Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajajaj... czytam i czytam i ZAZDRASZCZAM... my dopiero w przyszlym miesiacu :( Nela ma cos z lapka, a raczej miala, ale nadal ja oszczedzam(czyt. nosze po schodach na 5-te pietro :/ ) i spacerki trwaja 5 min... nie chce zeby jej sie cos stalo przed wystawa w Łodzi.. Pozdrawiam wszystkich klubowiczow :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dla poznaniaków dobre wieści :cool3:
Do poznańskiego oddziału Związku Kynologicznego dotarły książeczki pracy :multi:
Teraz kilka spraw organizacyjnych związanych z tymi książeczkami:
- po odbiór zgłaszamy się z rodowodem psa, jeśli pies nierodowodowy zabieramy legitymację członkowską.
- książeczka kosztuje całe 3 złote :razz:, ale kto nie zapłacił jeszcze składki za 2007 musi ją zapłacić przy odbiorze książeczki
- pani mi powiedziała, że na jednego członka przysługuje jedna książeczka, ale powiedziałam, że osoba która potrzebuje dwie startuje z dwoma psami więc nie powinno być problemu z uzyskaniem drugiej
- myślę, że książeczki będziemy odbierali sami, ponieważ jest trochę formalności do załatwienia, papierów do zabrania i trochę zachodu by było żebym ja te papiery najpierw do ręki dostała, a potem zaniosła do Związku.
Ale jak ktoś chce to moge mu odebrać książeczkę w przyszłym tygodniu (bo ja też odbieram w przyszłym) jeśli jest taka osoba to proszę o przekazanie mi w sobotę w Tulcach odpowiednich papierów i pięniążków (niestety nie dysponuję sumą, którą mogłabym wyłożyć za kogoś za składkę np. :eviltong:). Więc jeśli ktoś by chciał to na sobotę papiery + kasa i w następnym tygodniu odbieram :cool3:

Książeczki można odebrać w godzinach otwarcia oddziału.

Pozdrawiam, Paula.

P.S. Marysia piszę Ci pw :cool3:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Mam dla poznaniaków dobre wieści :cool3:
Do poznańskiego oddziału Związku Kynologicznego dotarły książeczki pracy :multi:

No to fajnie, że wreszcie są. :multi: Widzę, że biuro ZK we wtorki i w piątki jest czynne dłużej, to ja pewnie też dopiero w przyszłym tygodniu sobie odbiorę, chyba, że w piątek by mi się udało. :roll:

Posted

A my już odebraliśmy książeczke pracy :lol: Teraz musimy iść do fotografa, bo nawet miejsce na foto jest :evil_lol:

Oj, to żeczywiście trzeba się zapytać. :roll:

Posted

MonikaP napisał(a):
Witam Was :-). Przepraszam za pytanie - czy jest wśród Was osoba, która "szefuje" grupie? Bardzo chciałabym się z nią skontaktować...

Grupami początkującymi szefuje Magda (na dogo "fish"), grupie zaawansowanej szefuję ja :)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Grupami początkującymi szefuje Magda (na dogo "fish"), grupie zaawansowanej szefuję ja :)

Dziękuję :-) JUż do Ciebie piszę pw, Marysiu :-).

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Hej! Ale ja Ci wysłałam PW :crazyeye: Zaraz wyślę jeszcze raz... :roll:

No własnie już z 4 osoba mówi mi że wysłała cos na PW a ja nigdy nic nie dostaje;/ Co może byc nie tak? Może ja coś zle robie?;P Może potrzebna mi "instrukcja obsługi PW"...;]