Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
A tego to nie wiem ;) Ja korzystam z uprzejmości Ani że nas wiezie:razz:

jak juz będziecie wiedziały kiedy jedzicie to koniecznie daj znać,może dojedziemy;) .

Posted

Witam :)
Mam pytanie - czy wejście na tor w ABC coś kosztuje?
I pewnie przed przyjazdem trzeba się z kimś skontaktować? Z kim? :D
I czy wy się wybieracie niedługo? Bo chciałabym zapoznać mojego psa z torem i gdybym mogła z Wami kiedyś pojechać tam to byłoby miło :)

Posted

Na informacje ze strony w ogóle nie ma co patrzeć :cool3:
Nie ma tam w sumie żadnego toru! Na placu stoją trzy strefówki , które nie mają nawet prawidłowych wymiarów, a reszta tego co jest to rzeczy które ktoś przywiózł żebyśmy na treningach mieli na czym skakac i tak jeste tam kilka hopek z pcv chyba Magdy, tunel sztywny Magdy, mini rękaw Taury, skok w dal mój i Gerwii.
A jak były spotkania jesienią czy latem to po rpstu sie umawialiśmy spotykaliśmy i skakaliśmy po uzgodnieniu z p.Piotrem i resztą agilitowców.

Posted

Oj widzę, że trochę mnie tu nie byłoi i już ktos się odezwał:) Więc nie zapomnijcie o nas my też byśmy baardzo chciały jechac do Bydgoszczy pobiegać:) Może mógłby nas ktoś zabrać?:)

Posted

AniaP napisał(a):
Wstępnie planowałam za tydzień 25.03., ewentualnie 01.04. :)

Ajj... nam tez sie juz marzy poskakac... :P trzeba sie umowic w ABC na jakies skoki... Aniu, a ewentualnie mialabys miejsce dla nas w samochodzie na Bydgoszcz? wszelkie sliniace sie Bandziory z tylu mile widziane ;)

Posted

Dinusia napisał(a):
Ajj... nam tez sie juz marzy poskakac... :P trzeba sie umowic w ABC na jakies skoki... Aniu, a ewentualnie mialabys miejsce dla nas w samochodzie na Bydgoszcz? wszelkie sliniace sie Bandziory z tylu mile widziane ;)

Z tego co wiem miejsce ma "zaklepane" Kinga już dawno :cool3:
Kurczę ale chętnych :eviltong: może zorganizujecie drugie autko? :evil_lol:

Posted

Ktorego jedziecie? jesli teraz 25tego to mi dojechac sie nie uda gdyz mam gosci z dogomanii, a jesli 1kwietnia to moze bym mogla tez jakos dojechac;)

Posted

Z tego co wiem miejsce ma "zaklepane" Kinga już dawno :cool3:
Kurczę ale chętnych :eviltong: może zorganizujecie drugie autko? :evil_lol:

Uhm... ok.. jesli jednak sie zwolni to zapisuje sie na liste rezerwowych xD

Posted

Hmmm...Kurczę a nie udałoby się komus załatwić transpotu tzn. drugiego autka? A nawet gdybym pogadała z tatą to na którą tam mamy byc i tak do której?

Posted

Oliwia napisał(a):
A nawet gdybym pogadała z tatą to na którą tam mamy byc i tak do której?

No, Paula się umówiła z Magdą, że trening dziewczyny zaczynają o 15-ej, ale do której :niewiem: ? Przypuszczam, że tak długo jak dziewczyny nam pozwolą pohasać, bo my stęsknione torku... wykorzystamy pewnie szansę do oporu. :evil_lol:

Posted

Fajnie, ze przyjedziecie. Biegamy od 15-tej bo wcześniej jest PT i nie można na teren wejśc. Do której? do zmroku. Ja zostanę ile mogę, a wy sobie pobiegacie i jak będziecie chciały skończyć to ja podjade zamknąc interes. Zresztą, moze uda mi sie zostać do końca.

Posted

[quote name='Magda i Saga']Fajnie, ze przyjedziecie. Biegamy od 15-tej bo wcześniej jest PT i nie można na teren wejśc. Do której? do zmroku. Ja zostanę ile mogę, a wy sobie pobiegacie i jak będziecie chciały skończyć to ja podjade zamknąc interes. Zresztą, moze uda mi sie zostać do końca.
Magda, wielkie dzięki. :multi:
Byle tylko pogoda nam dopisała, mam nadzieję, że do niedzieli się zmieni na lepszą. :mad:

Posted

Ja jadę bez Bandziora, ale jadę na pewno :loveu:
Chociaż się naoglądam tych skaczących piesów:eviltong:
I co będziecie mieć drugie autko?:cool3:

Jeszcze nic nie wiadomo, ale jestem w trakcie negocjacji;]

Posted

No topsze, to dziewczyny: Paula, Taura i Dinusia, to umówcie się jakoś skąd mam Was w niedzielę zgarnąć albo dajcie mi każda znać na pw, gdzie której pasuje, bo ja (oprócz Pauli) nawet nie wiem w jakich rejonach Poznania mieszkacie. :shake:

Posted

Dinusia napisał(a):
Ehh... a ja chora jestem :( i nie wiem jeszcze czy do neidzieli wyzdrowieje... :/

To kuruj się kuruj grzecznie w łóżeczku, do niedzieli jeszcze trochę czasu jest. :-) Trzymamy kciuki. :thumbs:

Posted

Hihi no u nas dzisiaj snieg spadl :D na poczatek cos latwego tak dla przypomnienia bo my juz dawno nie biegalysmy :) a to jest tam gdzie ostatnio byly zawody o czekolade?