Paskuda_Bandzior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Info dla grupy zaawansowanej, czyli "klubu noname": Zajecia w sobote o 16:00, wymagane wczesniejsze uregulowanie skladki. Mozna zaplacic 10 zl za kwiecien, lub 50 za 6 miesiecy. Konto podaje na priva: magda@urban.poznan.pl Czy ja mogę zapłacić w sobotę na zajęciach do rąk własnych? :razz: Tak będzie mi o wiele wygodniej :p Potwierdzam - zapraszam moją grupę na godzinę 16 w sobotę :smile: Marysiu, A czy ja znów mogę prosić o zgarnięcie z Ronda Rataje z tego samego miejsca o 15.30? :cool3: Będę bardzo wdzięczna :loveu: Nie dostałam na razie żadnej odpowiedzi w sprawie książeczek :placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu, A czy ja znów mogę prosić o zgarnięcie z Ronda Rataje z tego samego miejsca o 15.30? :cool3: Będę bardzo wdzięczna :loveu: Jasne :) +10 znaków Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jasne :smile: +10 znaków Super! Stawiam się z Bandziorem w tym samym miejscu i o tej samej porze co ostatnio :razz: Quote
magda_u Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Info dla osob ktore chca skakac w ramach klubu - prosze o maila do mnie na priva, magda@urban.poznan.pl Quote
Oliwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Czy ja mogę zapłacić w sobotę na zajęciach do rąk własnych? :razz: Tak będzie mi o wiele wygodniej :p Dołaczam się do pytania;] Quote
magda_u Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A ja ponownie prosze, o kontaktowanie sie ze mna mailem, bo na dogo rzadko zagladam, a przynajmniej, taki mam zamiar. mozna zaplacic na miejscu. Quote
Ania&Psy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kto przyjeżdża w sobotę? Do grupy początkującej? :razz: Quote
taura1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 My także postaramy się być. Chociaż w sobote szkoła... :icon_roc: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A czemu w sobotę szkoła? :crazyeye: Bądźcie, bądźcie - postarajcie się :razz: Kinga a jak ma się huśtawka? :evil_lol: My będziemy :multi: Quote
taura1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):A czemu w sobotę szkoła? :crazyeye: Ano odrabiany wolne dni. :angryy: Huśtawka jedzie się jutro kupić i pomalować. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja bym sie zapisala z Era lecz srednio mi teraz termin pasuje, bo matura teraz bedzie mi sie zaczynac:shake:. I nie wiem co zrobic, bo bardzo bym chciala z nia cwiczyc musze to powaznie przemyslec. Quote
taura1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 taura1 napisał(a):Huśtawka jedzie się jutro kupić i pomalować. :evil_lol: Z huśtawką bedzie opóźnienie. Opowiem wszystko jutro. Quote
magda_u Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Powtarzam moja prosbe do osob, ktore chca dzialac w Klubie - napiszcie do mnie swoje maile na priva magda@urban.poznan.pl Paula, Ty juz nie musisz. Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Z huśtawką bedzie opóźnienie. Opowiem wszystko jutro. O to będziecie jutro :cool3: Paula, Ty juz nie musisz. Wzięłam tam jeszcze raz poklikałam :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='taura1']Nikt nie zda relacji z soboty? :-( Ok, zdaję relację :lol: Na zajęcia grupy zaawansoanej przybyła ekipa w składzie: - Oliwia i Daisy, Small - Paula i Bandzior, Large weteran - Marysia i Una, Una Large, Marysia Złom ;) - Kinga z Dino nie stawili się, ale przekazali usprawiedliwienie ;) Zajęcia jak zwykle prowadziła Marysia :loveu: ;) :evil_lol: więc było suuuuuuper :multi: :evil_lol: Baaardzo starałam się przypomnieć sobie zadawane torki, ale nie wiem, czy to wszystkie: Wszyscy dzielnie skakali, tzn wszystkie psy :lol: a przewodnicy wyciskali z siebie siódme poty, żeby owe psy poprowadzić jak trzeba :lol: z wyjątkiem mnie oczywiście :evil_lol: bo z Uną biegała Paula :Rose: i tak już zostanie na dłuższy czas Zatargów psio-psich nie było, ludzko-ludzkich, psio-ludzkich, ludzko-psich także nie :cool3: Żar lał się z nieba, woda lała się z butelek, a cienia to na placu nie było prawie wcale. Słowem - żałuj, że Was nie było :) Pozdrawiam Marysia i Una EDIT: na środkowym rysunku cyfra "5" w czarnym kwadracie to alternatywne zakończenie kombinacji opisywanej cyframi w białych kwadratch. Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja bym do relacji dołączyła mrożący krew w żyłach skok Bandziora NA (ZAZNACZAM NA NIE W) koło :placz: więc było suuuuuuper :multi: :evil_lol: A to akurat nie powinno byc opatrzone emotką ":evil_lol: " tylko ":loveu: ". Wszyscy dzielnie skakali, tzn wszystkie psy :lol: a przewodnicy wyciskali z siebie siódme poty, żeby owe psy poprowadzić jak trzeba :lol: z wyjątkiem mnie oczywiście :evil_lol: bo z Uną biegała Paula :Rose: i tak już zostanie na dłuższy czas A Paula robi to bardzo, bardzo chętnie :loveu: I nie mów , że nic nie robiłaś, bo dzielnie pełniłaś funkcję "mózgu" naszego treningu układająć torki :multi: Quote
Tomo 2 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fajnie się Was obserwowało.Widać dużo już umiecie . Przecież i Małyszowi wszystkie skoki nie wychodzą to jest sport Pozdrowionka od Nory Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 O pan z beagelką ? :cool3: Zaczęliście kurs? Jeśli tak to się jeszcze na wspólnych zajęciach spotkamy :multi: Quote
Tomo 2 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tak paptrząc na was można się kompleksów nabawić ale postaramy się po pewnym czasie do was dołączyć . Fajnie mieć takie superowskie wzory. Chcielibyśmy kiedyś wystartowaqć w zawodach gdzie by startowała Angie z Bydgoszczy nasza kumpela beagiel ale to daleka i trudna droga.Lecz mamy fajniego nauczyciela to będzie łatwiej Powodzenia i do zobaczenia. Quote
taura1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Słowem - żałuj, że Was nie było. :) Oj bardzo, bardzo żałuje :-( Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Patrząc na nas kompleksów :crazyeye: Do tego, żeby patrząc na nas mieć kompleksy to jeszcze dłuuuga droga :razz: Mój pies nigdy nie będzie nikogo w kompleksy wpędzał, a już na pewno nie swoją szybkością :evil_lol: Ale dziękujemy za miłe słowa i trzyamy kciuki za waszą edukację. Quote
taura1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Mój pies nigdy nie będzie nikogo w kompleksy wpędzał, a już na pewno nie swoją szybkością Podpisuje się. A tym bardziej ja nikogo w kompleksy nie wpędze, jedynie siebie. :) Quote
magda_u Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kompleksom dziekujemy - szkoda zycia! A ze popisy dziewczyn moga wzbudzac podziw, to inna sprawa :) Quote
Recommended Posts