiejszym treningu był tylko Scooby, bo Dinusia jednak nie mogła. Dinusia, nic się nie stało. ;) A kiedy będzie trening to Paula ustali w niedzielę. :) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To jednak macie treningi :mad: A kiedy się one odbywają i gdzie ???? :loveu: Quote
Tośka_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Weronisiu, bądź tak dobra i przejrzyj wątek, wszystko zostało już napisane :) Quote
Dinusia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tośka_m napisał(a):Weronisiu, bądź tak dobra i przejrzyj wątek, wszystko zostało już napisane :) Mnei tez by sie nie chcilo ;) Weronisiu, treningi sa w ABC ;) na terminy umawiamy sie tutaj, wiec musisz sledzic watek ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mnei tez by sie nie chcilo ;-) Weronisiu, treningi sa w ABC ;-) na terminy umawiamy sie tutaj, wiec musisz sledzic watek ;-) Dobra są, ale nie wprowadzaj Weronisi w błąd, bo na dzień dzisiejszy nie ma treningów grupy początkującej, a Weronisia z psem chciała zacząć od zera, więc na nasze treningi nie może przyjść. Popieram Tośkę - wszytsko jest w tym wątku :p Kolejny trening? yyyyy.... wtorek? :cool3: A teraz niespodziankus :multi: :multi: :multi: Wczoraj bladym świtem (no dobra o 6 rano :eviltong: ) wyruszyłam pociągiem , by odebrać..... moje dziecko :loveu: :loveu: :loveu: Dziecko juz od wczoraj jest ze mną, a dziś byłysmy w odwiedzinach u Marysi i Uny (no dobra u Marysi :eviltong: ) i Marysia nam zdjęcia porobiła :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Dinusia']Weronisiu, treningi sa w ABC ;) na terminy umawiamy sie tutaj, wiec musisz sledzic watek ;) Dinusiu ale tak, jak napisała Paula - i jak było pisane wcześniej kilkukrotnie w tym wątku! - nie ma treningów dla początkujących. Na razie. [quote name='Paskuda_Bandzior']moje dziecko :loveu: :loveu: :loveu: Dziecko juz od wczoraj jest ze mną, a dziś byłysmy w odwiedzinach u Marysi i Uny (no dobra u Marysi :eviltong: ) i Marysia nam zdjęcia porobiła :multi: Ano była u mnie, była z tą ślicznotką :loveu: Tylko imagheshack mnie nie lubi :mad: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tylko imagheshack mnie nie lubi Imageshack rposze prosze, Marysia jest fajna naprawdę! I ma zdjęcia mojego burka... No weź się nie wygłupiaj i zacznij działać :placz: :evil_lol: Quote
Dinusia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Przepraszam w takim razie.. nie wiedzialam, ze oni poczatkujacy.. Moze byc wtorek, choc ja najchetniej poszlabym juz jutro :) Paula... jejku jakie cudo masz, a to niespodzianka :) bierzesz ja ze soba na trening? :) Sunprince, we wt tez moge sie z Wami zabrac? :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Sunprince, we wt tez moge sie z Wami zabrac? :smile: Ja nie sunprince, ale powiem, że teraz będzie jeszcze Bandzior :roll: Paula... jejku jakie cudo masz, a to niespodzianka :smile: bierzesz ja ze soba na trening? :smile: Kurcze dajcie psu przywyknąc do mnie i nowych warunków:evil_lol: Już trzeci raz dostaje pytanie czy biorę ją na trening:eviltong: Wtorek to zdecydowanie za wczesnie dla niej. Ale z bezkonfliktowym, przyjaznym, delikatnym pse (wiem, wymagania :evil_lol: ) możemy iść na jakiś socjalizacyjny spacerek :cool3: Quote
Dinusia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hmm... w sumie to Nela i tak siedzialaby na kolanach, ale no nie wiem... Wy zdecydujcie.. Quote
Marysia_i_gończy Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Imageshack rposze prosze, Marysia jest fajna naprawdę! I ma zdjęcia mojego burka... No weź się nie wygłupiaj i zacznij działać :placz: :evil_lol: Dalej mnie nie lubi :placz: ale fortelem go wziełam :razz: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :loveu: Śliczności :loveu: Paula - jeszcze raz dzięki :) Quote
Asti Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jejciu, jaka ona śliczna! Czyż nie podobne? :lol: Ja zawsze mówiłam, że mój kundel przypomina bordera xD Quote
KaRa_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To Co Paula umawiamy się na jakiś borderkow-aussikowy spacer co nie?:cool3: Quote
Ania&Psy Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dinusia, przykro mi, ale nie będziesz mogła się z nami zabrać. Ostatnio jak jechałyśmy Ja i Scooby + Paula z Bandziorem to już w ogóle nie było miejsca. Scooby zajmował dwa tylne siedzenia, Paula przednie i miała całkiem odsunięty fotel do tyłu, żeby Bandzior się zmieścił, więc w nogach z tyłu chyba tylko york by się pomieścił. A ja nie dam rady trzymać wyrywającego się i piszczącego Scoobiego na kolanach przez 15 minut. :roll: Paula, co do treningu to jeszcze nie wiem, bo mój tata jeszcze nie wrócił. Wraca dopiero za jakieś trzy godziny. ;) Jak nie zasnę to się go zapytam. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Marysiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem co powiedzieć, naprawde jestem zachwycona! :multi: :multi: :multi: Jakie śliczniaste zdjęcia! Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :multi: Kara - koniecznie trzeba się umówić! :) Sunprince w razie czgo konatkt sms ;-) Quote
Recommended Posts