Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dopiero teraz (od chyba tygodnia) znalazłam kilka dłuższych chwil żeby coś skrobnąc w niektórych wątkach. :roll:
Dinowi te gorące dni chyba się na mózgu odbiły. Biega za piłką jak opętany (tylko szkoda że na treningu tak nie chce się popisać :watpliwy: ), sam z siebie z dziką radością nakręca kilometry po podwórku, bawi się z yorkiem. :crazyeye:
Chyba dostał udaru. :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju ludzie co się z Wami dzieje :razz:
Ostatnimi czasy tylko we dwójkę z Marysią na treningu jesteśmy :roll:
Naprawdę nikt tak czasu nie ma? Ja tez ma starszne bieganie pod koniec roku szkolnego, ale nie tęskno Wam do latania po torze? :loveu:
Strefówki jakieś wreszcie mamy a tu cichosza.... A tak zawsze wszyscy narzekaja, że w Poznaniu z agility się nic nie dzieje :cool3:
Ludzie trochę życia :loveu: Treningi są czadowe, a Wy się w domach kisicie :evil_lol:
Marysia no weź im coś powiedz :lol:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Marysia no weź im coś powiedz :lol:

Co tam im będę mówić? :razz: Że niby kładeczka na placu stoi? :razz: A huśtawka w hali? :razz: I kilka nowych hopek, które zaczęłyśmy malować? :razz: I...? :razz: Co tam im będę mówić! Phi :eviltong:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Co tam im będę mówić? :razz: Że niby kładeczka na placu stoi? :razz: A huśtawka w hali? :razz: I kilka nowych hopek, które zaczęłyśmy malować? :razz: I...? :razz: Co tam im będę mówić! Phi :eviltong:

Phi myślę, że takie rzeczy to nie mają znaczenia :razz: Na pewno nikogo to nie obchodzi, że na tych wymiarowych strefówkach i przez te pachnące jeszcze farbą piękne wymiarowe hopeczki będą biegać tylko Una i Bandzior:cool3:
W sumie co się martwimy - będzie mniejsze zużycie drewna i na dłużej nam starczą :eviltong:

Posted

Oliwia napisał(a):
Hehe mądrale ja bym bardzo chętnie przyszła ale nie mam zielonego pojęcia o zadnych treningach:eviltong:

A chyba z dwa razy miałaś wysłać maila do Magdy żeby Cię na grupe agility wpisała.
A i wiadomości pw do Ciebie nie dochodzą... Prawie zerowy kontakt :eviltong:

Posted

słuchajcie kochani!!! własnie natrafiłam na ten post ale..117 stron nie bede czytac by dowiedziec sie gdzie miożna potrenowac ze swoim psem :cool3: mamy białego owczarka szwajcarskiego, niestety bardzo boi sie psów, ale wiemy że jedynie kontakt "na siłe" pozwala mu sie przełamać( z doswiadczenia) mieszkamy w Szamotułach pod Poznaniem(kierunek Szczecin)gdzie w tych okolicach można potrenowac z psem???? prosze odpowiedźcie :razz: on naprawde kocha biegac i skakać!!!!

Posted

guina napisał(a):
słuchajcie kochani!!! własnie natrafiłam na ten post ale..117 stron nie bede czytac by dowiedziec sie gdzie miożna potrenowac ze swoim psem :cool3: mamy białego owczarka szwajcarskiego, niestety bardzo boi sie psów, ale wiemy że jedynie kontakt "na siłe" pozwala mu sie przełamać( z doswiadczenia) mieszkamy w Szamotułach pod Poznaniem(kierunek Szczecin)gdzie w tych okolicach można potrenowac z psem???? prosze odpowiedźcie :razz: on naprawde kocha biegac i skakać!!!!

torek jest jedynie w tulcach.
ale kurs dla początkujących przerwano i narazie nie ma możliwości, żeby ćwiczyć, niestety :-(

Posted

Oj dziewczyny, zamiast mędrkować i:

[quote name='guina'] ehhh szkoda :placz:
Lepiej się skontaktujcie z którąś z dziewczyn (Marysia, Paula...), bo skoro:

[quote name='Paskuda_Bandzior']
Jeju ludzie co się z Wami dzieje :razz:
Ostatnimi czasy tylko we dwójkę z Marysią na treningu jesteśmy :roll:

To może:
[quote name='sunprince']ale kurs dla początkujących przerwano i narazie nie ma możliwości, żeby ćwiczyć, niestety :-(
dziewczyny coś na to poradzą?

Tym bardziej, że:

[quote name='Paskuda_Bandzior'][quote name='Marysia_i_gończy']
Phi myślę, że takie rzeczy to nie mają znaczenia :razz: Na pewno nikogo to nie obchodzi, że na tych wymiarowych strefówkach i przez te pachnące jeszcze farbą piękne wymiarowe hopeczki będą biegać tylko Una i Bandzior:cool3:

Posted

AniaP napisał(a):
Oj dziewczyny, zamiast mędrkować i:

Lepiej się skontaktujcie z którąś z dziewczyn (Marysia, Paula...), bo skoro:

To może:

dziewczyny coś na to poradzą?

Tym bardziej, że:

Co za bogata w cytaty wypowiedź :razz:
Tylko nie mam w zwyczaju komuś przeszkadzać. A ja (tak jak i zapewne guina) jestem początkujaca, za to Marysia i Paula biegają już normalnie na zawodach.

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
A chyba z dwa razy miałaś wysłać maila do Magdy żeby Cię na grupe agility wpisała.
A i wiadomości pw do Ciebie nie dochodzą... Prawie zerowy kontakt :eviltong:

No fakt zero kontaktu ale mam jeszcze komórkę;p Więc może mnie teraz poinformujecie czy jest w tym tyg. jakiś trening? Podałabym Wam mój numer na PW ale nie mam jak;p więc na jakimś treningu.

Posted

No fakt zero kontaktu ale mam jeszcze komórkę;p Więc może mnie teraz poinformujecie czy jest w tym tyg. jakiś trening? Podałabym Wam mój numer na PW ale nie mam jak;p więc na jakimś treningu.

W tym tyg. jak na razie jesteśmy umówione na malowanie nowych hopeczek. W środę od 18 będziemy malować. Ja psa nie biorę, bo mój Bandzior w ten upał nie daje rady nawet na dłuższy spacer wyjść.
Nie wiem czy Marysia zabiera Uniaka. Pomoc w malowaniu pewnie chętnie widziana ;)
A taki typowy trening to nie wiem, pogadamy jutro z Marysią :p

Co za bogata w cytaty wypowiedź :razz:
Tylko nie mam w zwyczaju komuś przeszkadzać. A ja (tak jak i zapewne guina) jestem początkujaca, za to Marysia i Paula biegają już normalnie na zawodach.

Ostatnio właśnie gadałyśmy, że nam zawodników zabraknie :evil_lol:
Wiesz, ja też zaczynałam od zera:)
Nie wiem jak to będzie u nas, bo ja np. nie jestem kompetentna żeby kogoś początkującego uczyć :oops:
Ale fakt teraz biegamy w sumie same... Trzeba by to przedyskutować :eviltong:

Posted

[quote name='Oliwia']No fakt zero kontaktu ale mam jeszcze komórkę;p Więc może mnie teraz poinformujecie czy jest w tym tyg. jakiś trening?

Oliwio ale ja nie znam Twojego numeru :roll:

Tak jak Paula napisała, jutro od 18 malujemy hopki (bo kupiłam 6 hopeczek, trzeba je teraz ładnie pomalować, a stolarz musi jeszcze uwzględnic jedną małą reklamacyjkę :razz:) - wszelka pomoc w malowaniu jest mile widziana :) Być może wezmę na malowanie Unę, sama jeszcze nie wiem, mogłaby się z Paulą przelecieć pare razy po kładce (bo mamy regulaminową kładkę, wiesz?) :)
A trening moglibyśmy zrobić jakoś wieczorem - jeśli byliby chętni. Tylko kto? kiedy?

Natomiast co do pytań osób początkujących - ja nie czuję się na siłach poprowadzić osoby początkujące, ale chciałabym, żeby początkujący pracowali i się uczyli! Potrzebujemy nowego narybku!
Prowadzeniem takich osób miała zajmować się Magda (www), ale pojawił się jakiś zgrzyt. Sytuacja powinna się jednak w miarę szybko rozwiązać, więc kto chętny - niech do niej pisze!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Oliwio ale ja nie znam Twojego numeru :roll:

Tak jak Paula napisała, jutro od 18 malujemy hopki (bo kupiłam 6 hopeczek, trzeba je teraz ładnie pomalować, a stolarz musi jeszcze uwzględnic jedną małą reklamacyjkę :razz:) - wszelka pomoc w malowaniu jest mile widziana :) Być może wezmę na malowanie Unę, sama jeszcze nie wiem, mogłaby się z Paulą przelecieć pare razy po kładce (bo mamy regulaminową kładkę, wiesz?) :)
A trening moglibyśmy zrobić jakoś wieczorem - jeśli byliby chętni. Tylko kto? kiedy?

Natomiast co do pytań osób początkujących - ja nie czuję się na siłach poprowadzić osoby początkujące, ale chciałabym, żeby początkujący pracowali i się uczyli! Potrzebujemy nowego narybku!
Prowadzeniem takich osób miała zajmować się Magda (www), ale pojawił się jakiś zgrzyt. Sytuacja powinna się jednak w miarę szybko rozwiązać, więc kto chętny - niech do niej pisze!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Marysiu, ja chodziłam na zajęcia fish i ten zgrzyt trwa już około miesiąca. Nie sądzę, żeby się niedługo rozwiązał. Bo jedynym rozwiązaniem jest nowy teren.
No niestety, będziemy musieli sobie narazie podarować agility.

Natomiast mogłabym pomóc Wam w malowaniu hopek. Tylko czy chcecie? :)

Posted

Wpadłam (a właściwie ktoś mu podsunął) na inny pomysł.
Czy byłaby możliwość ćwiczenia samemu, np. po Waszych treningach? Z braku laku lepsze to niż nic. Ile wtedy by to kosztowało?

Posted

AMlwoanie hopek ;] Chętnie,ale chyba nie jutro;/ A w czwartek też planujecie? Wtedy byłabym napewno a jutro to jeszcze zależy. Na trening tez jesteśmy chętne;)

Posted

Malowanie hopek ;] Chętnie,ale chyba nie jutro;/ A w czwartek też planujecie? Wtedy byłabym napewno a jutro to jeszcze zależy. Na trening tez jesteśmy chętne;)

Posted

sunprince napisał(a):
Natomiast mogłabym pomóc Wam w malowaniu hopek. Tylko czy chcecie? :)

Pewnie! Jak możesz, to zapraszamy! (z własnym pędzlem jeśli możesz :razz:)

sunprince napisał(a):
Wpadłam (a właściwie ktoś mu podsunął) na inny pomysł.
Czy byłaby możliwość ćwiczenia samemu, np. po Waszych treningach? Z braku laku lepsze to niż nic. Ile wtedy by to kosztowało?

Na pewno nie wpuszczę Cię samej na przeszkody.

Jeśli przyjedziesz jutro, to możemy pogadać, a jak nie, to Ci napiszę PW.

Oliwia napisał(a):
AMlwoanie hopek ;] Chętnie,ale chyba nie jutro;/ A w czwartek też planujecie? Wtedy byłabym napewno a jutro to jeszcze zależy. Na trening tez jesteśmy chętne;)

Czwartek powiadasz? Zrobimy jutro naradę w tej sprawie ;)

Pozdrawiam
Marysia

Posted

Dziewczyny nic mi nie mówcie. :placz:
Przepraszam że kontakt ze mną też marny, ale mam jeszcze szkołe i musze poprawiać oceny. :angryy: Okropieństwo. Postaram się jutro wpaść (jesli autobus bedzie pasował) z pedzlem :razz: , ale bez psa. Pech nas prześladuje. Dino usmyczowiony z powodu kulawizny, na dodatek zaatakowała nas dzisiaj akita i jest poturbowany. :angryy:
Na którą godzine sie umawiamy?

Pozdrawiam !!! :loveu:

Posted

[quote name='sunprince']Co za bogata w cytaty wypowiedź :razz:
Nie podoba Ci się? :cool3: :evil_lol:

Nie chciałam się wtrącać, ale... słyszę, że torek się rozrasta :crazyeye: , zaczyna się wreszcie coraz ciekawiej dziać :klacz:, a tu płacz, że nikt nie chce biegać :mad: , a wszyscy tak chcieli agility :cool3: , więc nie wytrzymałam. :eviltong:

Dziewczyny i nie wierzę, że:

[quote name='Paskuda_Bandzior']
ja np. nie jestem kompetentna żeby kogoś początkującego uczyć :oops:
[quote name='Marysia_i_gończy']
Natomiast co do pytań osób początkujących - ja nie czuję się na siłach poprowadzić osoby początkujące
:crazyeye: :nono:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Pewnie! Jak możesz, to zapraszamy! (z własnym pędzlem jeśli możesz :razz:)

Na pewno nie wpuszczę Cię samej na przeszkody.
Jeśli przyjedziesz jutro, to możemy pogadać, a jak nie, to Ci napiszę PW.

Ok. :) Z własnym pędzlem powiadasz? :razz: Myślę, że coś znajdę.
Czyli o 18 w Tulcach? Postaram się być trochę wcześniej jak mi się uda.
To do zobaczenia!
Bez psa oczywiście, przeszkadzałby tylko. ;)

Teraz tak sprawdzam autobus i chyba się zmienił rozkład. Teraz już nie zatrzymuje się Tulce Szkoła (gdzie wysiadałam), a tylko w Tulce Leśna :shake: Jak ja nawet nie wiem gdzie to jest ;)
Może mnie tata podwiezie, jak nie to będę kombinowała z tym autobusem.

Posted

[quote name='taura1']Dziewczyny nic mi nie mówcie. :placz:

Kinga pisałam na naszej grupie dyskusyjnej w niedzielę! :mad:

[quote name='taura1']Postaram się jutro wpaść (jesli autobus bedzie pasował) z pedzlem :razz: , ale bez psa. Pech nas prześladuje. Dino usmyczowiony z powodu kulawizny, na dodatek zaatakowała nas dzisiaj akita i jest poturbowany. :angryy:
Na którą godzine sie umawiamy?

Biedny Dino :placz: Cóż to za kulawizna?
Umawiamy się na 18.00 :p

[quote name='sunprince']Ok. :) Z własnym pędzlem powiadasz? :razz: Myślę, że coś znajdę.
Czyli o 18 w Tulcach? Postaram się być trochę wcześniej jak mi się uda.
To do zobaczenia!
Bez psa oczywiście, przeszkadzałby tylko. ;)

Nie ma sensu być trochę wcześniej, bo w szkole dopiero o 18 zaczynają się zajęcia. Wcześniej nikogo tam nie będzie i i tak nie wejdziemy.

Kingo, Sunpirince - odbieram Paulę z Ronda Rataje o 17.40 i będę miała dwa wolne miejsca w samochodzie :razz: Miejsce zbiórki - stacja BP :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Pozdrawiamy z Norcią serdecznie wszystkich sportowców.My też z utęsknienie czekamy na kontynuacje szkolenia p.Magdy.Wiemy że jest kłopot z terenem . Pozdrowionka .