taura1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']A jak wiecie mój pies i pies Kingi to nie są młodziaki i nie należy sie po nich spodziewać długiej kariery :razz:[/quote] Dokładnie. My zaliczymy jeszcze z 2 starty, a dalej się zobaczy jak psu zdrowie dopisze. :) Quote
Magda i Saga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Weście sobie po spanielku amerykańskim od Ali. one fajnie biegaja, małe psiaki. Jeden zostaje w sekcji, bo wzięła go dziewczyna z Bydgoszczy do biegania i kochania. Będzie biegała z mamusią w drużynie :-)) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dokładnie. My zaliczymy jeszcze z 2 starty, a dalej się zobaczy jak psu zdrowie dopisze. :smile: A gdzie tak dokładniej się szykujecie? :cool3: Weście sobie po spanielku amerykańskim od Ali. one fajnie biegaja, małe psiaki. Jeden zostaje w sekcji, bo wzięła go dziewczyna z Bydgoszczy do biegania i kochania. Będzie biegała z mamusią w drużynie :smile:) Jakoś nigdy nie myślałam o spanielu amerykańskim:cool3: Ale macie fajnie, że będzie mogły śledzić tak dokładnie karierę małego szczeniorka :loveu: A ile jeszcze psiaczków zostało? Quote
taura1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Magda i Saga; napisał(a):Weście sobie po spanielku amerykańskim od Ali. one fajnie biegaja, małe psiaki. Jeden zostaje w sekcji, bo wzięła go dziewczyna z Bydgoszczy do biegania i kochania. Będzie biegała z mamusią w drużynie :-)) Eeee mi się marzy inna rasa. :loveu: Ale będzie spanielków w Bydgoszczy! :razz: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A wy w tym swoim "małym klubiku" to macie tylko psy zaawansowane ???? Quote
AniaP Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Dowiedziałam się, gdzie szukać tych wieści :eviltong: i sobie podczytuję :eviltong: :ices_bla: :mdrmed: [quote name='Marysia_i_gończy'] Cena zwaliła mnie z nóg :cool1: No coś Ty? :-o Za drogo? :roll: Quote
Magda i Saga Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Zostały jeszcze dwie czarne suczki i jeden czarny psiak, podobno najładniejsze i najlepsze wystawowo z całego miotu Quote
Marysia_i_gończy Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Weronisia & Jokkusia']A wy w tym swoim "małym klubiku" to macie tylko psy zaawansowane ???? Weroniko tak - na razie mamy tylko psy zaawansowane :-( Chcemy, żeby zaczęli się uczyć początkujący, ale w tej chwili jesteśmy w martwym punkcie (Magda szuka swojego terenu, ja walczę ze swoim zdrowiem) :-( Sprawa wróci w drugiej połowie lata / na początku jesieni! Mam nadzieję, że aktualni chętni nadal będą chętni! :razz: [quote name='AniaP']No coś Ty? :-o Za drogo? :roll: Wręcz przeciwnie :evil_lol: UWAGA! Moja grupa! MALOWANIE - odcinek 174 :lol: ;) - środa 18:00 TRENING - czwartek 20:00 - KTO BĘDZIE? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A ja powiem,że mam niespodzianke ale o niej później:evil_lol: Ależ ten was ztor śliczny i kolorowy Quote
Ania&Psy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): MALOWANIE - odcinek 174 :lol: ;) - środa 18:00 W sensie dzisiaj? :eviltong: A miałabyś Marysiu wolne miejsce w samochodzie? Niestety, tata wyjechał i nie będzie miał mnie kto podwieźć. Jeżeli tak to ja z chęcią przyjdę. :) ps. Jak łapka Uny? Coś poważnego? Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja będę na malowaniu, a jutro to zależy od chętnych :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):TRENING - czwartek 20:00 - KTO BĘDZIE? Dodatkowa informacja: jeśli nikt się nie zgłosi to treningu nie będzie. KaRa_TC napisał(a):A ja powiem,że mam niespodzianke ale o niej później:evil_lol: Jaką? Jaką?? :mad: :roll: :lol: sunprince napisał(a):W sensie dzisiaj? :eviltong: A miałabyś Marysiu wolne miejsce w samochodzie? Niestety, tata wyjechał i nie będzie miał mnie kto podwieźć. Jeżeli tak to ja z chęcią przyjdę. :) Wyślę Ci zaraz PW. sunprince napisał(a):ps. Jak łapka Uny? Coś poważnego? Grr... nie wiem :placz: Trzeba zrobić RTG... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Ania&Psy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Więc ktoś jest chętny na jutrzejszy trening? ;) Ja na malowanie mam czas do soboty w tym tygodniu. Bo dostałam już odpowiedź, wyjeżdżam w niedzielę rano, wracam w sobotę. I potem już do mniej więcej środka lipca mogę malować. :lol: Quote
Dinusia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 My jestesmy chetne, tylko jeszcze musze sie dowiedziec jak z transportem... a bedzie na 100%? bo nie wiem czy mam cos zalatwiac.. Quote
Oliwia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 MARYSIU - ja nie mogłam być na malowaniu wczoraj wróciłam z wycieczki klasowej i własnie się obudziłam... Musiałam odespać;) Nie mówię nic napewno ( ;) ) ale może pojawię się na treningu dzisiaj o 20. PASKUDA BANDZIOR / TAURA - Wasze psiaki niby nie za młode, a biegają tak, że same złota z zawodów przywozą... No więc jak to jest z nimi? Są świetne i napewno jescze trochę pobiegaja:razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Dinusia']My jestesmy chetne, tylko jeszcze musze sie dowiedziec jak z transportem... a bedzie na 100%? bo nie wiem czy mam cos zalatwiac.. [quote name='Oliwia']MARYSIU - [...] Nie mówię nic napewno ( ;) ) ale może pojawię się na treningu dzisiaj o 20. Dziewczyny! Jeśli do godziny 18 przynajmniej jedna z Was nie napisze mi "BĘDĘ NA PEWNO" to TRENINGU NIE BĘDZIE. Pozdrawiam Marysia i Una PS Uny palce całe, ma jeszcze trochę spokojnie potuptać i będzie oki. Ufff... Quote
Ania&Psy Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): PS Uny palce całe, ma jeszcze trochę spokojnie potuptać i będzie oki. Ufff... To dobrze. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 My jestesmy chetne, tylko jeszcze musze sie dowiedziec jak z transportem... a bedzie na 100%? bo nie wiem czy mam cos zalatwiac.. Marysia już napisała jak sytuacja wygląda :roll: Ja od siebie dodam, że leje...:roll: Marysiu, teraz jestem z nastawieniem, że treningu nie ma, ale jak jednak sie ktoś zdecyduje i trening będzie to jestem zwarta i gotowa :eviltong: :p Tylko mam prośbę, teraz jeszcze przez niecałą gdzinkę będę na kafejce, ale później to bym prosiła o smska, np. "Bądź o 19.40 na Rondzie" i to wystarczy :evil_lol: Więc na to reszta? Wiem, że na razie pogoda odstrasza :eviltong: Napisał KaRa_TC A ja powiem,że mam niespodzianke ale o niej później:evil_lol: Jaką? Jaką?? :mad: :roll: :lol: Same niespodziankusy ostatnio, nie? :evil_lol: :diabloti: Quote
Ania&Psy Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Same niespodziankusy ostatnio, nie? :evil_lol: :diabloti: O tak :evil_lol: Czyli treningu nie ma... Quote
taura1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Komputer nie domagał przez kilka dni z przerwami. :angryy: Widze że mnie tutaj niespodzianki omijają. :evil_lol: No nic. Kiedy planujecie następny trening? Bo mi Majorka ogród roznosi. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Jaką? Jaką?? :mad: :roll: :lol: Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 o jezu Kara :loveu: tak myślałam, że chodzi o psa :lol: śliczny :loveu: Quote
AniaP Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='KaRa_TC']Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol: O matko jakie cudo :klacz: (do pełni szczęścia jeszcze tylko by mi brakował długi ogonek :rolleyes: ). Quote
Mokka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='AniaP']O matko jakie cudo :klacz: (do pełni szczęścia jeszcze tylko by mi brakował długi ogonek :rolleyes: ). Śliczności, tylko że mi też ogonka trochę brakuje :shake: Quote
Recommended Posts