Paskuda_Bandzior Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol: A czemu ma podrastać? :evil_lol: Przez tunele i po położonej na ziemi desce już mógłby biegać :cool3: Tylko, że będzie przerwa i chyba od września początkujący ruszą :razz: Piesior śliczny :loveu: :loveu: :loveu: To Twój, Kara ? Rzeczywiście ogonek ewidentnie by się przydał, ale nie wybrzydzajmy :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='KaRa_TC']Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol: No proszę jaka niespodzianka!! :loveu: :loveu: :loveu: Chyba na jesień otworzymy agilitowe przedszkole :evil_lol: A na razie go ładnie socjalizuj, ucz, że praca z Tobą jest fajna i w ogóle :cool3: Ja nawet, ciapa jedna, czytałam, że jeden z tych aussików do Poznania jedzie, ale nawet nie spojrzałam na nick :lol: jakbym spojrzała to bym może zgadła :lol: A co do ogonka to szkoda, owszem - tym bardziej, że w agility i frisbee ogonek się przydaje. Duke ma cięty czy genetycznie krótki? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ma ogonek genetycznie krótki lecz był za długi i hodowca mu skrócił by było zgodnie ze wzorcem. Ja na to wpływu nie miałam bo szczerze mówiąc niedawno o nim się dowiedziałam i trafił do mojego domu;) A socjalizacje zacyznami, ten szczeniak ma ADHD:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A socjalizacje zacyznami, ten szczeniak ma ADHD:evil_lol: To idelany materiał do sportu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
taura1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Kara, ale Ci się przystojniak trafił. :loveu: :loveu: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Mam nadzieję, że od września ruszy grupa początkująca, bo chciałabym się zapisać :p A mam pytanie jakie komendy pies musi umiec na grupę początkującą, bo sama już nie wiem, każdy mi mówi co innego :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Nie ma jednego uniwersalnego przepisu :cool3: Powienien mieć podstawy posłuszeństwa tak żebyś potrafiła z nim pracować. Żeby Ci nie zwiał gdzieś, żebyś mogła go przywołać i normalnie z nim funkcjonować w grupie :razz: Quote
Ania&Psy Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Nie ma jednego uniwersalnego przepisu :cool3: Powienien mieć podstawy posłuszeństwa tak żebyś potrafiła z nim pracować. Żeby Ci nie zwiał gdzieś, żebyś mogła go przywołać i normalnie z nim funkcjonować w grupie :razz: Czyli przede wszystkim skupianie uwagi na sobie :eviltong: Jutro z rana wyjeżdżam, nie ma mnie przez tydzień. Paula, jak wrócę to umówimy się na malowanie? Mój tata powiedział, że nie ma problemu z zabieraniem Ciebie z Rataj. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Paula, jak wrócę to umówimy się na malowanie? Mój tata powiedział, że nie ma problemu z zabieraniem Ciebie z Rataj. :smile: To super :multi: W takim razie do usłyszenia :p Quote
taura1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hey Poznaniacy! ;) Wróciłam właśnie znad jeziora, dlatego kontakt ze mną był utrudniony. Jak tam idzie agilitowcom? ;) Quote
Ania&Psy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):To super :multi: W takim razie do usłyszenia :p no i wróciłam :) na kiedy się umawiamy? :eviltong: Quote
Ania&Psy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 taura1 napisał(a):Ja też się pisze na spotkanko. ;) Na malowanie? :razz: To fajnie. Tylko Paula musi powiedzieć, kiedy jej pasuje i możemy jechać malować. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Od wtorku do piątku na dzień dzisiejszy mogę :p Sunprince wysyłam Ci pw z moim numerem telefonu, bo tak bedziemy mieć łatwiejszy kontakt :cool3: Ja nie zawsze mogę zajrzeć na dogo.:razz: Quote
taura1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mi jak narazie pasuje w każdy dzień. ;) Malowanie rozumiem bez psiaków? Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tak malujemy bez psów. To może się na środę np. umówimy? Tylko czy w srodę p.Piotr jest w Tulcach? :razz: Quote
Ania&Psy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ja mogę do niego zadzwonić, jeżeli ktoś mi poda numer. :razz: I jestem raczej za wtorkiem. Nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość, :lol: bo nie wiadomo czy w środę padać nie będzie. :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tylko mnie na razie nie ma w domkui nie wiem kiedy tam dojade :eviltong: Ale jeśli dzisiaj dojade do domu to no problem - może być wtorek :p A numer jest na stronie ABC :cool3: Quote
Ania&Psy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Tylko mnie na razie nie ma w domkui nie wiem kiedy tam dojade :eviltong: Ale jeśli dzisiaj dojade do domu to no problem - może być wtorek :p A numer jest na stronie ABC :cool3: Ok, to daj znać czy dojedziesz do domu. :razz: Możesz nawet to zrobić jutro. ;) Wstępnie się umawiamy na 19.30 w Tulcach we wtorek? Ja dzisiaj przedzwonię do p. Piotra i się zapytam czy możemy przyjechać. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wracam do domu jednak jutro więc bardziej pasowałaby mi środa :oops: Quote
taura1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ja mam autobus do Tulec o 16:53 i 19:10 (tylko że tutaj jest ostatni do Tulec, a powrotny jedzie 10min po wysiadce w Tulcach) oraz powrotne o 17:10 i 19:35 Ni tak ni owak mi nic nie pasuje. :roll: Najwyżej przyjade rowerem, ale to też jest ryzykowne zważywszy na Tuylcowską droge, ale raz kozie śmierć. :lol: Quote
Ania&Psy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A gdzie mieszkasz? Z powrotem mój tata Cię może podwieźć na Rataje, tak jak Paule. Quote
Oliwia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jeszcze malwoanie? Wow nie wiedziałam myślałam że już wszystko pomalowane:eviltong: Ja też się raczej zjawię... Jesli moge oczywiscie. A co z ewentualnymi treningami z psiami? Są? Quote
Recommended Posts