Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taura1 napisał(a):
Lista startowa na Płock już jest. W swojej klasie konkuruje ze znanymi (przynajmniej ja je znam) psami. Oj będzie się działo! :loveu:

Nic mi nie mów, po prostu osłabłam jak zobaczyłam ostateczną listę startową. :mdleje: Tera to mina mi zrzedła. :lying:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Oliwia']Będzie dobrze zobaczycie;] Wrócicie z pierwszymi miejscami;) No dobra ostatecznie drugimi;) Trzymam kciuki i WIERZĘ W WAS POZNANIACY!

Oliwio w związku z zawodami, na które jedzie i Kinga, i Paula, w sobotę nie ma treningu.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Oliwio w związku z zawodami, na które jedzie i Kinga, i Paula, w sobotę nie ma treningu.
Ok dziękuję za informacje;] To rozumiem że Wy też się wybieracie na zawody?:>

Posted

Tomo 2 napisał(a):
My z Norcią zawsze w Was wierzymy jak tak dalej pójdzie to i Polną przeskoczycie mimo że jest super oczywiście z Fantunią :razz:
Za każdym razem będzie lepiej :lol:

Nie takie znów super :eviltong:

Posted

Musimy się spotkać. :cool3: :loveu:

Skoro nikt z poznaniaków się nie chwali to ja zacznę , bo mam czym :eviltong: ;) :

Kwalifikacje do Mistrzostw Świata 2007 Płock 12.05.2007
SA0
agility: 1 miejsce, 10pkt karnych
jumping: 1 miejsce
łączna: 1 miejsce

Puchar Polski Agility 2007 Łąck 13:05.2007
SA0
agility: 1 miejsce
jumping: 2 miejsce
łączna: 1 miejsce

Jestem dumna z mojego psa: pobiegł pięknie! W niektórych przebiegach osiągał nawet szybkość 3,97m/s. :loveu:

Posted

Czyli superosko wypadłyście :lol:Miło się to czyta .
Taura twój piesek to taki mały odrzutowiec :multi:
Paskuda/Bandzior nie ma to jak stabilizacji i ciągle wysoki poziom
GRATULACJE

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Taura twój piesek to taki mały odrzutowiec :multi:

Nie ukrywam, że jeszcze nigdy nie biegało mi się z Dinem tak dobrze jak na tych zawodach. :loveu:

Posted

Aniu dziękuję za filmiki całej poznańskiej drużyny! :buzi: :multi: Cieszę się, że mogłam Was zobaczyć w akcji, chociaż nie mogłam z Wami być :)

Dino piękne tempo!! :loveu: Paula ładne prowadzenie!! :loveu: Tylko wooooolno się pozbierałaś po tej wywrotce :mad: Asticzek też widać, że dał z siebie wszystko :loveu: BRAWO!! :klacz: Spisaliście na medal(e) :multi: :multi: :multi:

Przypominam, że tym razem trening mojej grupy odbędzie się planowo! Sobota, godz. 16!
Jeśli nic nie nawaliło, to będziemy mieć gotową kładkę i huśtawkę :cool3:

Do zobaczenia!
Marysia

Posted

Czesć dziewczyny
Kładka, huśtawka, super to juz prawie cały tor macie. Gratuluje nowych nabytków i wspaniałych startów.

Tak mi chodzi po głowie zorganizowanie mini, pseudo podwórkowych a własciwe placykowych zawodów, a właściwie treningu w formie zawodów, z nastawieniem na zeróweczki. Co wy na to? Po 15 czerwca placyk nasz bo PT się kończy. Ale moze wcześniej by się udało?

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Czesć dziewczyny
Kładka, huśtawka, super to juz prawie cały tor macie. Gratuluje nowych nabytków i wspaniałych startów.

Huśtawki to mamy nawet dwie :cool3: :crazyeye:

Magda i Saga napisał(a):
Tak mi chodzi po głowie zorganizowanie mini, pseudo podwórkowych a własciwe placykowych zawodów, a właściwie treningu w formie zawodów, z nastawieniem na zeróweczki. Co wy na to? Po 15 czerwca placyk nasz bo PT się kończy. Ale moze wcześniej by się udało?

Wspaniały pomysł! :multi: :multi: :multi:
Tylko że ja w połowie czerwca idę do szpitala, o ile strajk służby zdrowia tego nie opóźni.

Posted

Magda i Saga napisał(a):

Suuuuper! My jak najbardziej jesteśmy za! :loveu: ;)

Posted

Magda i Saga napisał(a):

Suuuuuper taka niezobowiązująca zabawa :loveu: Jak najbardziej za:D