Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Pewnie że było :-) W silnej trzyosobowej grupie. W śniegu trochę ciężko się skakało, w ogóle było dość chaotycznie, Dino był zakochany, Wika kompletnie rozkojarzona i w innym świecie, tylko Daisy ratowała honor grupy :-) Ale trening się odbył :evil_lol:

Nie przesadzajmy znowu;p Daisy się strasznie pogorszyła a to przez brak treningów... A wszystkim dobrze szło;] Ale trening był fajny;] Przeszkody też o mało ich nie pogubiłam po drodze;p

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oliwia napisał(a):
A wszystkim dobrze szło;] Ale trening był fajny;]

No oczywiście że był fajny :-) I taki wyjątkowy, w zaspach ;-)

Przeszkody też o mało ich nie pogubiłam po drodze;p

No, pojawił się nawet pomysł, żeby zorganizować konkurs z tymi naszymi super przeszkodami :evil_lol:

Posted

Taura napisał(a):
A tak na poważnie Dino nie reagował kompletnie na nic :shake:

No jak to, a na te zapachy na śniegu to co :-)

WOGÓLE nie popracowaliśmy :angryy:

Ee tam, trochę skakaliście, widziałam :-)

Posted

Taura napisał(a):

Zawiodłam się na chłopaku i tyle.. :shake:

Eee tam musisz pamiętać że są lepsze i gorsze dni, a facet miał akurat te gorsze;] Nastepnym razme będzie lepiej, ale pamiętaj służę pomocą co do "małej operacji" xD.

Posted

Jak dziewczyny co z tym weekendem? Sobota czy niedziela? Wypadałoby się spotkać;p śniegu już prawie nie ma... Co Wy na to? Postarałabym się znależć i wydrukować jakieś torki dla tych bardziej i mniej zaawansowanych;]

Posted

Dinusia napisał(a):
Hmm.. a moze 11? bo my na 14 mamy konie, a jeszcze trzeba wrocic, zjesc, przebrac sie no i nie wiadomo czy nie bedziemy musialy wracac autobusem...

OK;] Zapytam czy mozna na 11 i Wam napisze;] Ale to dopiero w czw bo jutro nie bede miala dostepu do internetu;]

Posted

Jasne jak będziemy to sprawdzimy Taura, ale wątpie że będziemy bo jakoś nikt nie może przyjść... A kto będzie napewno? Bo nie wiem czy jest sens dzwonić...

Posted

A ja dziś na porannym spacerku z Uną zobaczyłam Pana z jakimś dużym dość psem (wyżeł chyba jakiś), radośnie kicających po placu zabaw - pies skakał, przefruwał przez kładki i wszystko z taką dziką radością :loveu: Oczywiście zaczepiłam Pana :evil_lol: i pytam, czy słyszał o takim sporcie jak agility - a on mi na to, że tak! i że na wiosnę ma być w Poznaniu tor. Jego koleżanka organizuje na Winogradach, dogaduje wynajęcie terenu i zakup przeszkód ze sponsorem. Jak się jeszcze zapytał, czy mój pies to gończy polski, to całkiem już zabrakło mi języka w gębie :oops:
Czyżby coś się szykowało?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
na wiosnę ma być w Poznaniu tor. Jego koleżanka organizuje na Winogradach, dogaduje wynajęcie terenu i zakup przeszkód ze sponsorem. (...) Czyżby coś się szykowało?

:lying: No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: .

Posted

AniaP napisał(a):
:lying: No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: .

Zgadzam się w 100%:evil_lol:

Posted

AniaP napisał(a):

Zgadzam się w 100%:evil_lol:

Posted

AniaP napisał(a):
:lying:

Myślę, że miałam baaaardzo podobny wyraz twarzy :lol:

AniaP napisał(a):
No to by było ale fajnie :multi: , ale uwierzę dopiero jak zobaczę, bo już tyle razy słyszałam, że w Poznaniu się coś z agility szykuje, że :mdleje: .

Co prawda, to prawda. Niemniej ja trzymam kciuki za tą tajemniczą koleżankę (i żałuję, że nie wiem nic bliższego, żeby się dokładniej dowiedzieć, pomóc czy coś) :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Oliwia napisał(a):
Hmmm...Skoro z agility nie wyszło to chętnie się przejdę;] A od strony AWF tzn.? (wiem gdzie jest AWF;P-żeby nie było xD) O 11 rozumiem;)

W okolicy Mostu Królowej Jadwigi (chyba tak się ten most nazywa). Po tej stronie co stacja benzynowa (chyba dobrze tłumaczę? ;-) )
M.

Posted

Oliwia zgadza się tylko chyba jednak o 10.30 :cool3: W razie czego możesz sie odezwać do mnie na kom :) numer podałam w tym temacie do którego dałam Ci link.

Marysiu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak mi by przyszła przeprowadzić taki dialog z nieznajomą osobą to chyba bym tą osobę w rękę ucałowała :evil_lol: Ciekwe swoją drogą rzeczy się w tym Poznaniu dzieją :razz:

A ciekawe jeszcze co z tym torkiem w szkole "Na woli"? :roll: Zaraz do nich napisze maila :D