taura1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A ja dopiero teraz (od chyba tygodnia) znalazłam kilka dłuższych chwil żeby coś skrobnąc w niektórych wątkach. :roll: Dinowi te gorące dni chyba się na mózgu odbiły. Biega za piłką jak opętany (tylko szkoda że na treningu tak nie chce się popisać :watpliwy: ), sam z siebie z dziką radością nakręca kilometry po podwórku, bawi się z yorkiem. :crazyeye: Chyba dostał udaru. :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jeju ludzie co się z Wami dzieje :razz: Ostatnimi czasy tylko we dwójkę z Marysią na treningu jesteśmy :roll: Naprawdę nikt tak czasu nie ma? Ja tez ma starszne bieganie pod koniec roku szkolnego, ale nie tęskno Wam do latania po torze? :loveu: Strefówki jakieś wreszcie mamy a tu cichosza.... A tak zawsze wszyscy narzekaja, że w Poznaniu z agility się nic nie dzieje :cool3: Ludzie trochę życia :loveu: Treningi są czadowe, a Wy się w domach kisicie :evil_lol: Marysia no weź im coś powiedz :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Marysia no weź im coś powiedz :lol: Co tam im będę mówić? :razz: Że niby kładeczka na placu stoi? :razz: A huśtawka w hali? :razz: I kilka nowych hopek, które zaczęłyśmy malować? :razz: I...? :razz: Co tam im będę mówić! Phi :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Co tam im będę mówić? :razz: Że niby kładeczka na placu stoi? :razz: A huśtawka w hali? :razz: I kilka nowych hopek, które zaczęłyśmy malować? :razz: I...? :razz: Co tam im będę mówić! Phi :eviltong: Phi myślę, że takie rzeczy to nie mają znaczenia :razz: Na pewno nikogo to nie obchodzi, że na tych wymiarowych strefówkach i przez te pachnące jeszcze farbą piękne wymiarowe hopeczki będą biegać tylko Una i Bandzior:cool3: W sumie co się martwimy - będzie mniejsze zużycie drewna i na dłużej nam starczą :eviltong: Quote
Oliwia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hehe mądrale ja bym bardzo chętnie przyszła ale nie mam zielonego pojęcia o zadnych treningach:eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Oliwia napisał(a):Hehe mądrale ja bym bardzo chętnie przyszła ale nie mam zielonego pojęcia o zadnych treningach:eviltong: A chyba z dwa razy miałaś wysłać maila do Magdy żeby Cię na grupe agility wpisała. A i wiadomości pw do Ciebie nie dochodzą... Prawie zerowy kontakt :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie można edytować posta :/ Chodzi mi o grupę dyskysujną agility jakby co ;-) Quote
guina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 słuchajcie kochani!!! własnie natrafiłam na ten post ale..117 stron nie bede czytac by dowiedziec sie gdzie miożna potrenowac ze swoim psem :cool3: mamy białego owczarka szwajcarskiego, niestety bardzo boi sie psów, ale wiemy że jedynie kontakt "na siłe" pozwala mu sie przełamać( z doswiadczenia) mieszkamy w Szamotułach pod Poznaniem(kierunek Szczecin)gdzie w tych okolicach można potrenowac z psem???? prosze odpowiedźcie :razz: on naprawde kocha biegac i skakać!!!! Quote
Ania&Psy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 guina napisał(a):słuchajcie kochani!!! własnie natrafiłam na ten post ale..117 stron nie bede czytac by dowiedziec sie gdzie miożna potrenowac ze swoim psem :cool3: mamy białego owczarka szwajcarskiego, niestety bardzo boi sie psów, ale wiemy że jedynie kontakt "na siłe" pozwala mu sie przełamać( z doswiadczenia) mieszkamy w Szamotułach pod Poznaniem(kierunek Szczecin)gdzie w tych okolicach można potrenowac z psem???? prosze odpowiedźcie :razz: on naprawde kocha biegac i skakać!!!! torek jest jedynie w tulcach. ale kurs dla początkujących przerwano i narazie nie ma możliwości, żeby ćwiczyć, niestety :-( Quote
AniaP Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Oj dziewczyny, zamiast mędrkować i: [quote name='guina'] ehhh szkoda :placz: Lepiej się skontaktujcie z którąś z dziewczyn (Marysia, Paula...), bo skoro: [quote name='Paskuda_Bandzior'] Jeju ludzie co się z Wami dzieje :razz: Ostatnimi czasy tylko we dwójkę z Marysią na treningu jesteśmy :roll: To może: [quote name='sunprince']ale kurs dla początkujących przerwano i narazie nie ma możliwości, żeby ćwiczyć, niestety :-( dziewczyny coś na to poradzą? Tym bardziej, że: [quote name='Paskuda_Bandzior'][quote name='Marysia_i_gończy'] Co tam im będę mówić? :razz: Że niby kładeczka na placu stoi? :razz: A huśtawka w hali? :razz: I kilka nowych hopek, które zaczęłyśmy malować? :razz: I...? :razz: Co tam im będę mówić! Phi :eviltong: Phi myślę, że takie rzeczy to nie mają znaczenia :razz: Na pewno nikogo to nie obchodzi, że na tych wymiarowych strefówkach i przez te pachnące jeszcze farbą piękne wymiarowe hopeczki będą biegać tylko Una i Bandzior:cool3: Quote
Ania&Psy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 AniaP napisał(a):Oj dziewczyny, zamiast mędrkować i: Lepiej się skontaktujcie z którąś z dziewczyn (Marysia, Paula...), bo skoro: To może: dziewczyny coś na to poradzą? Tym bardziej, że: Co za bogata w cytaty wypowiedź :razz: Tylko nie mam w zwyczaju komuś przeszkadzać. A ja (tak jak i zapewne guina) jestem początkujaca, za to Marysia i Paula biegają już normalnie na zawodach. Quote
Oliwia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):A chyba z dwa razy miałaś wysłać maila do Magdy żeby Cię na grupe agility wpisała. A i wiadomości pw do Ciebie nie dochodzą... Prawie zerowy kontakt :eviltong: No fakt zero kontaktu ale mam jeszcze komórkę;p Więc może mnie teraz poinformujecie czy jest w tym tyg. jakiś trening? Podałabym Wam mój numer na PW ale nie mam jak;p więc na jakimś treningu. Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No fakt zero kontaktu ale mam jeszcze komórkę;p Więc może mnie teraz poinformujecie czy jest w tym tyg. jakiś trening? Podałabym Wam mój numer na PW ale nie mam jak;p więc na jakimś treningu. W tym tyg. jak na razie jesteśmy umówione na malowanie nowych hopeczek. W środę od 18 będziemy malować. Ja psa nie biorę, bo mój Bandzior w ten upał nie daje rady nawet na dłuższy spacer wyjść. Nie wiem czy Marysia zabiera Uniaka. Pomoc w malowaniu pewnie chętnie widziana ;) A taki typowy trening to nie wiem, pogadamy jutro z Marysią :p Co za bogata w cytaty wypowiedź :razz: Tylko nie mam w zwyczaju komuś przeszkadzać. A ja (tak jak i zapewne guina) jestem początkujaca, za to Marysia i Paula biegają już normalnie na zawodach. Ostatnio właśnie gadałyśmy, że nam zawodników zabraknie :evil_lol: Wiesz, ja też zaczynałam od zera:) Nie wiem jak to będzie u nas, bo ja np. nie jestem kompetentna żeby kogoś początkującego uczyć :oops: Ale fakt teraz biegamy w sumie same... Trzeba by to przedyskutować :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Oliwia']No fakt zero kontaktu ale mam jeszcze komórkę;p Więc może mnie teraz poinformujecie czy jest w tym tyg. jakiś trening? Oliwio ale ja nie znam Twojego numeru :roll: Tak jak Paula napisała, jutro od 18 malujemy hopki (bo kupiłam 6 hopeczek, trzeba je teraz ładnie pomalować, a stolarz musi jeszcze uwzględnic jedną małą reklamacyjkę :razz:) - wszelka pomoc w malowaniu jest mile widziana :) Być może wezmę na malowanie Unę, sama jeszcze nie wiem, mogłaby się z Paulą przelecieć pare razy po kładce (bo mamy regulaminową kładkę, wiesz?) :) A trening moglibyśmy zrobić jakoś wieczorem - jeśli byliby chętni. Tylko kto? kiedy? Natomiast co do pytań osób początkujących - ja nie czuję się na siłach poprowadzić osoby początkujące, ale chciałabym, żeby początkujący pracowali i się uczyli! Potrzebujemy nowego narybku! Prowadzeniem takich osób miała zajmować się Magda (www), ale pojawił się jakiś zgrzyt. Sytuacja powinna się jednak w miarę szybko rozwiązać, więc kto chętny - niech do niej pisze! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Ania&Psy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Oliwio ale ja nie znam Twojego numeru :roll: Tak jak Paula napisała, jutro od 18 malujemy hopki (bo kupiłam 6 hopeczek, trzeba je teraz ładnie pomalować, a stolarz musi jeszcze uwzględnic jedną małą reklamacyjkę :razz:) - wszelka pomoc w malowaniu jest mile widziana :) Być może wezmę na malowanie Unę, sama jeszcze nie wiem, mogłaby się z Paulą przelecieć pare razy po kładce (bo mamy regulaminową kładkę, wiesz?) :) A trening moglibyśmy zrobić jakoś wieczorem - jeśli byliby chętni. Tylko kto? kiedy? Natomiast co do pytań osób początkujących - ja nie czuję się na siłach poprowadzić osoby początkujące, ale chciałabym, żeby początkujący pracowali i się uczyli! Potrzebujemy nowego narybku! Prowadzeniem takich osób miała zajmować się Magda (www), ale pojawił się jakiś zgrzyt. Sytuacja powinna się jednak w miarę szybko rozwiązać, więc kto chętny - niech do niej pisze! Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu, ja chodziłam na zajęcia fish i ten zgrzyt trwa już około miesiąca. Nie sądzę, żeby się niedługo rozwiązał. Bo jedynym rozwiązaniem jest nowy teren. No niestety, będziemy musieli sobie narazie podarować agility. Natomiast mogłabym pomóc Wam w malowaniu hopek. Tylko czy chcecie? :) Quote
Ania&Psy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wpadłam (a właściwie ktoś mu podsunął) na inny pomysł. Czy byłaby możliwość ćwiczenia samemu, np. po Waszych treningach? Z braku laku lepsze to niż nic. Ile wtedy by to kosztowało? Quote
Oliwia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 AMlwoanie hopek ;] Chętnie,ale chyba nie jutro;/ A w czwartek też planujecie? Wtedy byłabym napewno a jutro to jeszcze zależy. Na trening tez jesteśmy chętne;) Quote
Oliwia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Malowanie hopek ;] Chętnie,ale chyba nie jutro;/ A w czwartek też planujecie? Wtedy byłabym napewno a jutro to jeszcze zależy. Na trening tez jesteśmy chętne;) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 sunprince napisał(a):Natomiast mogłabym pomóc Wam w malowaniu hopek. Tylko czy chcecie? :) Pewnie! Jak możesz, to zapraszamy! (z własnym pędzlem jeśli możesz :razz:) sunprince napisał(a):Wpadłam (a właściwie ktoś mu podsunął) na inny pomysł. Czy byłaby możliwość ćwiczenia samemu, np. po Waszych treningach? Z braku laku lepsze to niż nic. Ile wtedy by to kosztowało? Na pewno nie wpuszczę Cię samej na przeszkody. Jeśli przyjedziesz jutro, to możemy pogadać, a jak nie, to Ci napiszę PW. Oliwia napisał(a):AMlwoanie hopek ;] Chętnie,ale chyba nie jutro;/ A w czwartek też planujecie? Wtedy byłabym napewno a jutro to jeszcze zależy. Na trening tez jesteśmy chętne;) Czwartek powiadasz? Zrobimy jutro naradę w tej sprawie ;) Pozdrawiam Marysia Quote
taura1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dziewczyny nic mi nie mówcie. :placz: Przepraszam że kontakt ze mną też marny, ale mam jeszcze szkołe i musze poprawiać oceny. :angryy: Okropieństwo. Postaram się jutro wpaść (jesli autobus bedzie pasował) z pedzlem :razz: , ale bez psa. Pech nas prześladuje. Dino usmyczowiony z powodu kulawizny, na dodatek zaatakowała nas dzisiaj akita i jest poturbowany. :angryy: Na którą godzine sie umawiamy? Pozdrawiam !!! :loveu: Quote
AniaP Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='sunprince']Co za bogata w cytaty wypowiedź :razz: Nie podoba Ci się? :cool3: :evil_lol: Nie chciałam się wtrącać, ale... słyszę, że torek się rozrasta :crazyeye: , zaczyna się wreszcie coraz ciekawiej dziać :klacz:, a tu płacz, że nikt nie chce biegać :mad: , a wszyscy tak chcieli agility :cool3: , więc nie wytrzymałam. :eviltong: Dziewczyny i nie wierzę, że: [quote name='Paskuda_Bandzior'] ja np. nie jestem kompetentna żeby kogoś początkującego uczyć :oops: [quote name='Marysia_i_gończy'] Natomiast co do pytań osób początkujących - ja nie czuję się na siłach poprowadzić osoby początkujące :crazyeye: :nono: Quote
Ania&Psy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Pewnie! Jak możesz, to zapraszamy! (z własnym pędzlem jeśli możesz :razz:) Na pewno nie wpuszczę Cię samej na przeszkody. Jeśli przyjedziesz jutro, to możemy pogadać, a jak nie, to Ci napiszę PW. Ok. :) Z własnym pędzlem powiadasz? :razz: Myślę, że coś znajdę. Czyli o 18 w Tulcach? Postaram się być trochę wcześniej jak mi się uda. To do zobaczenia! Bez psa oczywiście, przeszkadzałby tylko. ;) Teraz tak sprawdzam autobus i chyba się zmienił rozkład. Teraz już nie zatrzymuje się Tulce Szkoła (gdzie wysiadałam), a tylko w Tulce Leśna :shake: Jak ja nawet nie wiem gdzie to jest ;) Może mnie tata podwiezie, jak nie to będę kombinowała z tym autobusem. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='taura1']Dziewczyny nic mi nie mówcie. :placz: Kinga pisałam na naszej grupie dyskusyjnej w niedzielę! :mad: [quote name='taura1']Postaram się jutro wpaść (jesli autobus bedzie pasował) z pedzlem :razz: , ale bez psa. Pech nas prześladuje. Dino usmyczowiony z powodu kulawizny, na dodatek zaatakowała nas dzisiaj akita i jest poturbowany. :angryy: Na którą godzine sie umawiamy? Biedny Dino :placz: Cóż to za kulawizna? Umawiamy się na 18.00 :p [quote name='sunprince']Ok. :) Z własnym pędzlem powiadasz? :razz: Myślę, że coś znajdę. Czyli o 18 w Tulcach? Postaram się być trochę wcześniej jak mi się uda. To do zobaczenia! Bez psa oczywiście, przeszkadzałby tylko. ;) Nie ma sensu być trochę wcześniej, bo w szkole dopiero o 18 zaczynają się zajęcia. Wcześniej nikogo tam nie będzie i i tak nie wejdziemy. Kingo, Sunpirince - odbieram Paulę z Ronda Rataje o 17.40 i będę miała dwa wolne miejsca w samochodzie :razz: Miejsce zbiórki - stacja BP :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tomo 2 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pozdrawiamy z Norcią serdecznie wszystkich sportowców.My też z utęsknienie czekamy na kontynuacje szkolenia p.Magdy.Wiemy że jest kłopot z terenem . Pozdrowionka . Quote
Recommended Posts