Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Napiszcie, co chciałybyście poćwiczyć, może macie jakieś konkretne sekwencje lub torki, które chcecie pobiegać. Czy ja mam cos przygotować?

Oj, ja szczerze mówiąc zupełnie o niczym konkretnym nie myślałam. :shake: Po prostu jadę i zdaję się na Ciebie :eviltong: , a po takiej długiej przerwie w bieganiu, to... będę sobie śpiewać "wszystko się może zdarzyyyyć" :lol: . Zrób taki trening jak sobie zaplanowałaś dla Was i tyle, mam nadzieję, że damy radę. :evil_lol:

Dinusia napisał(a):
na poczatek cos latwego tak dla przypomnienia bo my juz dawno nie biegalysmy :smile:

No, ale to taki bardzo krótki ten początek, nie? :razz: A potem, to nie ma to tamto, trza się wreszcie czegoś nauczyć. :eviltong:

Posted

Ejj... ale tu niektorzy poczatkujacy jeszcze sa ;-)

Dlatego się trzeba w górę piąć,a nie stać cały czas na poziomie podstawowym :cool3:
Masz pw, dinusia :)

No topsze, to dziewczyny: Paula, Taura i Dinusia, to umówcie się jakoś skąd mam Was w niedzielę zgarnąć albo dajcie mi każda znać na pw, gdzie której pasuje, bo ja (oprócz Pauli) nawet nie wiem w jakich rejonach Poznania mieszkacie. :shake:

Ja bez psa, więc mogę komunikacją jechać bez problemu :cool3: Aniu tak jak Ci pisałam będę dawać znać sms-ami :razz:

Posted

[quote name='Dinusia'] Ejj... ale tu niektorzy poczatkujacy jeszcze sa ;)
Taaaak? Początkująąąąący? :errrr: A na obozie z "Fortem" w ub. roku, to kto był? A slalom, to może ja tak http://s122.photobucket.com/albums/o274/Nelowa/?action=view&current=SlalomNeli.flv śmigam, co? :mad: Chciałabym, żeby mi Asti slalom tak wymiatała, ale raczej jeszcze długo sobie na to poczekam. :razz: No więc kto tu jest początkujący? :evil_lol:

Posted

No dobra, ale to tylko slalom, poza tym sama ja tego uczylam ;) wiec tylko z tym jestesmy do przodu ;) ale ok.. niestety nie moge jechac, bo jeszcze mam straszny kaszel i katar, a mama mowi, ze nie chce zebym tyle czasu na dworze byla... z reszta dzisaij pierwszy raz od tygodnia wyjde z psem na chwilke ;) szczerze mowiac mam nadzieje, ze bedize padal jutro deszcz i pojedziemy wszyscy razem za tydzien (sorry ;) )

Posted

Dinusia napisał(a):
niestety nie moge jechac, bo jeszcze mam straszny kaszel i katar, a mama mowi, ze nie chce zebym tyle czasu na dworze byla...

No to szkoda, jak pech to pech. :sad:

Dinusia napisał(a):
szczerze mowiac mam nadzieje, ze bedize padal jutro deszcz i pojedziemy wszyscy razem za tydzien (sorry ;) )

No to Cię może trochę zmartwię, ale na jutro zapowiadają piękne słoneczko i nawet wiać ma trochę mniej. :eviltong: A następny wyjazd do Bydgoszczy, to pewnie dopiero 2 maja na zawody i ja nie pojadę tam z Poznania tylko ze Słowikowa, bo będę tam leniuchować w długi weekend. :evil_lol:

Posted

Hehe, no my wlasnie, musimy sobie zaplanowac jakies zawody, zeby sobie miejsce u Ciebie zajac :D bo narazie to tlyko wystawy wciaz planuje xD
Heh, no ja zawsze mam pecha, ze jak jestem chora to fajne rzeczy sa :/

Posted

Dinusia napisał(a):
Heh, no ja zawsze mam pecha, ze jak jestem chora to fajne rzeczy sa :/

Eee, sezon zawodów i innych imprez się dopiero zaczął, więc jeszcze nie raz sobie odbijecie. :glaszcze: :smile:

Posted

Dinusia napisał(a):
Zazdraszczam... Ania, masz pw :evil_lol:

Tak, właśnie Ci odpisałam. :p

Dinusia napisał(a):
No mam nadzieje ;-) a wiesz juz cos w zwiazku z naszym wyjazdem na oboz? :P

Jeszcze nie na 100%. :roll: :shake: :oops:

Paskuda_Bandzior napisał(a):
my się jutro stawiamy wedle umowy :smile:

No i suuuper, na Was to można liczyć. :kciuki:

Posted

Słuchajcie, mam dwie sprawy:

1. Dostaliśmy od Bydgoszczan składaną podstawę do huśtawki. Trzeba znaleźć jakiegoś stolarza? złotą rączkę? który dorobi do tego deskę, zrobić zrzutkę i w ogóle zająć się tym. Kto chętny, żeby wziąć sprawę w swoje ręce? Bo ja nie mogę się tego podjąć...

2. Myślimy z Magdą o wznowieniu treningów. Magda coś mi wspominała o sobocie, godz. 15, ale dość luźno, nie wiem, czy to jej wyjdzie.

Ja powinnam być w stanie poprowadzić "treningi" przez najbliższe ok. półtora miesiąca. Myślałam o najbliższej sobocie godz. 16 - nie wiem, czy to pasuje p.Piotrowi. No i co Wy o tym myślicie? Wam pasuje? Są chętni? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

No to my moze też? Tak chociaż na niskich przeszkodach, żeby zobaczyć jak to Bandziorowi za piłkę pójdzie? :razz:
Tylko dojazd.... Mógłby nas ktoś zgarnąć z rataj np. albo z dębca autem? Bandzior może jechać z przodu pod nogami i nie robić zamieszania:cool3:
Jeśli tak to zjawimy się na sto procent, jeśli nie to musze pomyśleć o innym transporcie.
I może w sobotę porozmawiamy o tej huśtawce? ;)

Posted

Ja tez mam problem z transportem.Myślałam,żeby jechać autobusem ale nie mam pojęcia jak tam dojechać:roll: .Jedzie ktoś z centrum albo z marcelina?

Posted

Jureja napisał(a):
Ja tez mam problem z transportem.Myślałam,żeby jechać autobusem ale nie mam pojęcia jak tam dojechać:roll: .Jedzie ktoś z centrum albo z marcelina?

Ja jeżdżę od siebie, czyli prawie z Marcelina, właśnie autobusem. Najpierw tramwajem (np. 6) do Ronda Rataje, a stamtąd autobusem na Kleszczewo. Rzadko jeżdżą niestety, ale można w necie sprawdzić.

Posted

No więc ustalone!

Sobota, godz. 15 - grupa początkująca z Magdą

Sobota, godz. 16 - moja grupa

Przywiozę tę podstawę do huśtawki, pogadamy i ustalimy kto się tym zajmie, ok? Cieszę się, że są chętni :loveu:

Paula mogę Cię zabrać z Ronda Rataje. Zamieszanie to będzie robić Una :diabloti:

Do zobaczenia!
Marysia i Una

Posted

Kurcze, a my konie mamy z Pierniczkiem... :/ no nic, zobaczymy moze nie pojde na konie... a nie daloby rady przesunac tych treningow na 10 i 11? tak jak kiedys...?

Posted

To my będziemy 15.10, bo tak wychodzi autobusem. Z powrotem - jeśli nikt nas nie przygarnie - mamy dopiero 16.55, więc wychodzi że będziemy się pałętać przez dwie grupy :-) To najwyżej na drugiej grupie ja będę sama biegać, a Wika odpoczywać :-)