Paskuda_Bandzior Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A tego to nie wiem ;) Ja korzystam z uprzejmości Ani że nas wiezie:razz: Quote
Jureja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):A tego to nie wiem ;) Ja korzystam z uprzejmości Ani że nas wiezie:razz: jak juz będziecie wiedziały kiedy jedzicie to koniecznie daj znać,może dojedziemy;) . Quote
Ania&Psy Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witam :) Mam pytanie - czy wejście na tor w ABC coś kosztuje? I pewnie przed przyjazdem trzeba się z kimś skontaktować? Z kim? :D I czy wy się wybieracie niedługo? Bo chciałabym zapoznać mojego psa z torem i gdybym mogła z Wami kiedyś pojechać tam to byłoby miło :) Quote
Jureja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja się wybieram wkrótce;) .Godzina ćwiczeń na torze kosztuje chyba 10zł. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Na informacje ze strony w ogóle nie ma co patrzeć :cool3: Nie ma tam w sumie żadnego toru! Na placu stoją trzy strefówki , które nie mają nawet prawidłowych wymiarów, a reszta tego co jest to rzeczy które ktoś przywiózł żebyśmy na treningach mieli na czym skakac i tak jeste tam kilka hopek z pcv chyba Magdy, tunel sztywny Magdy, mini rękaw Taury, skok w dal mój i Gerwii. A jak były spotkania jesienią czy latem to po rpstu sie umawialiśmy spotykaliśmy i skakaliśmy po uzgodnieniu z p.Piotrem i resztą agilitowców. Quote
AniaP Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 KaRa_TC napisał(a):A wy kiedy jedziecie? My raczej pociagiem bysmy pojechaly;) Wstępnie planowałam za tydzień 25.03., ewentualnie 01.04. :) Quote
Oliwia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Oj widzę, że trochę mnie tu nie byłoi i już ktos się odezwał:) Więc nie zapomnijcie o nas my też byśmy baardzo chciały jechac do Bydgoszczy pobiegać:) Może mógłby nas ktoś zabrać?:) Quote
Dinusia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 AniaP napisał(a):Wstępnie planowałam za tydzień 25.03., ewentualnie 01.04. :) Ajj... nam tez sie juz marzy poskakac... :P trzeba sie umowic w ABC na jakies skoki... Aniu, a ewentualnie mialabys miejsce dla nas w samochodzie na Bydgoszcz? wszelkie sliniace sie Bandziory z tylu mile widziane ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dinusia napisał(a):Ajj... nam tez sie juz marzy poskakac... :P trzeba sie umowic w ABC na jakies skoki... Aniu, a ewentualnie mialabys miejsce dla nas w samochodzie na Bydgoszcz? wszelkie sliniace sie Bandziory z tylu mile widziane ;) Z tego co wiem miejsce ma "zaklepane" Kinga już dawno :cool3: Kurczę ale chętnych :eviltong: może zorganizujecie drugie autko? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ktorego jedziecie? jesli teraz 25tego to mi dojechac sie nie uda gdyz mam gosci z dogomanii, a jesli 1kwietnia to moze bym mogla tez jakos dojechac;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Najprawdopodobniej teraz w niedzielę. Czyli 25., ale to jeszcze nie jest pewne. Quote
Dinusia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Z tego co wiem miejsce ma "zaklepane" Kinga już dawno :cool3: Kurczę ale chętnych :eviltong: może zorganizujecie drugie autko? :evil_lol: Uhm... ok.. jesli jednak sie zwolni to zapisuje sie na liste rezerwowych xD Quote
AniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nie zostało mi już nic do dodania, Paula już wszystko wyjaśniła. :) Quote
Oliwia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hmmm...Kurczę a nie udałoby się komus załatwić transpotu tzn. drugiego autka? A nawet gdybym pogadała z tatą to na którą tam mamy byc i tak do której? Quote
AniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oliwia napisał(a):A nawet gdybym pogadała z tatą to na którą tam mamy byc i tak do której? No, Paula się umówiła z Magdą, że trening dziewczyny zaczynają o 15-ej, ale do której :niewiem: ? Przypuszczam, że tak długo jak dziewczyny nam pozwolą pohasać, bo my stęsknione torku... wykorzystamy pewnie szansę do oporu. :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Fajnie, ze przyjedziecie. Biegamy od 15-tej bo wcześniej jest PT i nie można na teren wejśc. Do której? do zmroku. Ja zostanę ile mogę, a wy sobie pobiegacie i jak będziecie chciały skończyć to ja podjade zamknąc interes. Zresztą, moze uda mi sie zostać do końca. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja jadę bez Bandziora, ale jadę na pewno :loveu: Chociaż się naoglądam tych skaczących piesów:eviltong: I co będziecie mieć drugie autko?:cool3: Quote
AniaP Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Magda i Saga']Fajnie, ze przyjedziecie. Biegamy od 15-tej bo wcześniej jest PT i nie można na teren wejśc. Do której? do zmroku. Ja zostanę ile mogę, a wy sobie pobiegacie i jak będziecie chciały skończyć to ja podjade zamknąc interes. Zresztą, moze uda mi sie zostać do końca. Magda, wielkie dzięki. :multi: Byle tylko pogoda nam dopisała, mam nadzieję, że do niedzieli się zmieni na lepszą. :mad: Quote
Oliwia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja jadę bez Bandziora, ale jadę na pewno :loveu: Chociaż się naoglądam tych skaczących piesów:eviltong: I co będziecie mieć drugie autko?:cool3: Jeszcze nic nie wiadomo, ale jestem w trakcie negocjacji;] Quote
AniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No topsze, to dziewczyny: Paula, Taura i Dinusia, to umówcie się jakoś skąd mam Was w niedzielę zgarnąć albo dajcie mi każda znać na pw, gdzie której pasuje, bo ja (oprócz Pauli) nawet nie wiem w jakich rejonach Poznania mieszkacie. :shake: Quote
Dinusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ehh... a ja chora jestem :( i nie wiem jeszcze czy do neidzieli wyzdrowieje... :/ Quote
AniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dinusia napisał(a):Ehh... a ja chora jestem :( i nie wiem jeszcze czy do neidzieli wyzdrowieje... :/ To kuruj się kuruj grzecznie w łóżeczku, do niedzieli jeszcze trochę czasu jest. :-) Trzymamy kciuki. :thumbs: Quote
Dinusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dobra, od jutra biore leki regularnie i w odpowiedniej ilosci... :) moze sie uda... a to na powietrzu jest? oby pogoda dopisala xD Quote
Magda i Saga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Oj bardzo na powietrzu:lol: Ale prognozy sa dobre. Napiszcie, co chciałybyście poćwiczyć, może macie jakieś konkretne sekwencje lub torki, które chcecie pobiegać. Czy ja mam cos przygotować? Quote
Dinusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hihi no u nas dzisiaj snieg spadl :D na poczatek cos latwego tak dla przypomnienia bo my juz dawno nie biegalysmy :) a to jest tam gdzie ostatnio byly zawody o czekolade? Quote
Recommended Posts