Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol:

A czemu ma podrastać? :evil_lol: Przez tunele i po położonej na ziemi desce już mógłby biegać :cool3: Tylko, że będzie przerwa i chyba od września początkujący ruszą :razz:

Piesior śliczny :loveu: :loveu: :loveu: To Twój, Kara ?

Rzeczywiście ogonek ewidentnie by się przydał, ale nie wybrzydzajmy :eviltong:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol:

No proszę jaka niespodzianka!! :loveu: :loveu: :loveu:

Chyba na jesień otworzymy agilitowe przedszkole :evil_lol:
A na razie go ładnie socjalizuj, ucz, że praca z Tobą jest fajna i w ogóle :cool3:

Ja nawet, ciapa jedna, czytałam, że jeden z tych aussików do Poznania jedzie, ale nawet nie spojrzałam na nick :lol: jakbym spojrzała to bym może zgadła :lol:

A co do ogonka to szkoda, owszem - tym bardziej, że w agility i frisbee ogonek się przydaje. Duke ma cięty czy genetycznie krótki?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Ma ogonek genetycznie krótki lecz był za długi i hodowca mu skrócił by było zgodnie ze wzorcem. Ja na to wpływu nie miałam bo szczerze mówiąc niedawno o nim się dowiedziałam i trafił do mojego domu;)

A socjalizacje zacyznami, ten szczeniak ma ADHD:evil_lol:

Posted

Nie ma jednego uniwersalnego przepisu :cool3:
Powienien mieć podstawy posłuszeństwa tak żebyś potrafiła z nim pracować. Żeby Ci nie zwiał gdzieś, żebyś mogła go przywołać i normalnie z nim funkcjonować w grupie :razz:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Nie ma jednego uniwersalnego przepisu :cool3:
Powienien mieć podstawy posłuszeństwa tak żebyś potrafiła z nim pracować. Żeby Ci nie zwiał gdzieś, żebyś mogła go przywołać i normalnie z nim funkcjonować w grupie :razz:

Czyli przede wszystkim skupianie uwagi na sobie :eviltong:

Jutro z rana wyjeżdżam, nie ma mnie przez tydzień. Paula, jak wrócę to umówimy się na malowanie? Mój tata powiedział, że nie ma problemu z zabieraniem Ciebie z Rataj. :)

Posted

taura1 napisał(a):
Ja też się pisze na spotkanko. ;)

Na malowanie? :razz:
To fajnie. Tylko Paula musi powiedzieć, kiedy jej pasuje i możemy jechać malować. :)

Posted

Ja mogę do niego zadzwonić, jeżeli ktoś mi poda numer. :razz:
I jestem raczej za wtorkiem. Nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość, :lol: bo nie wiadomo czy w środę padać nie będzie. :lol:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Tylko mnie na razie nie ma w domkui nie wiem kiedy tam dojade :eviltong: Ale jeśli dzisiaj dojade do domu to no problem - może być wtorek :p
A numer jest na stronie ABC :cool3:

Ok, to daj znać czy dojedziesz do domu. :razz: Możesz nawet to zrobić jutro. ;)
Wstępnie się umawiamy na 19.30 w Tulcach we wtorek?
Ja dzisiaj przedzwonię do p. Piotra i się zapytam czy możemy przyjechać. :)

Posted

Ja mam autobus do Tulec o 16:53 i 19:10 (tylko że tutaj jest ostatni do Tulec, a powrotny jedzie 10min po wysiadce w Tulcach) oraz powrotne o 17:10 i 19:35 Ni tak ni owak mi nic nie pasuje. :roll: Najwyżej przyjade rowerem, ale to też jest ryzykowne zważywszy na Tuylcowską droge, ale raz kozie śmierć. :lol:

Posted

Jeszcze malwoanie? Wow nie wiedziałam myślałam że już wszystko pomalowane:eviltong: Ja też się raczej zjawię... Jesli moge oczywiscie. A co z ewentualnymi treningami z psiami? Są?