Oliwia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Marta i Wika napisał(a):Pewnie że było :-) W silnej trzyosobowej grupie. W śniegu trochę ciężko się skakało, w ogóle było dość chaotycznie, Dino był zakochany, Wika kompletnie rozkojarzona i w innym świecie, tylko Daisy ratowała honor grupy :-) Ale trening się odbył :evil_lol: Nie przesadzajmy znowu;p Daisy się strasznie pogorszyła a to przez brak treningów... A wszystkim dobrze szło;] Ale trening był fajny;] Przeszkody też o mało ich nie pogubiłam po drodze;p Quote
Marta i Wika Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oliwia napisał(a):A wszystkim dobrze szło;] Ale trening był fajny;] No oczywiście że był fajny :-) I taki wyjątkowy, w zaspach ;-) Przeszkody też o mało ich nie pogubiłam po drodze;p No, pojawił się nawet pomysł, żeby zorganizować konkurs z tymi naszymi super przeszkodami :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pare dzisiejszych fotek w naszej galerii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2910577#post2910577 Quote
Marta i Wika Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Taura napisał(a):A tak na poważnie Dino nie reagował kompletnie na nic :shake: No jak to, a na te zapachy na śniegu to co :-) WOGÓLE nie popracowaliśmy :angryy: Ee tam, trochę skakaliście, widziałam :-) Quote
Oliwia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Taura napisał(a): Zawiodłam się na chłopaku i tyle.. :shake: Eee tam musisz pamiętać że są lepsze i gorsze dni, a facet miał akurat te gorsze;] Nastepnym razme będzie lepiej, ale pamiętaj służę pomocą co do "małej operacji" xD. Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale spotkałyście się i było miło:multi: Quote
Oliwia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jak dziewczyny co z tym weekendem? Sobota czy niedziela? Wypadałoby się spotkać;p śniegu już prawie nie ma... Co Wy na to? Postarałabym się znależć i wydrukować jakieś torki dla tych bardziej i mniej zaawansowanych;] Quote
Dinusia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To i nam moze sie uda zjawic, ale kurcze, strasznie duzo nauki mam na ten weekend, a jeszcze spotkanie z forum agilitowego i konie :( Quote
Martuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zalezy jeszcze w jaki dzien... Ja mam cala niedziele wolna :D I sobotka rano... To jak, kiedy i o ktorej...? Quote
Oliwia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No to może zadzwonie i zapytam się tradycyjnie o sobote na godz. 12? Pasowałoby? Quote
Dinusia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hmm.. a moze 11? bo my na 14 mamy konie, a jeszcze trzeba wrocic, zjesc, przebrac sie no i nie wiadomo czy nie bedziemy musialy wracac autobusem... Quote
Oliwia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dinusia napisał(a):Hmm.. a moze 11? bo my na 14 mamy konie, a jeszcze trzeba wrocic, zjesc, przebrac sie no i nie wiadomo czy nie bedziemy musialy wracac autobusem... OK;] Zapytam czy mozna na 11 i Wam napisze;] Ale to dopiero w czw bo jutro nie bede miala dostepu do internetu;] Quote
Dinusia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 My z Marta jednak odpadamy, Sara dostala cieczke, a ja nie wyrobie sie z czasem :/ Quote
Dinusia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ale Sara to pies Marty :P Neli juz sie dawno cieczka skonczyla przeciez ;) tak cyz siak nas nie bedzie ;) Quote
Oliwia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jasne jak będziemy to sprawdzimy Taura, ale wątpie że będziemy bo jakoś nikt nie może przyjść... A kto będzie napewno? Bo nie wiem czy jest sens dzwonić... Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nas nie będzie, bo moja Paskuda miała cieczke i Bandzior wygląda jak szkielecik w związku z tym nie ma na razie pozwolenia na wzmożony wysiłek, a co za tym idzie tracenie kalorii :evil_lol: Je za dwóch, a wygląda jak patyczek:shake: Za to w niedzielę planujemy spacerek nad Wartą i może być wpadła Oliwia?:razz: zajrzyj tutaj: http://www.agility.fora.pl/viewtopic.php?t=584 Quote
Marta i Wika Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 My w tym tygodniu dla odmiany obedience. Ważnym argumentem jest tu też odległość :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja dziś na porannym spacerku z Uną zobaczyłam Pana z jakimś dużym dość psem (wyżeł chyba jakiś), radośnie kicających po placu zabaw - pies skakał, przefruwał przez kładki i wszystko z taką dziką radością :loveu: Oczywiście zaczepiłam Pana :evil_lol: i pytam, czy słyszał o takim sporcie jak agility - a on mi na to, że tak! i że na wiosnę ma być w Poznaniu tor. Jego koleżanka organizuje na Winogradach, dogaduje wynajęcie terenu i zakup przeszkód ze sponsorem. Jak się jeszcze zapytał, czy mój pies to gończy polski, to całkiem już zabrakło mi języka w gębie :oops: Czyżby coś się szykowało? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AniaP Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): na wiosnę ma być w Poznaniu tor. Jego koleżanka organizuje na Winogradach, dogaduje wynajęcie terenu i zakup przeszkód ze sponsorem. (...) Czyżby coś się szykowało? :lying: No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: . Quote
Oliwia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior'] Za to w niedzielę planujemy spacerek nad Wartą i może być wpadła Oliwia?:razz: zajrzyj tutaj: http://www.agility.fora.pl/viewtopic.php?t=584 Hmmm...Skoro z agility nie wyszło to chętnie się przejdę;] A od strony AWF tzn.? (wiem gdzie jest AWF;P-żeby nie było xD) O 11 rozumiem;) Quote
Oliwia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AniaP napisał(a)::lying: No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: . Zgadzam się w 100%:evil_lol: Quote
Oliwia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AniaP napisał(a)::lying: No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: . Zgadzam się w 100%:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AniaP napisał(a)::lying: Myślę, że miałam baaaardzo podobny wyraz twarzy :lol: AniaP napisał(a):No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: . Co prawda, to prawda. Niemniej ja trzymam kciuki za tą tajemniczą koleżankę (i żałuję, że nie wiem nic bliższego, żeby się dokładniej dowiedzieć, pomóc czy coś) :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marta i Wika Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oliwia napisał(a):Hmmm...Skoro z agility nie wyszło to chętnie się przejdę;] A od strony AWF tzn.? (wiem gdzie jest AWF;P-żeby nie było xD) O 11 rozumiem;) W okolicy Mostu Królowej Jadwigi (chyba tak się ten most nazywa). Po tej stronie co stacja benzynowa (chyba dobrze tłumaczę? ;-) ) M. Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oliwia zgadza się tylko chyba jednak o 10.30 :cool3: W razie czego możesz sie odezwać do mnie na kom :) numer podałam w tym temacie do którego dałam Ci link. Marysiu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak mi by przyszła przeprowadzić taki dialog z nieznajomą osobą to chyba bym tą osobę w rękę ucałowała :evil_lol: Ciekwe swoją drogą rzeczy się w tym Poznaniu dzieją :razz: A ciekawe jeszcze co z tym torkiem w szkole "Na woli"? :roll: Zaraz do nich napisze maila :D Quote
Recommended Posts