Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boidae napisał(a):
Przygarneli byście nas?:cool3:
Będziemy mili i grzeczni dla wszystkich serdeczni, jeszcze nigdy nie skakaliśmy.

Pewnie,że przygarniemy:p .My tez nigdy nie skakałyśmy:lol: .

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może nam się też wreszcie uda dotrzeć, bo chętnie bysmy pohopkali (a w sumie to popróbowali :) )
Ktoś moze podpowiedzieć jak jest z dojazdem autobusami i jak wogóle tam trafić?

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

Paula mogę Cię zabrać z Ronda Rataje. Zamieszanie to będzie robić Una :diabloti:

Marysiu super! :multi: Bandzior sobie grzecznie spocznie pod moimi nogami.
Skontaktujemy się jeszcze sms-ami.

Przywiozę tę podstawę do huśtawki, pogadamy i ustalimy kto się tym zajmie, ok? Cieszę się, że są chętni :loveu:

Jasne jak tak wszyscy będą pod ręką to łatwiej będzie pogadać :lol:
A kto jeszcze się zalicza do "naszej" grupy? Pisałam do Kingi od Dina.
Ktoś jeszcze z nami poskacze? :razz:

Posted

nefre napisał(a):
To może nam się też wreszcie uda dotrzeć, bo chętnie bysmy pohopkali (a w sumie to popróbowali :) )
Ktoś moze podpowiedzieć jak jest z dojazdem autobusami i jak wogóle tam trafić?

14.50 autobus z Ronda Rataje :-) Na Kleszczewo. Mam nadzieję że kierowca się nie zbuntuje :-)

Posted

Sunia która nie lubi zbytnio zaczepek może być? To znaczy ona nie jest agresor tylko jak ktoś się na nią stawi( to znaczy zacznie obszczekiwać, obwąchiwać jak ona sobie tego niezyczy) to obszczeka :shake:

Posted

Boidae napisał(a):
Sunia która nie lubi zbytnio zaczepek może być? To znaczy ona nie jest agresor tylko jak ktoś się na nią stawi( to znaczy zacznie obszczekiwać, obwąchiwać jak ona sobie tego niezyczy) to obszczeka :shake:

Jeśli będziesz ją mieć pod kontrolą to możecie się stawić :) Tylko ostrzeż od razu ludzi, żeby ich psy nie podchodziły do Twojej suki :)

Posted

No to na 80% się zjawimy. :loveu: (10% jak moje taxi nie bedzie miała czasu. drugie 10% jak ten gamoń będzie się dzisiaj zachowywał do innych psów bo zaraz idę z koleżanką do parku i jej psem jak młoda będzie grzeczna to pojedzie) Wrazie czego może mi ktoś podać swój numer kom. jak byśmy się zgubili :oops:

Posted

Witam :)
WIem, że szybko się obudziłam :razz: Ale czy mogłabym dzisiaj też pojechać? Od razu mówię, że Scooby to jeszcze szczeniak, ale chcę, żeby zapoznał się z przeszkodami. No i nie wiem jak to z nim będzie,bo jak pierwszy raz widzi dużo psów w jednym miejscu to wariuje, ma mnie gdzieś i chce się z psami bawić.
Więc jak? Możemy przyjechać? :D Też bym pojechała autobusem z Rataj.

Posted

No i byliśmy :D
Marta, przepraszam Cię za te wiadomości (gg i PW), ale chciałam dostać odp. czy mogę pojechać. A widziałam, że jesteś zw na gg to napisałam.
Cieszę się, że pojechaliśmy, chociaż Scoobiemu (tak jak pisałam) trudno było skupić uwagę (bo tyle psów). :)

Posted

Bardzo milo bylo;) Powiem Wam szczerze,ze jestem pod wrazeniem wlasnego psa:lol: Bałam się,że na bedzie chciala wszystkie psy pozjadac co do niej podejda,ze w obcym miejscu nie bedzie wspolpracowac,ze nawet uwagi na mnie niewroci,a tu taka niespodzianka;) I jeszcze milo bylo uslyszec,ze Era sie nadaje,ze szybko lapie o co w tym chodzi;)

Posted

O kurcze jakie śliczne zdjęcie :crazyeye:

I my byliśmy wczoraj :multi:
Byłam z Bandziorem, który w sumie więcej odpoczywał niż biegał za to ja nie odpoczywałam :cool3: Wręcz przeciwnie! Latałam z Uniakiem i dała mi popalić dziewczyna :lol: Tempo niesamowite...:loveu: Ale fajnieeeee:loveu:

Marysiu nie mam nic przeciwko, żebym przy następnym spotkaniu też się tak wymęczyła za sprawa Uny :evil_lol: