Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O sheltie to ja wiedziałam :p Nawet sobie fotki oglądałam z Waszego wątku na forum sheltiowym ;)

Jednak jest dzisiaj trening! Nie pada narazie, a ja załatwiłam z tatą transport. Więc wstępnie spotykamy się dzisiaj o 18. Jeszcze Paula musi potwierdzić, bo wszystko zależy od pogody (niestety :razz:)
Kinga, będziesz i weźmiesz tate? :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak.
Kingi dzisiaj na pewno nie będzie, dostałam informacje smsem :razz:

Ania odezwij się do mnie jeszcze popołudniu, bo nie wiem czy się w końcu spotykamy czy nie :eviltong:

A borderowcy się spotykają na tym terenie należącym do POSIR-u, przy Warcie na piastowskim, gdzie kiedyś była odryta pływalnia. Tam kiedyś stał normalny torek, który z czasem zaczął niszczeć, a teraz już go nie ma. Ze zdjęć wynika, że oni teraz na pcv-kach ćwiczą :cool3:

Posted

Aj, dopiero teraz tu trafilam... sunprince, dzisiaj tez zabierasz Paule z rataj i mialybyscie ew. miejsce jeszcze dla mnie ze spanielka? bo moze tez bym pojechala na trening w koncu... :)

Posted

Kurcze no, ale glupio wyszlo :( mialo byc w niedziele, a tu sie okazuje, ze dzis ehh... :( to kiedy nastepny trening? moze pon albo wt? te dni mam na 99% wolne ;)

Posted

Julix napisał(a):
Macie jakies fotki z treningu na nowym torku?:eviltong:

Mam fotki z dzisiejszego treningu. Ale oprócz kładki to nic nowego nie ma, bo nowych hopek jeszcze nie używamy, Scooby nie ćwiczy na huśtawce, a palisada nie jest jeszcze skręcona. ;) Zresztą, fotki zaczęłyśmy robić już po treningu, jak czekałyśmy na mojego tatę. Więc są tylko z kładki i koła. :razz:
No i poza tym na dzisiejszym treningu był tylko Scooby, bo Dinusia jednak nie mogła.

Dinusia, nic się nie stało. ;) A kiedy będzie trening to Paula ustali w niedzielę. :)

Posted

Tośka_m napisał(a):
Weronisiu, bądź tak dobra i przejrzyj wątek, wszystko zostało już napisane :)

Mnei tez by sie nie chcilo ;)
Weronisiu, treningi sa w ABC ;) na terminy umawiamy sie tutaj, wiec musisz sledzic watek ;)

Posted

Mnei tez by sie nie chcilo ;-)
Weronisiu, treningi sa w ABC ;-) na terminy umawiamy sie tutaj, wiec musisz sledzic watek ;-)

Dobra są, ale nie wprowadzaj Weronisi w błąd, bo na dzień dzisiejszy nie ma treningów grupy początkującej, a Weronisia z psem chciała zacząć od zera, więc na nasze treningi nie może przyjść.
Popieram Tośkę - wszytsko jest w tym wątku :p

Kolejny trening? yyyyy.... wtorek? :cool3:

A teraz niespodziankus :multi: :multi: :multi:

Wczoraj bladym świtem (no dobra o 6 rano :eviltong: ) wyruszyłam pociągiem , by odebrać.....

moje dziecko :loveu: :loveu: :loveu:
Dziecko juz od wczoraj jest ze mną, a dziś byłysmy w odwiedzinach u Marysi i Uny (no dobra u Marysi :eviltong: ) i Marysia nam zdjęcia porobiła :multi:

Posted

[quote name='Dinusia']Weronisiu, treningi sa w ABC ;) na terminy umawiamy sie tutaj, wiec musisz sledzic watek ;)

Dinusiu ale tak, jak napisała Paula - i jak było pisane wcześniej kilkukrotnie w tym wątku! - nie ma treningów dla początkujących. Na razie.

[quote name='Paskuda_Bandzior']moje dziecko :loveu: :loveu: :loveu:
Dziecko juz od wczoraj jest ze mną, a dziś byłysmy w odwiedzinach u Marysi i Uny (no dobra u Marysi :eviltong: ) i Marysia nam zdjęcia porobiła :multi:

Ano była u mnie, była z tą ślicznotką :loveu:
Tylko imagheshack mnie nie lubi :mad:

Posted

Przepraszam w takim razie.. nie wiedzialam, ze oni poczatkujacy..
Moze byc wtorek, choc ja najchetniej poszlabym juz jutro :)
Paula... jejku jakie cudo masz, a to niespodzianka :) bierzesz ja ze soba na trening? :)
Sunprince, we wt tez moge sie z Wami zabrac? :)

Posted

Sunprince, we wt tez moge sie z Wami zabrac? :smile:

Ja nie sunprince, ale powiem, że teraz będzie jeszcze Bandzior :roll:

Paula... jejku jakie cudo masz, a to niespodzianka :smile: bierzesz ja ze soba na trening? :smile:

Kurcze dajcie psu przywyknąc do mnie i nowych warunków:evil_lol: Już trzeci raz dostaje pytanie czy biorę ją na trening:eviltong: Wtorek to zdecydowanie za wczesnie dla niej.
Ale z bezkonfliktowym, przyjaznym, delikatnym pse (wiem, wymagania :evil_lol: ) możemy iść na jakiś socjalizacyjny spacerek :cool3:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Imageshack rposze prosze, Marysia jest fajna naprawdę! I ma zdjęcia mojego burka... No weź się nie wygłupiaj i zacznij działać :placz: :evil_lol:

Dalej mnie nie lubi :placz: ale fortelem go wziełam :razz:

CDN

Posted

Dinusia, przykro mi, ale nie będziesz mogła się z nami zabrać. Ostatnio jak jechałyśmy Ja i Scooby + Paula z Bandziorem to już w ogóle nie było miejsca. Scooby zajmował dwa tylne siedzenia, Paula przednie i miała całkiem odsunięty fotel do tyłu, żeby Bandzior się zmieścił, więc w nogach z tyłu chyba tylko york by się pomieścił.
A ja nie dam rady trzymać wyrywającego się i piszczącego Scoobiego na kolanach przez 15 minut. :roll:

Paula, co do treningu to jeszcze nie wiem, bo mój tata jeszcze nie wrócił. Wraca dopiero za jakieś trzy godziny. ;) Jak nie zasnę to się go zapytam. :)

Posted

Jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Marysiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Nie wiem co powiedzieć, naprawde jestem zachwycona! :multi: :multi: :multi:
Jakie śliczniaste zdjęcia! Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :multi:

Kara - koniecznie trzeba się umówić! :)

Sunprince w razie czgo konatkt sms ;-)