Dinusia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ajajaj... czytam i czytam i ZAZDRASZCZAM... my dopiero w przyszlym miesiacu :( Nela ma cos z lapka, a raczej miala, ale nadal ja oszczedzam(czyt. nosze po schodach na 5-te pietro :/ ) i spacerki trwaja 5 min... nie chce zeby jej sie cos stalo przed wystawa w Łodzi.. Pozdrawiam wszystkich klubowiczow :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mam dla poznaniaków dobre wieści :cool3: Do poznańskiego oddziału Związku Kynologicznego dotarły książeczki pracy :multi: Teraz kilka spraw organizacyjnych związanych z tymi książeczkami: - po odbiór zgłaszamy się z rodowodem psa, jeśli pies nierodowodowy zabieramy legitymację członkowską. - książeczka kosztuje całe 3 złote :razz:, ale kto nie zapłacił jeszcze składki za 2007 musi ją zapłacić przy odbiorze książeczki - pani mi powiedziała, że na jednego członka przysługuje jedna książeczka, ale powiedziałam, że osoba która potrzebuje dwie startuje z dwoma psami więc nie powinno być problemu z uzyskaniem drugiej - myślę, że książeczki będziemy odbierali sami, ponieważ jest trochę formalności do załatwienia, papierów do zabrania i trochę zachodu by było żebym ja te papiery najpierw do ręki dostała, a potem zaniosła do Związku. Ale jak ktoś chce to moge mu odebrać książeczkę w przyszłym tygodniu (bo ja też odbieram w przyszłym) jeśli jest taka osoba to proszę o przekazanie mi w sobotę w Tulcach odpowiednich papierów i pięniążków (niestety nie dysponuję sumą, którą mogłabym wyłożyć za kogoś za składkę np. :eviltong:). Więc jeśli ktoś by chciał to na sobotę papiery + kasa i w następnym tygodniu odbieram :cool3: Książeczki można odebrać w godzinach otwarcia oddziału. Pozdrawiam, Paula. P.S. Marysia piszę Ci pw :cool3: Quote
taura1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Paula, a właśnie chciałam pisać do Ciebie SMS'a odnośnie książeczek :razz: My odbierzemy sobie sami. :eviltong: W sobote o 16? Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No widzisz, a ja przyszłam ze szkoły. Dzwonię do nich, a babka mi na to, że właśnie dzisiaj mi maila wysłała :eviltong: A sobota chyba na 16, bo o zmianach nie słyszałam, ale lepiej się u Marysi upewnić:lol:. Quote
AniaP Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Mam dla poznaniaków dobre wieści :cool3: Do poznańskiego oddziału Związku Kynologicznego dotarły książeczki pracy :multi: No to fajnie, że wreszcie są. :multi: Widzę, że biuro ZK we wtorki i w piątki jest czynne dłużej, to ja pewnie też dopiero w przyszłym tygodniu sobie odbiorę, chyba, że w piątek by mi się udało. :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tak jakoś wyszło z biegu :razz: Teraz to tylko musicie same poodbierać i gitara :eviltong: A w ten weekend normalnie sie spotykamy w Tulcah? Żadnych zmian nie ma? Quote
Cortina Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no to warto by bylo sie dowiedziec na pewno, bo sobote i niedziele w abc odbywa sie impreza szkoleniowa od godz 9 rano i niewiadomo jak dlugo potrwa Quote
taura1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A my już odebraliśmy książeczke pracy :lol: Teraz musimy iść do fotografa, bo nawet miejsce na foto jest :evil_lol: Oj, to żeczywiście trzeba się zapytać. :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 UWAGA! W najbliższy weekend nie ma zajęć! (z powodu jakiejś imprezy w ABC) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A Ty uczestniczysz w tej grupie dyskusyjnej? Bo trening jest teraz planowany na inny dzień właśnie przez grupę :eviltong: Quote
Oliwia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jeśli to do mnie(bo nie jestem pewna) to nic nie wiem o żadnej grupie dyskusyjnej:( Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oliwia napisał(a):Jeśli to do mnie(bo nie jestem pewna) to nic nie wiem o żadnej grupie dyskusyjnej:( Wiesz, bo Magda Ci przy mnie mówiła :eviltong: Zaraz Ci napiszę PW :) Quote
MonikaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam Was :-). Przepraszam za pytanie - czy jest wśród Was osoba, która "szefuje" grupie? Bardzo chciałabym się z nią skontaktować... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 MonikaP napisał(a):Witam Was :-). Przepraszam za pytanie - czy jest wśród Was osoba, która "szefuje" grupie? Bardzo chciałabym się z nią skontaktować... Grupami początkującymi szefuje Magda (na dogo "fish"), grupie zaawansowanej szefuję ja :) Quote
MonikaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Grupami początkującymi szefuje Magda (na dogo "fish"), grupie zaawansowanej szefuję ja :) Dziękuję :-) JUż do Ciebie piszę pw, Marysiu :-). Quote
MonikaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 evanescence napisał(a):Agility to piękna sprawa Wiem, chociaż moje pytanie było w innym kontekście ;-). Quote
Boidae Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czy w wakacje bedzie ten kurs dla początkujących?:razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jeśli to do mnie(bo nie jestem pewna) to nic nie wiem o żadnej grupie dyskusyjnej:-( Już jesteś poinformowana ? :cool3: Quote
Oliwia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Już jesteś poinformowana ? :cool3: Jeszcze nie:( Jakbys mogła... Byłabym wdzięczna;] Quote
Marysia_i_gończy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oliwia napisał(a):Jeszcze nie:( Jakbys mogła... Byłabym wdzięczna;] Hej! Ale ja Ci wysłałam PW :crazyeye: Zaraz wyślę jeszcze raz... :roll: Quote
Oliwia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Hej! Ale ja Ci wysłałam PW :crazyeye: Zaraz wyślę jeszcze raz... :roll: No własnie już z 4 osoba mówi mi że wysłała cos na PW a ja nigdy nic nie dostaje;/ Co może byc nie tak? Może ja coś zle robie?;P Może potrzebna mi "instrukcja obsługi PW"...;] Quote
Recommended Posts