AniaP Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Magda i Saga napisał(a):Napiszcie, co chciałybyście poćwiczyć, może macie jakieś konkretne sekwencje lub torki, które chcecie pobiegać. Czy ja mam cos przygotować? Oj, ja szczerze mówiąc zupełnie o niczym konkretnym nie myślałam. :shake: Po prostu jadę i zdaję się na Ciebie :eviltong: , a po takiej długiej przerwie w bieganiu, to... będę sobie śpiewać "wszystko się może zdarzyyyyć" :lol: . Zrób taki trening jak sobie zaplanowałaś dla Was i tyle, mam nadzieję, że damy radę. :evil_lol: Dinusia napisał(a): na poczatek cos latwego tak dla przypomnienia bo my juz dawno nie biegalysmy :smile: No, ale to taki bardzo krótki ten początek, nie? :razz: A potem, to nie ma to tamto, trza się wreszcie czegoś nauczyć. :eviltong: Quote
Dinusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ejj... ale tu niektorzy poczatkujacy jeszcze sa ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ejj... ale tu niektorzy poczatkujacy jeszcze sa ;-) Dlatego się trzeba w górę piąć,a nie stać cały czas na poziomie podstawowym :cool3: Masz pw, dinusia :) No topsze, to dziewczyny: Paula, Taura i Dinusia, to umówcie się jakoś skąd mam Was w niedzielę zgarnąć albo dajcie mi każda znać na pw, gdzie której pasuje, bo ja (oprócz Pauli) nawet nie wiem w jakich rejonach Poznania mieszkacie. :shake: Ja bez psa, więc mogę komunikacją jechać bez problemu :cool3: Aniu tak jak Ci pisałam będę dawać znać sms-ami :razz: Quote
AniaP Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Dinusia'] Ejj... ale tu niektorzy poczatkujacy jeszcze sa ;) Taaaak? Początkująąąąący? :errrr: A na obozie z "Fortem" w ub. roku, to kto był? A slalom, to może ja tak http://s122.photobucket.com/albums/o274/Nelowa/?action=view¤t=SlalomNeli.flv śmigam, co? :mad: Chciałabym, żeby mi Asti slalom tak wymiatała, ale raczej jeszcze długo sobie na to poczekam. :razz: No więc kto tu jest początkujący? :evil_lol: Quote
Dinusia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No dobra, ale to tylko slalom, poza tym sama ja tego uczylam ;) wiec tylko z tym jestesmy do przodu ;) ale ok.. niestety nie moge jechac, bo jeszcze mam straszny kaszel i katar, a mama mowi, ze nie chce zebym tyle czasu na dworze byla... z reszta dzisaij pierwszy raz od tygodnia wyjde z psem na chwilke ;) szczerze mowiac mam nadzieje, ze bedize padal jutro deszcz i pojedziemy wszyscy razem za tydzien (sorry ;) ) Quote
AniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dinusia napisał(a): niestety nie moge jechac, bo jeszcze mam straszny kaszel i katar, a mama mowi, ze nie chce zebym tyle czasu na dworze byla... No to szkoda, jak pech to pech. :sad: Dinusia napisał(a):szczerze mowiac mam nadzieje, ze bedize padal jutro deszcz i pojedziemy wszyscy razem za tydzien (sorry ;) ) No to Cię może trochę zmartwię, ale na jutro zapowiadają piękne słoneczko i nawet wiać ma trochę mniej. :eviltong: A następny wyjazd do Bydgoszczy, to pewnie dopiero 2 maja na zawody i ja nie pojadę tam z Poznania tylko ze Słowikowa, bo będę tam leniuchować w długi weekend. :evil_lol: Quote
Dinusia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hehe, no my wlasnie, musimy sobie zaplanowac jakies zawody, zeby sobie miejsce u Ciebie zajac :D bo narazie to tlyko wystawy wciaz planuje xD Heh, no ja zawsze mam pecha, ze jak jestem chora to fajne rzeczy sa :/ Quote
AniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dinusia napisał(a):Heh, no ja zawsze mam pecha, ze jak jestem chora to fajne rzeczy sa :/ Eee, sezon zawodów i innych imprez się dopiero zaczął, więc jeszcze nie raz sobie odbijecie. :glaszcze: :smile: Quote
Dinusia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No mam nadzieje ;) a wiesz juz cos w zwiazku z naszym wyjazdem na oboz? :P Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 my się jutro stawiamy wedle umowy :) Quote
Dinusia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):my się jutro stawiamy wedle umowy :) Zazdraszczam... Ania, masz pw :evil_lol: Quote
AniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dinusia napisał(a):Zazdraszczam... Ania, masz pw :evil_lol: Tak, właśnie Ci odpisałam. :p Dinusia napisał(a): No mam nadzieje ;-) a wiesz juz cos w zwiazku z naszym wyjazdem na oboz? :P Jeszcze nie na 100%. :roll: :shake: :oops: Paskuda_Bandzior napisał(a): my się jutro stawiamy wedle umowy :smile: No i suuuper, na Was to można liczyć. :kciuki: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 AniaP napisał(a): No i suuuper, na Was to można liczyć. :kciuki: Takich atrakcji jakimi są wyjazdy agilitowe nie można przepuścić :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Słuchajcie, mam dwie sprawy: 1. Dostaliśmy od Bydgoszczan składaną podstawę do huśtawki. Trzeba znaleźć jakiegoś stolarza? złotą rączkę? który dorobi do tego deskę, zrobić zrzutkę i w ogóle zająć się tym. Kto chętny, żeby wziąć sprawę w swoje ręce? Bo ja nie mogę się tego podjąć... 2. Myślimy z Magdą o wznowieniu treningów. Magda coś mi wspominała o sobocie, godz. 15, ale dość luźno, nie wiem, czy to jej wyjdzie. Ja powinnam być w stanie poprowadzić "treningi" przez najbliższe ok. półtora miesiąca. Myślałam o najbliższej sobocie godz. 16 - nie wiem, czy to pasuje p.Piotrowi. No i co Wy o tym myślicie? Wam pasuje? Są chętni? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marta i Wika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Są, są, są chętni! :-) Ja pewnie nie będę regularnie, ale będę wpadać :-) Quote
Tośka_m Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 My chętni na treningi! Znajomego stolaża mam, ale problem byłby z transportem deski do Poznania, bo to jednak 100 km jest. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No to my moze też? Tak chociaż na niskich przeszkodach, żeby zobaczyć jak to Bandziorowi za piłkę pójdzie? :razz: Tylko dojazd.... Mógłby nas ktoś zgarnąć z rataj np. albo z dębca autem? Bandzior może jechać z przodu pod nogami i nie robić zamieszania:cool3: Jeśli tak to zjawimy się na sto procent, jeśli nie to musze pomyśleć o innym transporcie. I może w sobotę porozmawiamy o tej huśtawce? ;) Quote
Jureja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ja tez mam problem z transportem.Myślałam,żeby jechać autobusem ale nie mam pojęcia jak tam dojechać:roll: .Jedzie ktoś z centrum albo z marcelina? Quote
Marta i Wika Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jureja napisał(a):Ja tez mam problem z transportem.Myślałam,żeby jechać autobusem ale nie mam pojęcia jak tam dojechać:roll: .Jedzie ktoś z centrum albo z marcelina? Ja jeżdżę od siebie, czyli prawie z Marcelina, właśnie autobusem. Najpierw tramwajem (np. 6) do Ronda Rataje, a stamtąd autobusem na Kleszczewo. Rzadko jeżdżą niestety, ale można w necie sprawdzić. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No więc ustalone! Sobota, godz. 15 - grupa początkująca z Magdą Sobota, godz. 16 - moja grupa Przywiozę tę podstawę do huśtawki, pogadamy i ustalimy kto się tym zajmie, ok? Cieszę się, że są chętni :loveu: Paula mogę Cię zabrać z Ronda Rataje. Zamieszanie to będzie robić Una :diabloti: Do zobaczenia! Marysia i Una Quote
Dinusia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kurcze, a my konie mamy z Pierniczkiem... :/ no nic, zobaczymy moze nie pojde na konie... a nie daloby rady przesunac tych treningow na 10 i 11? tak jak kiedys...? Quote
Marta i Wika Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 To my będziemy 15.10, bo tak wychodzi autobusem. Z powrotem - jeśli nikt nas nie przygarnie - mamy dopiero 16.55, więc wychodzi że będziemy się pałętać przez dwie grupy :-) To najwyżej na drugiej grupie ja będę sama biegać, a Wika odpoczywać :-) Quote
Jureja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czyli my tez będziemy o 15.10,razem z Martą;) . Quote
Boidae Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Przygarneli byście nas?:cool3: Będziemy mili i grzeczni dla wszystkich serdeczni, jeszcze nigdy nie skakaliśmy. Quote
Recommended Posts