Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']A jak wiecie mój pies i pies Kingi to nie są młodziaki i nie należy sie po nich spodziewać długiej kariery :razz:[/quote]

Dokładnie. My zaliczymy jeszcze z 2 starty, a dalej się zobaczy jak psu zdrowie dopisze. :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weście sobie po spanielku amerykańskim od Ali. one fajnie biegaja, małe psiaki. Jeden zostaje w sekcji, bo wzięła go dziewczyna z Bydgoszczy do biegania i kochania. Będzie biegała z mamusią w drużynie :-))

Posted

Dokładnie. My zaliczymy jeszcze z 2 starty, a dalej się zobaczy jak psu zdrowie dopisze. :smile:

A gdzie tak dokładniej się szykujecie? :cool3:

Weście sobie po spanielku amerykańskim od Ali. one fajnie biegaja, małe psiaki. Jeden zostaje w sekcji, bo wzięła go dziewczyna z Bydgoszczy do biegania i kochania. Będzie biegała z mamusią w drużynie :smile:)

Jakoś nigdy nie myślałam o spanielu amerykańskim:cool3:
Ale macie fajnie, że będzie mogły śledzić tak dokładnie karierę małego szczeniorka :loveu:
A ile jeszcze psiaczków zostało?

Posted

Magda i Saga; napisał(a):
Weście sobie po spanielku amerykańskim od Ali. one fajnie biegaja, małe psiaki. Jeden zostaje w sekcji, bo wzięła go dziewczyna z Bydgoszczy do biegania i kochania. Będzie biegała z mamusią w drużynie :-))

Eeee mi się marzy inna rasa. :loveu:
Ale będzie spanielków w Bydgoszczy! :razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dowiedziałam się, gdzie szukać tych wieści :eviltong: i sobie podczytuję :eviltong:
:ices_bla: :mdrmed:

[quote name='Marysia_i_gończy'] Cena zwaliła mnie z nóg :cool1:
No coś Ty? :-o Za drogo? :roll:

Posted

[quote name='Weronisia & Jokkusia']A wy w tym swoim "małym klubiku" to macie tylko psy zaawansowane ????

Weroniko tak - na razie mamy tylko psy zaawansowane :-( Chcemy, żeby zaczęli się uczyć początkujący, ale w tej chwili jesteśmy w martwym punkcie (Magda szuka swojego terenu, ja walczę ze swoim zdrowiem) :-( Sprawa wróci w drugiej połowie lata / na początku jesieni! Mam nadzieję, że aktualni chętni nadal będą chętni! :razz:

[quote name='AniaP']No coś Ty? :-o Za drogo? :roll:

Wręcz przeciwnie :evil_lol:

UWAGA! Moja grupa!
MALOWANIE - odcinek 174 :lol: ;) - środa 18:00
TRENING - czwartek 20:00 - KTO BĘDZIE?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

MALOWANIE - odcinek 174 :lol: ;) - środa 18:00

W sensie dzisiaj? :eviltong:
A miałabyś Marysiu wolne miejsce w samochodzie? Niestety, tata wyjechał i nie będzie miał mnie kto podwieźć.
Jeżeli tak to ja z chęcią przyjdę. :)

ps. Jak łapka Uny? Coś poważnego?

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
TRENING - czwartek 20:00 - KTO BĘDZIE?

Dodatkowa informacja: jeśli nikt się nie zgłosi to treningu nie będzie.

KaRa_TC napisał(a):
A ja powiem,że mam niespodzianke ale o niej później:evil_lol:

Jaką? Jaką?? :mad: :roll: :lol:

sunprince napisał(a):
W sensie dzisiaj? :eviltong:
A miałabyś Marysiu wolne miejsce w samochodzie? Niestety, tata wyjechał i nie będzie miał mnie kto podwieźć.
Jeżeli tak to ja z chęcią przyjdę. :)

Wyślę Ci zaraz PW.

sunprince napisał(a):
ps. Jak łapka Uny? Coś poważnego?

Grr... nie wiem :placz: Trzeba zrobić RTG...

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Więc ktoś jest chętny na jutrzejszy trening? ;)

Ja na malowanie mam czas do soboty w tym tygodniu. Bo dostałam już odpowiedź, wyjeżdżam w niedzielę rano, wracam w sobotę. I potem już do mniej więcej środka lipca mogę malować. :lol:

Posted

MARYSIU - ja nie mogłam być na malowaniu wczoraj wróciłam z wycieczki klasowej i własnie się obudziłam... Musiałam odespać;) Nie mówię nic napewno ( ;) ) ale może pojawię się na treningu dzisiaj o 20.

PASKUDA BANDZIOR / TAURA - Wasze psiaki niby nie za młode, a biegają tak, że same złota z zawodów przywozą... No więc jak to jest z nimi? Są świetne i napewno jescze trochę pobiegaja:razz:

Posted

[quote name='Dinusia']My jestesmy chetne, tylko jeszcze musze sie dowiedziec jak z transportem... a bedzie na 100%? bo nie wiem czy mam cos zalatwiac..

[quote name='Oliwia']MARYSIU - [...] Nie mówię nic napewno ( ;) ) ale może pojawię się na treningu dzisiaj o 20.

Dziewczyny!
Jeśli do godziny 18 przynajmniej jedna z Was nie napisze mi "BĘDĘ NA PEWNO" to TRENINGU NIE BĘDZIE.

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS Uny palce całe, ma jeszcze trochę spokojnie potuptać i będzie oki. Ufff...

Posted

My jestesmy chetne, tylko jeszcze musze sie dowiedziec jak z transportem... a bedzie na 100%? bo nie wiem czy mam cos zalatwiac..

Marysia już napisała jak sytuacja wygląda :roll:

Ja od siebie dodam, że leje...:roll:

Marysiu, teraz jestem z nastawieniem, że treningu nie ma, ale jak jednak sie ktoś zdecyduje i trening będzie to jestem zwarta i gotowa :eviltong: :p
Tylko mam prośbę, teraz jeszcze przez niecałą gdzinkę będę na kafejce, ale później to bym prosiła o smska, np. "Bądź o 19.40 na Rondzie" i to wystarczy :evil_lol:
Więc na to reszta? Wiem, że na razie pogoda odstrasza :eviltong:

Napisał KaRa_TC
A ja powiem,że mam niespodzianke ale o niej później:evil_lol:
Jaką? Jaką?? :mad: :roll: :lol:

Same niespodziankusy ostatnio, nie? :evil_lol: :diabloti:

Posted

Komputer nie domagał przez kilka dni z przerwami. :angryy:
Widze że mnie tutaj niespodzianki omijają. :evil_lol: No nic. Kiedy planujecie następny trening? Bo mi Majorka ogród roznosi. :evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Jaką? Jaką?? :mad: :roll: :lol:

Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Żeby do poznańskiej druzyny dołączył jak podrośnie bo póki co ma 3miesiące aussi Duke:evil_lol:

O matko jakie cudo :klacz: (do pełni szczęścia jeszcze tylko by mi brakował długi ogonek :rolleyes: ).

Posted

[quote name='AniaP']O matko jakie cudo :klacz: (do pełni szczęścia jeszcze tylko by mi brakował długi ogonek :rolleyes: ).
Śliczności, tylko że mi też ogonka trochę brakuje :shake: