Jureja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Boidae napisał(a):Przygarneli byście nas?:cool3: Będziemy mili i grzeczni dla wszystkich serdeczni, jeszcze nigdy nie skakaliśmy. Pewnie,że przygarniemy:p .My tez nigdy nie skakałyśmy:lol: . Quote
KaRa_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 O ja tez bym wpadla z moja dla poczatkujacych;) Quote
nefre Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 To może nam się też wreszcie uda dotrzeć, bo chętnie bysmy pohopkali (a w sumie to popróbowali :) ) Ktoś moze podpowiedzieć jak jest z dojazdem autobusami i jak wogóle tam trafić? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Paula mogę Cię zabrać z Ronda Rataje. Zamieszanie to będzie robić Una :diabloti: Marysiu super! :multi: Bandzior sobie grzecznie spocznie pod moimi nogami. Skontaktujemy się jeszcze sms-ami. Przywiozę tę podstawę do huśtawki, pogadamy i ustalimy kto się tym zajmie, ok? Cieszę się, że są chętni :loveu: Jasne jak tak wszyscy będą pod ręką to łatwiej będzie pogadać :lol: A kto jeszcze się zalicza do "naszej" grupy? Pisałam do Kingi od Dina. Ktoś jeszcze z nami poskacze? :razz: Quote
Marta i Wika Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 nefre napisał(a):To może nam się też wreszcie uda dotrzeć, bo chętnie bysmy pohopkali (a w sumie to popróbowali :) ) Ktoś moze podpowiedzieć jak jest z dojazdem autobusami i jak wogóle tam trafić? 14.50 autobus z Ronda Rataje :-) Na Kleszczewo. Mam nadzieję że kierowca się nie zbuntuje :-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Marta i Wika napisał(a):14.50 autobus z Ronda Rataje :-) Na Kleszczewo. Mam nadzieję że kierowca się nie zbuntuje :-) Bandzior jak ostatnio jechał to nie tyle kierowca co Ci pasażerowie mieli nietęgie miny :eviltong: Quote
Marta i Wika Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Przecież bandziorek jest kochany piesek :loveu: To już Wikuni prędzej powinni się bać :diabloti: Quote
nefre Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Mogłabym się z kimś wstępnie umówić na Ratajach i pojechać razem żebym wiedziala na przyszłość co gdzie i jak? Quote
Marta i Wika Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Autobusem? 14.50 jedziemy. Na Kleszczewo. Cała zgraja psów. Znajdziesz nas :diabloti: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 My też najprawdopodobniej będziemy :loveu: Bandzior będzie miał sprawdzian z biegania za piłkę a nie za smaczki :razz: Quote
Boidae Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sunia która nie lubi zbytnio zaczepek może być? To znaczy ona nie jest agresor tylko jak ktoś się na nią stawi( to znaczy zacznie obszczekiwać, obwąchiwać jak ona sobie tego niezyczy) to obszczeka :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Boidae napisał(a):Sunia która nie lubi zbytnio zaczepek może być? To znaczy ona nie jest agresor tylko jak ktoś się na nią stawi( to znaczy zacznie obszczekiwać, obwąchiwać jak ona sobie tego niezyczy) to obszczeka :shake: Jeśli będziesz ją mieć pod kontrolą to możecie się stawić :) Tylko ostrzeż od razu ludzi, żeby ich psy nie podchodziły do Twojej suki :) Quote
Boidae Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No to na 80% się zjawimy. :loveu: (10% jak moje taxi nie bedzie miała czasu. drugie 10% jak ten gamoń będzie się dzisiaj zachowywał do innych psów bo zaraz idę z koleżanką do parku i jej psem jak młoda będzie grzeczna to pojedzie) Wrazie czego może mi ktoś podać swój numer kom. jak byśmy się zgubili :oops: Quote
Ania&Psy Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam :) WIem, że szybko się obudziłam :razz: Ale czy mogłabym dzisiaj też pojechać? Od razu mówię, że Scooby to jeszcze szczeniak, ale chcę, żeby zapoznał się z przeszkodami. No i nie wiem jak to z nim będzie,bo jak pierwszy raz widzi dużo psów w jednym miejscu to wariuje, ma mnie gdzieś i chce się z psami bawić. Więc jak? Możemy przyjechać? :D Też bym pojechała autobusem z Rataj. Quote
Ania&Psy Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No i byliśmy :D Marta, przepraszam Cię za te wiadomości (gg i PW), ale chciałam dostać odp. czy mogę pojechać. A widziałam, że jesteś zw na gg to napisałam. Cieszę się, że pojechaliśmy, chociaż Scoobiemu (tak jak pisałam) trudno było skupić uwagę (bo tyle psów). :) Quote
JIM Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mi sie bardzo podobalo :) Mam nadzieje na powtorke :D Quote
KaRa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Bardzo milo bylo;) Powiem Wam szczerze,ze jestem pod wrazeniem wlasnego psa:lol: Bałam się,że na bedzie chciala wszystkie psy pozjadac co do niej podejda,ze w obcym miejscu nie bedzie wspolpracowac,ze nawet uwagi na mnie niewroci,a tu taka niespodzianka;) I jeszcze milo bylo uslyszec,ze Era sie nadaje,ze szybko lapie o co w tym chodzi;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 O kurcze jakie śliczne zdjęcie :crazyeye: I my byliśmy wczoraj :multi: Byłam z Bandziorem, który w sumie więcej odpoczywał niż biegał za to ja nie odpoczywałam :cool3: Wręcz przeciwnie! Latałam z Uniakiem i dała mi popalić dziewczyna :lol: Tempo niesamowite...:loveu: Ale fajnieeeee:loveu: Marysiu nie mam nic przeciwko, żebym przy następnym spotkaniu też się tak wymęczyła za sprawa Uny :evil_lol: Quote
JIM Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A Bandzika też mam :) Zdjęcie Dina mi nie wyszło za bardzo sie kręcił :P Dwie Daisunie :D Era i spragniony Scooby Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 O Bandzioszki, Bandzioszki, Bandzioszki! :loveu: :loveu: :loveu: Ale on jednak jest siwy :eviltong: Dzięki! Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Co robimy w tym tygodniu? :cool3: Jest Wielka Sobota.... Quote
Boidae Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na następnym my będziemy :cool3: Wiadomo już kiedy?:roll: Quote
Dinusia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a my jzu tak tesknimy za treningami... :( mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie jakos rano, bo ja mam konie i niestety musze to jakos ze soba pogodzic ... Quote
Recommended Posts