Paskuda_Bandzior Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hmmmm... Pojawił się pewnien niuans :razz: Dzwoniałm przed chilką do Związku... Pani powiedziała, że mam mailem wysłać imiona i nazwiska osób zamawiających i te osoby powinny mieć zapłaconą składkę członkowską za ten rok :roll: Ja nie zapłaciłam jeszcze składki, Kinga Ty też nie, prawda? :evil_lol: I jest zonk :lol: Reszta ma zapłaconą czy też zwklekała ? ;) Quote
taura1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Acha i jeszcze jedno pytanko na jakie kolory malujemy przeszkody? Mam pomalować sama (impregnat, farba, piasek, farba to dobre rozwiązanie?), czy malujemy grupowo :lol: w ABC? Quote
taura1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Ja nie zapłaciłam jeszcze składki, Kinga Ty też nie, prawda? :evil_lol: Prawda :evil_lol: Ale moge zrobić to nawet zaraz, przelewem. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Prawda :evil_lol: Ale moge zrobić to nawet zaraz, przelewem. ;-) No ja tego niestety zaraz zrobić nie mogę i pewnie uporam się z tym po świętach :placz: Napisze im, że zapłacę przy odbiorze książeczki :eviltong: Quote
Dinusia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda, jutro jedziemy do babci na ogrodek na swieta i bedziemy cwiczyc :) Zaczne wycofywanie reki i dostawie wiecej tyczek :) Fajnie, ze w koncu cos sie ruszylo u nas w Poznaniu z tym agility :) P Paula, ja chyba mam zaplacona ;) Quote
Oliwia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale fajnie;] Wreszcie są juz jakies konkretne propozycje;] Jak tak dalej pójdzie to zbierzemy cały tor już w tym roku;] Mi w sumie tez bardziej odpowiada trening a tydzien;] Quote
magda_u Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zrobilam stronke: http://www.urban.poznan.pl/twoj_pies/klub_agility.php Bede tam wpisywac wszystkie operacje finansowe klubu i rozne informacje. Quote
taura1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda dobre rozwiązanie ze stronką. :) A co z malowaniem przeszkód? taura1 napisał(a):Acha i jeszcze jedno pytanko na jakie kolory malujemy przeszkody? Mam pomalować sama (impregnat, farba, piasek, farba to dobre rozwiązanie?), czy malujemy grupowo :lol: w ABC? P.S Są jakieś plany co do nazwy klubu? :razz: Quote
magda_u Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kinga, nie mam sugestii dot. nazwy klubu ani malowania - zrob jak uwazasz. UWAGA! PRosze osoby zainteresowane kursami dla poczatkujacych o kontakt ze mna na priva magda@urban.poznan.pl Wesolych Swiat! Quote
Dinusia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Napisalam ogloszenie o treningach na forum spanielowym :) Quote
taura1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ok. ;) Wszyscy, którzy chca się wypowiedzieć co do koloru przeszkód, zapraszam na priv. ;) Quote
AniaP Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Dzwoniałm przed chilką do Związku... Pani powiedziała, że mam mailem wysłać imiona i nazwiska osób zamawiających i te osoby powinny mieć zapłaconą składkę członkowską za ten rok :roll: Paula, wyślę Ci zaraz priva w tej sprawie. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zrobilam stronke: http://www.urban.poznan.pl/twoj_pies/klub_agility.php Bede tam wpisywac wszystkie operacje finansowe klubu i rozne informacje. Teraz jak ktoś będzie zalegał to caaaały świat się o tym dowie :evil_lol: Dostałam privy z danymi od: Ani, Kingi, Marysi (tak nawiasem mówiąc wiedziałam jak sie każda z Was nazywa, ale dziękuję, że wysłałyście:p ). Magda u Ciebie obie książeczki na Twoje nazwisko? P.S Są jakieś plany co do nazwy klubu? :razz: Oj to trzeba poważnie przemyśleć :cool3: Quote
magda_u Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Teraz jak ktoś będzie zalegał to caaaały świat się o tym dowie :evil_lol: No, to troche glupio... moze wejscie na te strone bedzie na haslo...? zobaczymy. Paskuda_Bandzior napisał(a): Magda u Ciebie obie książeczki na Twoje nazwisko? Tak, Magdalena Urban, ale tez zalegam ze skladka ;) Za chwile zrobie przelew. Gdzie jest na necie rozklad jazdy autobusow do Tulec? Quote
JIM Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Rozkład jazdy znajdziesz tutaj: http://www.kleszczewo.pl/?a=2070 :) A co do tej ksiazeczki to ja nie wiem... tak samo co do treningow... troche daleko :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Przed chwilką poszedł mail z danymi do książeczek! :razz: Marysiu, zapisałam na Ciebie dwie :p Quote
Ania&Psy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czy w tą sobotę grupa początkująca ma zajęcia? :razz: Quote
JIM Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Chyba nie, skoro bedzie ten kurs :razz: [?] Czy jak w koncu? Sama juz nie wiem. Quote
magda_u Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W te sobote spotykamy sie na kursie, w dwoch grupach poczatkujacych. Osoby, ktore sie zglosily sa o wszystkim informowane na biezaco. Scooby, wyslalam Ci dzis maila w tej sprawie. Quote
magda_u Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Info dla grupy zaawansowanej, czyli "klubu noname": Zajecia w sobote o 16:00, wymagane wczesniejsze uregulowanie skladki. Mozna zaplacic 10 zl za kwiecien, lub 50 za 6 miesiecy. Konto podaje na priva: magda@urban.poznan.pl Quote
Marysia_i_gończy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Potwierdzam - zapraszam moją grupę na godzinę 16 w sobotę :) Chętnym mogę podać numer konta, na które należy wpłacić składkę :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Jureja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 fish napisał(a):W te sobote spotykamy sie na kursie, w dwoch grupach poczatkujacych. Osoby, ktore sie zglosily sa o wszystkim informowane na biezaco. Scooby, wyslalam Ci dzis maila w tej sprawie. Ja nic nie wiem,nie dostałam maila:roll: .Co z tym kursem "podstawy pracy z psem"? Quote
magda_u Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A masz inne konto niz na WP? bo maila do Ciebie wyslalam tylko nie doszedl najwyrazniej. Quote
Jureja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 mam tego samego maila,więc nie wiem czemu nie doszedl.Mozesz zostawic wiadomosc na gg? Quote
Recommended Posts