Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Info dla grupy zaawansowanej, czyli "klubu noname":
Zajecia w sobote o 16:00, wymagane wczesniejsze uregulowanie skladki. Mozna zaplacic 10 zl za kwiecien, lub 50 za 6 miesiecy. Konto podaje na priva: magda@urban.poznan.pl

Czy ja mogę zapłacić w sobotę na zajęciach do rąk własnych? :razz: Tak będzie mi o wiele wygodniej :p

Potwierdzam - zapraszam moją grupę na godzinę 16 w sobotę :smile:

Marysiu, A czy ja znów mogę prosić o zgarnięcie z Ronda Rataje z tego samego miejsca o 15.30? :cool3: Będę bardzo wdzięczna :loveu:

Nie dostałam na razie żadnej odpowiedzi w sprawie książeczek :placz:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Czy ja mogę zapłacić w sobotę na zajęciach do rąk własnych? :razz: Tak będzie mi o wiele wygodniej :p

Dołaczam się do pytania;]

Posted

A czemu w sobotę szkoła? :crazyeye:

Ano odrabiany wolne dni. :angryy:

Huśtawka jedzie się jutro kupić i pomalować. :evil_lol:

Posted

Ja bym sie zapisala z Era lecz srednio mi teraz termin pasuje, bo matura teraz bedzie mi sie zaczynac:shake:. I nie wiem co zrobic, bo bardzo bym chciala z nia cwiczyc musze to powaznie przemyslec.

Posted

[quote name='taura1']Nikt nie zda relacji z soboty? :-(

Ok, zdaję relację :lol:

Na zajęcia grupy zaawansoanej przybyła ekipa w składzie:
- Oliwia i Daisy, Small
- Paula i Bandzior, Large weteran
- Marysia i Una, Una Large, Marysia Złom ;)
- Kinga z Dino nie stawili się, ale przekazali usprawiedliwienie ;)

Zajęcia jak zwykle prowadziła Marysia :loveu: ;) :evil_lol: więc było suuuuuuper :multi: :evil_lol:

Baaardzo starałam się przypomnieć sobie zadawane torki, ale nie wiem, czy to wszystkie:

Wszyscy dzielnie skakali, tzn wszystkie psy :lol: a przewodnicy wyciskali z siebie siódme poty, żeby owe psy poprowadzić jak trzeba :lol: z wyjątkiem mnie oczywiście :evil_lol: bo z Uną biegała Paula :Rose: i tak już zostanie na dłuższy czas

Zatargów psio-psich nie było, ludzko-ludzkich, psio-ludzkich, ludzko-psich także nie :cool3: Żar lał się z nieba, woda lała się z butelek, a cienia to na placu nie było prawie wcale. Słowem - żałuj, że Was nie było :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

EDIT: na środkowym rysunku cyfra "5" w czarnym kwadracie to alternatywne zakończenie kombinacji opisywanej cyframi w białych kwadratch.

Posted

Ja bym do relacji dołączyła mrożący krew w żyłach skok Bandziora NA (ZAZNACZAM NA NIE W) koło :placz:

więc było suuuuuuper :multi: :evil_lol:

A to akurat nie powinno byc opatrzone emotką ":evil_lol: " tylko ":loveu: ".

Wszyscy dzielnie skakali, tzn wszystkie psy :lol: a przewodnicy wyciskali z siebie siódme poty, żeby owe psy poprowadzić jak trzeba :lol: z wyjątkiem mnie oczywiście :evil_lol: bo z Uną biegała Paula :Rose: i tak już zostanie na dłuższy czas

A Paula robi to bardzo, bardzo chętnie :loveu:
I nie mów , że nic nie robiłaś, bo dzielnie pełniłaś funkcję "mózgu" naszego treningu układająć torki :multi:

Posted

Tak paptrząc na was można się kompleksów nabawić ale postaramy się po pewnym czasie do was dołączyć .
Fajnie mieć takie superowskie wzory.
Chcielibyśmy kiedyś wystartowaqć w zawodach gdzie by startowała Angie z Bydgoszczy nasza kumpela beagiel ale to daleka i trudna droga.Lecz mamy fajniego nauczyciela to będzie łatwiej
Powodzenia i do zobaczenia.

Posted

Patrząc na nas kompleksów :crazyeye: Do tego, żeby patrząc na nas mieć kompleksy to jeszcze dłuuuga droga :razz:
Mój pies nigdy nie będzie nikogo w kompleksy wpędzał, a już na pewno nie swoją szybkością :evil_lol: Ale dziękujemy za miłe słowa i trzyamy kciuki za waszą edukację.

Posted

Mój pies nigdy nie będzie nikogo w kompleksy wpędzał, a już na pewno nie swoją szybkością

Podpisuje się. A tym bardziej ja nikogo w kompleksy nie wpędze, jedynie siebie. :)