Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny teraz to już bez żartów. Nie ma w najbliższym czasie wystaw, więc mam sznase dojechac na trening :cool3:
Kiedy? Czekamy na w miarę pełny skład!
Mój pies musi się troche poruszać bo mi już całkiem w tym domu zagrzybieje:evil_lol: A nie wiadomo jak długo mu jeszcze przyjdzie na torze fiksować :cool3:

Kiedy i kto może?

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Dziewczyny teraz to już bez żartów. Nie ma w najbliższym czasie wystaw, więc mam sznase dojechac na trening :cool3:
Kiedy? Czekamy na w miarę pełny skład!
Mój pies musi się troche poruszać bo mi już całkiem w tym domu zagrzybieje:evil_lol: A nie wiadomo jak długo mu jeszcze przyjdzie na torze fiksować :cool3:

Kiedy i kto może?

My nie za bardzo...:/ Jak już to w ndz. po południu ok. 15...Wiem, że to głupia godzina także mną się nie sugerujcie.

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
No to w takim razie na razie się nie widzimy..
Wiecie jak mi brakuje :angryy: :oops:
A co z torkami to nie wiem:shake:

Mi tez strasznie brakuje;/ Ale co zrobić jak Poznan to wielka agilitowa dolina;/

Posted

Eckh...Nie wiem jak Wam ale ja mam straszne wyrzuty sumienia że nie biegam z Daisy...Ona też jest taka jakaś smutniejsza:( Szkoda że nie możemy spotykac się tak jakoś regularnie... Mam nadzieje że niedlugo trening;]

Posted

Właśnie mam napływ chęci na trening agility. Co wy na to?
Teoretycznie my jesteśmy jeszcze na antybiotykach, ale praktycznie zaczynamy powoli skakać bo Dino ma straszne pokłady energii. ;)
W kwietniu są pierwsze zawody bliżej Poznania (Wrocław bodajże) czy ktoś sie wybiera?

Pozdrawiam! ;)

Posted

Planujemy w owczarkowatym ćwiczyć agility w Tulcach. Czekamy tylko aż psiomobil wróci z naprawy. I mam do was pytania mam się zapisać na tor przeszkód z instruktorem tak?

Posted

Boidae napisał(a):
I mam do was pytania mam się zapisać na tor przeszkód z instruktorem tak?

A toś mnie teraz rozbawiła. :evil_lol: Jak się ktoś taki w Poznaniu pojawi, to ja już sobie kolejkę na kurs zaklepuję. :eviltong:

taura napisał(a):
W kwietniu są pierwsze zawody bliżej Poznania (Wrocław bodajże) czy ktoś sie wybiera?

No :hmmmm: , ponoć miałam takie ambitne plany i to jeszcze w jedynkach wystartować :stupid: :roflt: , ale teraz to już nie wiem. :flaming:

Posted

Planujemy w owczarkowatym ćwiczyć agility w Tulcach. Czekamy tylko aż psiomobil wróci z naprawy. I mam do was pytania mam się zapisać na tor przeszkód z instruktorem tak?

W Tulcach to nawet toru porządnego nie ma, a co dopiero mówić o instruktorze :D

Posted

Co do Wrocławia to ja nie wiem jaka będzie u mnie sytuacja ze względu na psa. Nie potrafie tego przewidzieć.

A instruktorzy? :evil_lol: Hmmm... Jakby to powiedzieć, są osoby prowadzące zajęcia czyli np. Marysia (obecnie nie może ćwiczyć) ale swego czasu dzielnie podejmowała się "instruktorowania" :cool3:

Posted

taura napisał(a):
Właśnie mam napływ chęci na trening agility. Co wy na to?
Teoretycznie my jesteśmy jeszcze na antybiotykach, ale praktycznie zaczynamy powoli skakać bo Dino ma straszne pokłady energii. ;)

Pozdrawiam! ;)

Ja pomyśle;] tzn. ardzo bym chciała:] a kto organizuje? (jaki klub)

• 2 weeks later...
Posted

Cóż szkoda...
W każdym razie my jesteśmy chętne więc może innym razem;) .Planujemy tez wyjazd na jakiś profesjonalny tor do Wrocławia lub Bydgoszczy moze ktos byłby chetny?(ale to dopiero plany,początkujące jesteśmy ale psy szybko się uczą:lol: ).

Posted

Planujemy tez wyjazd na jakiś profesjonalny tor do Wrocławia lub Bydgoszczy moze ktos byłby chetny?(

Autkiem? To można jechać w dwa autka, bo tu już poznaniacy planują jechać do Bydgoszczy :D Jak im się tam zwalimy na głowę to oszaleją :eviltong: